Dagen

Dagen har vart lite upp och ner haha dagens ridpass med Lina blev ganska långt osv orkar inte ta det. Red i alla fall Harry också han var jätte fin men mitten av passet blev kaos och jag åkte av två gånger ;) hatar att rida utan stövlar men vill inte slita på mina dressyr stövlar och dom andra är på lagning !
Vi är taggade till tusen imorgon och jag ska rida ordentligt !
Laddar upp resten av bilderna på Felice och Harry också så kommer dom imorgon :)
/Louise
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Sv: Aaah okej vad kul att ha en ponny med så mkt potential, hur länge får du tävla honom? Hur gammal är du? Han ser himla söt ut! Trist att du dratta i backen, hua men du gör det bra med tanke på att din ponny verkar kunna ha de sidorna. Du har ingen film när du rider dressyr?

Haha ja du, jag har inte tränat min lilla islänning så länge pga behandlingar och tok, så vi är faktiskt i en början av utbildning, tävla vill jag men fyy har aldrig tävla någonsin och jag är ju så feg, hur sjutton ska man komma över den rädslan? Men jag siktar långt och tränar "hårt" jag är en väldigt målvedmeten människa som aldrig skulle nöja mig med att vara skogsmulle :) Älskar att träna och utvecklas med hästarna

2012-11-03 @ 21:58:27
URL: http://www.mittangsull.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0