Taggar Karlskoga i helgen !

Vet inte om jag sagt det men ska tävla i helgen och jo det har jag sagt kom jag på rider i alla fall la:1 och la:p1 ;)
Debut i la:p1 så hoppas det går bra, hinner ju inte tänka på hur bra det ser ut när dom andra rider eftersom jag rider först kan vväl hoppas att jag rider bättre då haha sitter här och försöker hitta någ positivt med att jag rider först går ju inte så bra !
Klass 3B+3C+3D DRESSYR LÄTT A:1 2007 Klass 2C DRESSYR LÄTT A:P1 2004 Klass 2D DRESSYR LÄTT A:P1 2004 Klass 1C+1D DRESSYR FEI:S INLED. PROGR. FÖR PONNY 2012 (LÄTT A)
Klass 3B+3C+3D DRESSYR LÄTT A:1 2007 C:Ola Johnsson.
Nr.RyttareE.nr Häst
1 SANDRA ANDERSSON WICKSTRÖM 10. HOBSON
10:00:00 Mariestads RK   Simberg HobNob--
2 ---  
     
3 LOUISE JONSSON 9. HARLEKIN
10:08:00 Trossnäs FRK Karlsta   Harley N-Antania Exquisa-
4 CLARA KARLSSON 25. ÖNNARPS LUCKY LUKE
10:16:00 Arvika RK   B. Mountain Haze-Ö. Fideli-
5 HANNAH ROSENDAL 1. CONTIKI
10:24:00 Knöppelåsens RS   Wagria Contigo--
6 HANNA ERIKSSON 26. HURBY
10:32:00 Mariestads RK   --
7 KRISTINA LEVIN 8. GRC GANGSTER
10:40:00 Glanshammars Ryttarn   okƒ¤nd-Myra-Irco Marco
8 CECILIA HALDÉN 13. LEVIN
10:48:00 för Equality riders   Okänd-Okänd-Okänd
9 SANDRA ANDERSSON WICKSTRÖM 19. ROCKY
10:56:00 Mariestads RK   Okänd-Okänd-Okänd
Klass 2C DRESSYR LÄTT A:P1 2004 C:Ola Johnsson.
Nr.RyttareE.nr Häst
01 LOUISE JONSSON 9. HARLEKIN
11:20:00 Trossnäs FRK Karlsta   Harley N-Antania Exquisa-
1 HANNAH ROSENDAL 1. CONTIKI
11:28:00 Knöppelåsens RS  
Wagria Contigo--
2 JONNA MALMBERG 14. MINARVA NANTARE
11:36:00 för Equality riders   Languard-La Luna-Lukas
3 CLARA KARLSSON 25. ÖNNARPS LUCKY LUKE
  Arvika RK  
B. Mountain Haze-Ö. Fideli-

blä

Fy är inte på bra humör nu bara för mycket allt på samma gång.
Harry skötte sig i alla fall jätte bra förut red som sagt ut en sväng och min ponny är bara för knäpp som kollar på träd och allt omkring och inte fattar att det är saker han utan tvekan hoppar över i terrängen, knäppis !
 
Imorgon blir det dressyrträning hoppas på att han är lika fin som han vart under veckan, hade tänkt skritta ut en tur på morgonen också.
Bild på rymmar ponnyn ;)
/Louise

Hey ho here she goes

Mitt läkarbesök gick bra. Ska vidare på rönken om några veckor. 
 
Dressyren idag gick ganska bra. Tränaren var jätte duktig. 
Jobbade med att få fram Eo ordentligt och att rida igenom sidorna. Gick riktigt bra stundvis :) 
Har mycket att jobba med nu. 3 viktiga punkter att jobba med framöver nu
 
  • respekt
  • framåtbjudning
  • stärka galoppen för att öka ↑
du är så snygg
 
/ felice

Eo leker dressyrhäst

Idag fick Eo leka dressyrhäst. Skriver mer från datorn sen.
/ Felice


Lycklig <3

Haha som ni nog har sett ramla Felice av igår och som några vet hade jag och Felice slagit vad om vem som skulle ramla av sin häst först och den som vann skulle få lägga ut en ful bild på den andra ! Så håll koll för senare idag kommer nån riktigt ful bild upp ;)
Nu ska jag ut och rida Harry ska kanske rida barbacka och utan träns  på ett gärde eller nåt för nu kan jag ramla av hur mycket jag vill och det gör inget  ;)
Men vi hörs mina vänner !
Njuter <3
/Louise

Godmorgon

Nu har jag precis ätit. Ska bara sätt upp håret i en ful toffs, haha mitt hår behandlas bra. Sen åker jag till någon idrottshälso grej. Har ju haft ont i mina höfter sen typ en månad efterskolstart, och jag har fortfarande ont. Så ska åka och cheka det. 
Sen så ska jag bokstavligt talat sadla om Eo , blir dressyr träning på krk. Hoppas hon sköter sig.. 
 
Ikväll blir det en lugn filmkväll med mina brudar. Skulle tro att jag somnar först. Haha! 
 
ulles ord ekar fortfarande i mitt huvud.
- hon kan lätt gå msv.
 
/ felice

if you can dream it , you can do it

Vägen är lång för att komma dit jag är.
Vissa hade försprång , vissa hängde inte med. 
 
 
nu tar jag natten. Sov sött fina ni! 
 
/ felice

Har jag berättat hur mycket jag tycker om dig Eo?

/Felice


2012 & 2013

Sitter och kollar tävlingar inför 2013 nu, ska skriva ett inlägg över 2012 mål för 2013 och hur målen gått i år har ett mål kvar fast jag kan klara det vi får se. Målen för nästa år är HÖGA vad jag verkligen vill nå men ska sätta mer logiska också men tror det mesta har släppt nu efter ett hemskt 2012 fast ändå ett helt underbart <3
/Louise

Dagens ridpass

Gick bra, red igenom la:p1 och det gick super första gången blev det lite kaos men det var mitt fel så skritta en stund och körde igen och det gick bra, blev dock missar i övergångarna till sluta men det var jag som tänkte fel för sen efter gjorde jag om och det satt bra från början. Hade tänkt rida ut imorgon på morgonen och mamma longerar på eftermiddan/kvällen men vet inte vart tränset jag vill ha eller rättare sagt tränset med bettet jag vill ha är så vi får se. Det kan ju inte va så långt borta men frågan är bara vart det är får nog leta lite sen ;)
Nu är jag lite duktig och laddar över bilder och fixar med min och Zannes tidning som vi håller på med i skolan plus på det här lyssnar jag på musik så det är helt okej !
SOMMAR & KILS METTINGET 2010 <3
/Louise

Nyklippt

Nu är Eo nyklippt och fin! Hon skötte sig utmärkt ända tills vi skulle duscha henne. Hon tyckte det var lite trångt och läskigt och hon är inte särskillt förtjust i vatten heller. Så det kunde ju inte gå bra.. 
 
före:
 
efter:
 
lite bilder.. 
halvklippt 
snygghest ya0
hehe
 

/ felice


 

Dagens hiss !

Går helt klart till Mias RS, stilrent och riktigt snyggt.
Man kan designa själv och få i dom färgerna man vill ha säljs på många ställen men här är ett som verkar bra och har mycket olika produkter.
Åhh älskar det ser dock ganska tråkigt ut bara så här men när dom sitter på, mums så snyggt och det sitter jätte bra kommer helt klart bli mitt nästa köp när jag fått lite saker sålda.
/Louise

Värd att se

/Louise

Tävling

Klicka här för att va med du också !
 
TeamJumpers är en bra blogg med lagom mycket vardag, hästar och åsiktsinlägg osv :) Läsvärd !
 
/Louise

Nu åker vi och klipper häst!

Nu blir det ju ett sånt där fult mobilinlägg ändå.. Jaja.
Just nu sitter vi i bilen och ska snart åka på hästspa ;) ska till Hanna och Eo ska både klippas och shamponeras ordentligt. Sen på eftermiddagen blir det hoppträning. Hoppas att Eo är roligare idag än sist..

/ felice


BILDBOMB DEL 1

/Louise

Dressyr filmen

Har gjort en dressyr film nu ändå med lite tävlings klipp, från lc tiden åhh vad söta och små vi vart !
Ska fixa musik till den och så sen lägger jag upp den under vecka. Ska göra tidsinställda nu riktigt MÅNGA också, lite videos kanske olika övningar vi får se !
 
Kanske en bildbomb från 2011 också ?
/Louise
 

DRESSYR 2011

Satt här och tänkte göra en film om det men efter första klippet blev det tråkigt. Händer ju inget och han går dåligt får se om jag orkar fortsätta annars kanske det blir nån annan slags film ;)
/Louise

Duktig ponny

Harry va riktigt duktig idag i ovädret kände på honom att han verkligen hatade vädret men han gjorde inget dumt  den duktiga ponnyn. Red igenom La:1 också det gick helt okej men förstår Harry för dagens väder fyy rörelserna satt i alla fall och det är ju dom som är viktigast formen har han det vet jag även fast den var varierande bra idag. Känner mig lite taskig mot Harry för tillfället med bara massa dressyr skulle ju ha tränat terräng i lördags men blev inte så, får väl ta och hoppa nån dag haha vill inte kanske kan lura någon annan att göra det ;)
/Louise

Stallet nu

Ska ut och rida Harry nu och åh vad roligt det är ! Han är så fin och vill verkligen nu eller för det mesta i alla fall ;) Han hart verkligen utvecklas, han har faktiskt ganska lätt för att lära sig nya saker han måste bara vilja lära sig och förstå. Vilket han  gör nu vill och försöker göra rätt, när han är dum är det för att jag sätter för höga krav och det blir för svårt för honom. Jag är så lycklig över att ha honom satt och kolla på filmer igår och grät så fin är han min bästa vän <3
Men nu ska jag ut och rida min UNDERBARA ponny !
/Louise
 

Hur söta är dom inte ?

American Curly hästar dör lite så söta.
/Louise

Tillbaka

 
 
Hejsi Svejsi!
Var ju ett tag sen jag bloggade nu. Men en bloggpaus var välbehövligt för att hinna med allt jag vill. Ligger nu riktigt bra till i skolan , har faktiskt spänderat många timmar hemme sittande med en bok , vilket har gett resultat i skolan! 
Har också hunnit vara med mina underbara vänner.
 
Nog om det. 
 
I framtiden här på bloggen så kan jag inte lova 5 inlägg om dagen , utan lite bättre och lite mer läsvärda fast lite mindre. Jag tror på den iden :)
Jag kommer inte skriva så mycket om "nyheter" inom hästvärlden utan mer om mitt personliga liv. Mitt personligahästliv. Kommer självklart slänga in lite hiss/diss och outfits osv, Ska också försöka videoblogga någon gång. Har ju ett helt lov på mig nu. 
 
Under lovet
Har jag lite planer. Inget direkt någon speciell dag , men saker som ska göras. 
  • klippa och schamponera Eo
  • träna på krk , dressyr 
  • träna hoppning för Ulle 
  • hoppa Lillen
  • köpa pressent till Linn och Emilia 
  • Byta häst med Louise
Det är väl det tror jag.. Idag ska jag träffa Linn också, Roligt! 
 
Kolla vilken snygg ponny jag fått! Är helt kär i henne , min duktiga prinsessa. 
Har börjat rida henne på ett annat sätt, som redan har gett resultat. Väldigt bestämt. Inte att jag rycker henne i munen , för så tror jag många tror man gör när man är bestämd. Men bara bestämd och tydlig med vad jag menar. Det är bra både i hoppningen och dressyren :)
 
Åh hon är så snygg. 
 
Nu ska jag äta och sen ut till min fina ponny och klappa på henne. Hon får vila idag , då jag inte vet när hon ska hinna det under veckan. Så när mamma är ute och rider så passar jag på att smörja och gosa med min ponny. Låter bra! Kanske tar med mig kameran? 
 
ha det bra! 
 
/ felice

 
 

riktigt fult

Kan utan att ljuga säga att jag verkligen inte har nån musik nu och blandningen av video innehållet och musiken är ju ingen bra kombination men man ka  ju inte alltid lyckas, haha dumma kamera som fokuserade om !
/Louise

08:00

Imorgon  kommer något riktigt fult så håll koll !
/Louise

HALVA HARRY PÅ GOLVET !

/Louise

Ett super inlägg var det ja

Fast nää har inga bra ideer en sak som snurrar runt i huvuder men lite negativt får se om jag tar det på bloggen, ska fundera ut nåt riktigt bra nu och snart ladda över bilder batteriet laddar ! Ovärt inlägg men nu vet ni vad som händer ;)
/Louise

Kan inte annat än va glad

Över en sån liten sak som en mening fick jag ett leende på läpparna känns ju kul att det är så lätt ibland. Mötte Madde förut vid lunch typ och köpte skydden känns bra nu har jag riktigt ordentliga skydd ! Saknar Segerstad faktiskt men skönt med lov men skulle gladligen va där istället för i skolan ! Harry har blivit rakad också så fin blev han, kom precis på att jag glömt kameran i stallet fan då måste jag gå ut i kylan och hämta den :(
Jaja får väl göra det, nästa helg vid den här tiden har jag tävlat la:p1 för första gången och om fem månader är jag i Polen, haha är det bara jag som tänker så? ;)
Men nu ska jag hämta kameran önska mig lycka till !
Gud vilket flyt jag har nu är det för lite batteri i kameran för att man ska kunna ansluta till datorn kul.
jaja igen, kommer bilder sen och världens sämsta video då det inte funka att filma som jag tänkt mig !
/Louise

NU ÅKER HÅRET AV !

Harry ska rakas nu vi får se hur det går ;)
/Louise

Ny vecka nya tag

Imorgon börjar jag blogga igen! Längtar!
/felice

Två från idag bara för att


God natt

God natt eller nåt, haha ni vill inte veta vad hag vill göra med mitt här men som sagt vi får se hur det blir ;)
Hörs imorgon har dessutom problem med när jag ska ställa klockan imorgon för att det ska bl rätt nu när man ska ställa om klockan men det löser sig nog hoppas vi !
/Louise
 

shopping och ridning

Skulle ju ha ridit efter frukost så blev inte fallet blev lite shopping istället, åkte även till bordrocks också och där ifrån fick jag med mig ett par new terräng bakskydd som det var 50 % på super bra! (imorgon ska jag träffa Madde och köpa fram av henne) Ett fleece täcke som man drar på och som går över rumpan, någon som fatta vad jag mena ?
Men aja sen blev det ett par dressyr stövlar och ett dressyr spö.
Känner att jag blir mer och mer dressyrig av  mig haha stilrent ska det va förutom att jag är sugen på att färga håret i en riktigt odiskret färg men ska fundera över det ett tag först så jag inte ångrar mig ;)
Jag älskar min kamera så mycket ibland denna bild tog jag när jag gick in från stallet förut med auto så kan ju inte annat än va nöjd i det här fallet :)
/Louise
 

Seriöst 599 kr

För en Kingsland grimma, skulle ALDRIG betala det för en vanlig frimma med fleece foder bara för att det står Kingsland på den. Kingsland har dyra saker jag gillar mycket av vad dom gör och kan tänka mig betala vad det kostar i många fall fast i detta stort nej i från min sida.
 
 
599 kr här och förresten såg att man fick med ett grimskaft också så då är det grymt värt pengarna ju ;)
/Louise

frukost

Ska ta mignlite frukost nu, har vart ute i stallet någon timme och fixat Harrys box blev mockad ny torv fick han också ! Rider efter jag har ätit och det kommer film om den blir bra, även lite bilder jag tog i stallet förut.
En från imorse ;)
/Louise
 

Leriga benlindor

Haha efter dagens ridtur va mina benlindor inte så rosa längre utan mer bruna ;)
Kan ju säga att om jag vetat att vi skulle rida där vi red hade jag inte tagit lindorna. Han skötte sig i alla fall super idag red mest lite mjukgörande och lite samlat också.
Inte satt dom still bra häller när dom blev blöta, varför kan inte lera bara gå och dö...
/Louise
 

Nästa vecka

 
Nästa vecka är det HÖSTLOV, men inte för min ponny haha.
 
Vi kommer köra på ordentligt med dubbla pass vissa dagar mycket varierat från marken longering, tömkörning osv till riktigt hårda dressyr pass med mycket bak ben och på detta långa gallop sträckor med ökningar och minskningar. Sen till helgen blir det tävling i Karlskoga LA:1 & LA:P1 ! Sen veckan efter det om det klickat under den här trim veckan blir det en lugn första del av veckan och sen trim resten och tävling i Åmal den helgen LA:2 & LP:P1 !
/Louise
 

Skolan

Sitter på Svenska nu och har inget att göra, har precis typ gjort min sämsta redovisning nånsin. Rider med Lina sen efter skolan. Taggar matte sen då eller nåt.
Vi hörs !
/Louise

Vilket väder

Nej fyy vad det är dåligt väder, saknar Spanien !!
 
Min dressyrstjärna står i alla fall inne i stallet med dubbla täcken och lindor, mysigt. Han var helt amazing idag började ganska dåligt med att jag mest red omkring utan någon plan men sen skärpte jag mig och började samla öka osv hamnade dock lite i under tempo efter det och långa tyglar men då började träningen och Jessica va snabbt på mig och på pekade det. Sen var det full fokus hela lektionen vi gjorde öppnor, slutor, skänkelvikningar och ökningar i traven gick riktigt bra lite stel i skolorna först men blev bra sen. I gallopen blev det också öppnor, slutor och ökningar riktigt nöjd med en del upptag från ökningarna vi la även fokus på att han skulle få in bak benen och wow säger jag bara fin ponny fin ponny !
Dock ingen film eller bilder ska skärpa mig med det lovar, och i helgen kommer det film av nåt slag det lovar jag.
/Louise
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snart tillbaka på bloggen!

Tror det får bli ett inlägg om vad jag gjort när jag kommer hem. Men nu blir det stallet!

/felice


Ejnar

En bild på Ejnar när vi precis fått honom ska klicka lite nya till helgen hade jag tänkt !
/Louise

Gästbloggning

Hej!
Jag heter Ida och är 14 år och håller på med hästar!:)
Min inriktning just nu är travet.
Mitt mål är att själv ta tävlingslicensen man inte får ta förens man är 16 och jag då är 14.
Så just nu istället jobbar jag hos en travtränare på Umåker! (Travbanan i Umeå) och då nämligen hos Stefan Johansson!
Han är ganska ny i travet (fick licensen i april förra året!) och är super duktig inom trav!
Och om allt går rätt till nu ska jag börja helgjobba hos han 1 gång i månaden!:)
 


På bilden ser ni en unghingst som stod hos Stefan!:) Nämligen Calling My Name "Lukas"
Dock har han flyttat hem till gården!:)

Annars är jag hos min foderhäst Laday, Eller hennes riktiga namn Daydream Laday.
Hon är fd. travare hon också och super härlig! Hon är 14 år och får därför inte tävlas längre!
Hon är inte så hög dock!:) ca. 155cm i mkh. Med henne kör jag mycket från marken och försöker utbilda henne.
Men tyvärr har jag och ägarens dotter hamnat i ett "bråk" så jag har dock inte sådan lust att vara där längre.
 


Ja detta är Laday på bild!:) Hon tränas ju fortfarande framför vagn men inte lika ofta, men mer ska det bli!

Som sagt lite mer om mej då. Jag bor i Umeå, västerbotten. Är halvnorsk, då pappa är från Norge, och mamma är från Stockholm så jag föddes i Stockholm och bodde
där i ca. 5-6 år!:)
Mitt största mål just nu är att kunna skaffa en andel på min kära jobbhäst Starbec´s Dream On. Han är 2 åring hingst och är svart med vit stjärn och vit underläpp! Super sött!!!
Min favorit film är Breaking Dawn part 1 då 2an inte kommit ännu;)
Men favorit artist är Justin Bieber och Carly Rae Jepsen!
Men ja!:) Ni kan väl få en bild på mej också!
 
Ja just ja, ni hittar mej och min kompis på våran blogg som heter http://travbrudarna.blogg.se! Eller följa mej på instagram @IdaGSorli eller
min kära Dayviews där jag heter MoonStoneYeah!
Och måste säga att denna blogg är bah bäst!

Torsdag

 
Idag ska jag ju först till skolan som vanligt seg dag slutar 15.35 och sista lektionen är dessutom matte -_-
 
Mamma hämtar mig i alla fall strax före fyra med Harry och vi åker och tränar dressyr för Jessica, hoppas på en likakduktig ponny som i fredags som ville göra rätt fast lite mer energi och framåtbjudning skulle inte göra nåt.
 
Charmig bild på på en Harry som inte är övertygad om han orkar ta ett ärovarv var nog första gången i världs historien det hände och förmodligen sista också ;)
/Louise

2 dagar

Har inte ridit Harry på 2 dagar nu känns lika konstigt som förra veckan men han måste också vila och jobbas från marken. Liknande upplägg innan träningen gick ju bra, han var lite seg men det var nog mer att han stått inne hela dagen. Haha ovärt inlägg men har som sagt inget pass att skriva om.
Imorgon kommer det tidsinställda som lovat !
/Louise
 
 

Videoblogg

Gjorde en videoblogg förut i stallet jätte smart ide tyckte jag berättade lite onödiga men ändå intressanta saker och tänkte samtidgt filma Ejnar lite vår nya katt som kanske inte alla vet då det stog i inlägget jag missade att publicera ;)
 
Men tillbaka till saken tyckte jag var så smart och att jag sen enkelt kunde ladda upp den direkt från mobilen till yt men såklart hade ju Ejnar gått ut när jag gjort hö, den här ja då kan vi ju kolla lite på Ejnar nehe han var inte här !
Från  i fredags, kommer göra tidsinställda till imorgon senare och det kommer komma en gästbloggning !
/Louise
 

Nu är jag här

Ni har kanske undrat vart jag varit, hade skrivit ett inlägg om det men hade lyckats att inte publicera det ;)
 
Kände i alla fall att jag inte orkade blogga plus att vårat internet krånglar, hela förra vecka var det prao. Var på Segerstad Dressyrstall och skulle kunna skriva hur mycket som helst om det men orkar inte va i alla fall en super vecka som avslutades med en super träning för Anki med min lilla plutt !
 
Det har vart lite tomt utan bloggningen kan inte riktigt bestämma mig om det var skönt eller om jag saknade det. Ska i alla fall blogga denna vecka och lovet och sen får vi se ena så kör jag på 100% eller så lägger jag ner och uppdaterar på fb när det går bra. Jag avskyr folk som bloggar nån gång ibland, "råkar" glömma skriva hur det gått på en tävling när det gått dåligt osv så tänker inte jag göra utan ena så gör man det ordentligt eller inte alls.
 
Ingen bild här inte då det inte funkar att ladda upp, bra början var det ja...
 
/Louise 
Känner allt att jag har saknat den där /Louise när jag skriver den ;)
 
 

Lillen igår

Igår red jag Lillen för Hanna. Han var väldigt stark , men annars var han otroligt fin. Blev lite älgig först men kom ihop och upp bättre sen.
Jag kände även att jag red bättre än träningen iförrgår så det var ju bra.
Vi jobbade första mycket tempoväxlingar , få att kunna veta var jag har honom och för att hela tiden kunna nå lite mer.
Sen hoppade vi lite. Avslutade med en bana på 100+ . När det går bra så blir det jätte bra , men det är mycket häst som ska ridas ihop. Men jag tror att det kommer bli bra :)

Haha hade för övrigt liiiite långa stigläder ;)
/ felice


bästavän

Vet inte vad jag skulle göra utan Harry, han är mina  bästavän.
Utan han hade jag inte mått bra, skulle inte må bra utan den där bästavännen, kan inte påstå att jag har den där  bästavänen som är en människa hade en bästavän som mindre men det har ändras sen dess. Får lite skylla mig själv för jag öppnar mig inte för andra längre. Har många bra kompisar, ja det har jag men nån dag kanske jag hittar nån jag vågar öppna mig för som blir en bästa bästavän, tror inte på det men man vet ju aldrig.
Har i alla fall en underbar bästavän han heter Harlekin han är en häst men jag älskar honom ändå <3
/Louise

Fina regnkläder felice

Har väntat på bussen sen 09.59 och den skulle komma 10.13 och jag sitter fortfarande här och väntar och nu är sen 22. Hm..
Har varit vaken ett bra tag och varit ute och gått i skåre. Nu ska jag ta bussen till råtorp och umgås. Sen blir det hem och sen träning men Lillen och sen avsluta denna vecka med en barbacka tur på min prinsessa :)
/ felice


Super snygg ponny

/felice


Kvällsunderhållning

Ut och springa , sen powerwalka med Elsa!
/ felice


Har det bra

Jag har det bra jag!
Snart ska jag sova så att jag orkar med 2 träningar imorgon.
/ felice


herregud vilken ponny !

Åhh Harry va såå fin idag red barbacka med fleece täcke med tjock vinter jacka och gummistövlar och på det red jag på hackamoret hade väl tänkt mest bara köra på och trodde dessutom han skulle va ganske seg efter igår, men oj vad fel jag hade han var jätte pigg men gick som en gud.
Jag satt där och han gick iform av sig själv och visade upp sig som en liten hingst gjorde lite ökningar också han bara flög fram och man satt som på en soffa då är han avslappnad om man gör det barbacka ! Det var barbacka dessutom det var verkligen inte vad jag väntat mig men ojj vad nöjd jag är han är allt bra när han vill min älskade ponny !
Somsagt när han vill kan han allt.
/Louise
 

haha

Herregud va gör jag ?!
Jo sitter och kollar på långa filmer med små tjejer som sminkar sig och är så coola, haha stör mig bara på dom men   kan inte sluta kolla vet inte riktigt hur jag hamna på deras videos men i alla fall.
 
Hade tänkt rida Harry senare idag när det blivit mörkt och dom slutat jagat, lite mysigt så där. Imorgon blir det terräng, love it !
Får bli en gammal terräng bild på mig och Harry, vi har tränat terräng i lite mer än ett år och jag är så stolt över oss. Att Harry skulle gå bra i terrängen trodde nog ingen han som är "rädd" för träd, eller typ allt som har med skogen att göra men han har blivit bättre och i terrängen är han aldrig rädd längre bara full fart framåt !
/Louise
 
 

ca 2 år kvar

Sen börjar jag gymnasium kan ju inte säga annat än att jag längtar, så himla skoltrött. Jag är inte så att jag hatar skolan men det är läxor, prov och massa plugg det är inte vad jag trivs med räcker det inte med 7-8 timmar varje dag tydligen inte för ändå har vi läxor. Hade Spanska prov idag, kan inte påstå att det gick bra fick helt hjärnsläpp satt mest och chansa mig igenom det kändes det som. Vill inte gå vanlig skola samma sak varje dag lika tråkigt men vad ska man göra ? Är bara att göra läxorna, plugga och sköta sig är väl bäst.
När jag börjar gymnasium vill jag gå häst utbildning, vissa säger gå nåt vettigare istället för ditt intresse nåt du kan få jobb efter. Men jag tänker gå det ändå jag älskar hästar och vill jobba med det när jag blir stor, nu täbker väl vissa lycka till med de du men jag bryr mig inte har aldrig riktigt brytt mig vad andra tyckt kört mitt egna rejs och det har ju gått ganska bra ändå. Att kombinera skola med hästar och få mer inspration tror jag kan få mig att jobba bättre, vilja mer.
Skulle ju såklart vilja komma in på Strömsholm, det är så fint och så stort att komma i från lilla Värmland bo nån annanstans och börja om på nytt inget dåligt med vad jag har nu men det kunde vart bättre. Får väl kämpa och försöka i ca två år till för om  jag ändå ska gå i skolan kan jag väl anstänga mig och inte kasta bort mina chanser att komma in på Strömsholm eller nåt annat ridgymnasium.
Om två år vill jag va på Strömsholm nu och jag ska göra ALLT jag kan för att lyckas !
 
/Louise
 

Stan

Så icke hästit det kan bli..

/ felice


20 saker du kanske inte visste om mig.

1. Jag äääälskar ananas
2. Jag äter det dagligen
3. Jag skulle aldrig byta ut Eo mot en SM ponny , för jag äslar henne
4. Jag är väldigt barnslig av mig
 
 
5. Jag älskar gamla människor , att få dom att lee får mig att le
6. Jag har en bra relation till min mentor. 
7. När jag var liten hade jag en kanin som jag döpte efter min lärare. Fia.
8. Jag bad till gud varje natt när jag var liten om att jag skulle få en häst. 
 
9. Jag tycker inte om lök i mat. 
10. Jag hade C i spanska förra året! 
11. Jag har en matta som är jätte mjuk som folk brukar lägga sig på. 
12. Jag tycker det är lättare att umgås med killar 
13. Jag har bara mina närmsta tjejkompisar , sen har jag bara killar runt mig. 
14. Jag har gått ner 6 kilo sen i vintras , och det är bara för att jag rider. 
15. Jag var en liten uppmärksamhets hora i 7 an. Men inte lika i 8an. 
16. Jag är väldigt blyg när det gäller ögonkontakt , kan inte kolla folk i ögonen länge. 
17. Jag ska spendera min fredag i skolan med att göra gulliga lappar och lägga i folks skåp. 
18. Jag har funderat på om jag kan vara utvecklingsstörd , men så mycket att jag inte förstår det själv.. 
19. När jag var liten var jag jätte facinerad av rymden och havet. Satt hemma och googlade *haj* när jag var typ 7 år. HAHAHAH
20. Många visste säkert några punkter , men nu vet ni :D 
 
/ felice

Kallt!

nu är det -5 grader hos oss. Som tur var så slapp jag cykla idag (y)
Idag så väntas en super fredag!
Vad ska ni göra idag?
Länka era bloggar?
/ felice


dagen

Har vart lång dag i skolan, fick "gå" tidigare från matten för att hinna med bussen, haha fick springa för att hinna ;)
 
Träningen gick bra fast han krångla lite, vi gjorde skänkelvikningar, öppnor,slutor och förvänd gallop. Gjorde även några ökningar. Han var riktigt fin emellan nåt och det går framåt. Hoppas på terräng träning på lördag, mamma får inte tag i hon som man bokar hos men det löser sig väl.
 
Har skrivit ett inlägg om gymnasie val och framtiden som kommer upp imorgon, just so you know.
 
/Louise
 
 
 

rubrik , min starka sida!

SNABBT INLÄGG - MASSA PLUGG
 
När jag kom till stallet idag var klockan runt halv 6.. Jag la den sista halvtimmen på att fota i hagen när det ändå var ljust istället för att stå inne i stallet och mocka - när det ändå skulle vara mörkt när jag red ut. 
När jag väl red ut så sjöng jag och prata med mig själv högt ifall någon trodde att vi var en älg. Haha tror dessutom inte att det fanns några kvar och jaga älg när det var kolsvart. 
 
 
 
 
/ felice

DANSA BONNE DANSA

 
förmodligen på söndag kommer en dansvideo av mig och Elsa komma upp. Haha vi ska åka runt på lite olika ställen i karlstad och filma oss när vi dansar! Kommer bli jätte kul. 
 
När vi ändå är igång med helgens planer så kan jag ju berätta : 
 
Fredag : skola, slutar 11.20 och sen blir det in till stan och äta och sen vidare till Olle och se på film. :) Sen på kvällen åker jag till stallet och fixar och pussar på min skatt! 
 
Lördag: 2 träningar för stefan, har även läxa i idrott på att powerwalka i terräng så ska kolla med Lovisa och Elsa om dom kan det då. 
 
Söndag: Dansvideo med Elsa! Ska även rida Lillen är det tänkt. Vet inte men skulle tro att det blir hoppning :) Eo rids ut i skogen på kvällen / morgonen. Beror på hur restan av dagen blir :) 
 
Jag älskar att ha mycket att göra. Får typ ångest av att ligga hemma. 
 
/ felice

Hämtar hest

 
bjuder 
/ felice
 
 

Super torsdag

Idag var en bra dag! 
Har haft en super bra dag i skogen ;) Har varit på bra humör ända sen jag kom upp imorse och tills jag kom hem från skolan och insåg hur förjävlig jag sett ut hela dagen. Aldrig mer osminkad i skolan! 
Har ju dessutom varit i skogen och äldat så har gråtit hur mycket som hellst för att jag satt så mycket i röken. HAhaha. 
 
Men en rolig dag med bästa klassen i skogen! :D 
 
Nu väntas plugg och ridning. Har engerlska prov till imorgon , och eftersom engelska är ett av dom ämnena jag faktiskt tycker är roligt så känns det rätt okej att plugga till det. Ska även läsa mer i boken till svenskan. 
 
Känner att ni bryr er jätte mycker om vad som står här ovan. Hahaha nej., 
 
Ridningen 
Ridningen idag blir ett pass i paddocken skulle jag tro, Ska ta med kameran ut också och knäppa lite bilder :) 
 
/ felice

Longering

 
Sista bilden är helt klart favvo bilden <3
/Louise

Egopic ;)

Haha bjuder.
/Louise

God morgon mina vänner

Siiter här nu vid datorn och ska försöka göra lite tidsinställda, har två gästbloggare på gång ockå ! 
Skolan idag är hur seg som helst och avslutas med lång matte till 15.35 men hade tänkt blinka lite i öfonen och fråga om jag får gå lite tidigare så jag inte missar den tidigare bussen och måste stressa ;)
 
Blir ju dressyrträning idag och Harry SKA gå bra det är bestämt, punkt slut.
So good !
/Louise

Happy

Humöret är på top just nu bara så glad över en sån liten grej men åhh vad bra allt känns !
 
Mamma longerade Harry idag och jaf knäppte lite kort, blev inte så många då batteriet tog slut men lägger upp några imorgon, har precis kollat på film, de mobila internetet funkar bra idag ;)
 Min fin fina ponny, blir dressyr träning imorgon och jag längtar.
/Louise

Lillen

För ett tagsen fick jag höra att Lillen inte var bra för mig. 
- haha va? 
 
Klart att det är mycket jobb. Men det är jobb som jag vill ta. Ingen annan har med det att göra , förutom Hanna då eftersom det är hennes häst. Fick höra att han var galen. Nej det är han verkligen inte , inte den hästen jag sett i alla fall. I mina ögon så är han en häst med kapacitet och vilja. Jag tror på honom till 100% med eller utan mig vet jag inte men han kommer bli något bra!
Jag är bara 14 år och han är inte alltid lätt , så jag förstår att folk som såg oss på krk , första rundan tror saker. Men såg dom sedan hur snabbt han ändrade sig ? Hur vi gick från uteslutna till 0a ? 
Jag tycker det känns bra med Lillen. Att ha honom på sidan och fortfarande rida och få kontakt med honom , så man har lite grund med honom till när mina ponny-år är slut. För jag tänker inte sluta rida ponny innan jag är för gammal. Men jag kan mycket väl tänka mig 2 hästar samtidigt. Och jag hoppas på att det blir så. 
 
 
Det ger mig jätte mycket att rida Lillen. Hur tror ni känslan är när jag får som jag vill på ett djur som är lika stor som jag i manken? Helt otrolig. Och lillen är en jätte roligt häst! Känns verkligen super att få rida honom. 
1000 tack till Hanna <3
/ felice

Hola amigos!

Blir nog en tur i grusgropen idag. Känner att jag behöver rida ut idag. Har mått bättre..
Tur att det finna goa människor i min vardag, och att det finns folk som man lär känna mer och mer för varje dag. Härligt ! :)
/ felice


Veckan

Mån: Lugn promenad
Tisdag: Longering utan inspännings tyglar bara lydnadsträning
Onsdag: Longering med inspänningstyglar
Torsdag:Dressyrträning
Fredag:Lugnare tur låg form mest trav
Lördag: Ev terräng träning annars paddocken eller grusgropen dressyr pga älgjakt
Söndag: Vila
/Louise
 
 

Tvinga mig själv vara nöjd.

Jag får lite känslor av att jag kunde ha jobbat bättre på träningen idag.. Vara snabbare att byta galopp när det blev fel och rida bättre vägar, för att underlätta för eowine.
Men jag måste ändå vara nöjd. Hon är ingen häst som hoppar av sig själv, och idag stanna hon inte en ända gång. Då hoppade vi ändå bana på hinder mellan 90 och 100 cm. LB kombination osv. Så måste vara nöjd.
Eowine hade otroligt fin galopp och det är verkligen en vist eftersom det är det vi jobbat med sen jag köpte henne.

Bilder kommer kanske sen , från film i och för sig , men ändå något :)

/ felice


Tjenis mina vänner!

Sitter i bilen påväg till träning. Har stressat ända sen skolan sluta 15.00 och pappa skulle hämta mig 15.20 haha!
Nu blir det hoppträning. Härligt att vara med i första gruppen och slippa komma hem vid 12. Minns i vintras , man var ju trött när man kom hem halv ett! Sjukt..
Det ska bli roligt med hoppning , hon har varit så fin på sista tiden och jag hoppas att vi får i alla fall en träning till när det är så innan vi får bakslag ;)
Hoppas även på att få igång blodcirkulationen i min höft , då jag har ännu mer ont sen läkaren böjde och drog.. Det är förmodligen muskelinflamation.
/ felice

Bild från igår när vi var ute och promenixa! ;)


Dåligt bloggande

Kommer tyvärr förmodligen bli ganska dåligt bloggande från mig ett tag fram över, vi håller på att byta internet så vi har bara ett mobilt nu och det funkar som det vill ;)
 
Men ska i alla fall försöka skriva nåt inlägg varje dag men kanske inte blir så mycket tidsinställda osv men ska göra vecko schema som jag lägger upp till senare i kväll.
/Louise

Vardags utrustning

Tänkte lite kort berätta om min vardagsutrustning. Med det menar jag till skogsridning osv. 
 
Jag har 
ett svart schabrak , men en brun padd och oftast de svarta stigbyglarna ( som inte är på sadeln alltså ) 
och detta träns. Vad tycker ni om Louises fläta ? HAHAHAH bara hon som får ideen att fläta in ett spö! 
 
/ felice
 

Ful dag men glad ändå!

Har varit hos läkaren nu. Förmodligen muskelblödning.. Ska vidare till idrotts hälsa grejs. Hoppas på att det blir bättre helt enkelt. Nu har jag bara 2 ämnen kvar.

Har fuldag idag också. Men är lika glad för det , i alla fall just nu :)

/ felice


Veckan

Måndag: Skrittade med Elsa och Pia
Tisdag: Ulle träning
Onsdag: Tempoväxlingar i skogen
Torsdag: Plugg plugg plugg och ridning 
Fredag: Vila för Eowine och för min del blir det in till stan och umgås med vänner , sen film med bästa <3 
Lördag: 2 träningar för Stefan
Söndag: Ridning på sofiedal för att sträcka på benen
 
Härlig vecka i mitt fall! Dock väldigt mycket plugg , men sånt får man leva med :)
/ felice

Älgjakt

Är det bara jag som har probelm med älgjakt. Hur löser ni det? 

Jag undviker att rida i skogen de första veckorna , men det är inte lätt utan ridhus lixom. Har massa massa reflexer på både mig och Eo. Försöker att rida i paddocken och variera träning där. Lite lydnad , lite dressyr  , markarbete osv. Men i alla fall jag , tröttnar på att rida i fyrkanten. Hur gör ni? Vad ska man göra? 
 
Hahaha kände att det var dags för en google bild , och hittade denna coola älg. Fett cool ju! 
 
/ Felice

Då kör vi på en tisdag

Hej gosiga läsare! 
Idag så ska jag först in till skolan en sväng och ha inriktning. Bygger en jätte cool bra av pasta som bara går sönder hela tiden. YAO. Hahaha.. 
 
Sen åker jag till stan och vårdcentralen för att kolla min höft. 

För er som missat det , ( om jag ens berättat.. ) så har jag otroligt ont i min höft och har haft det i några veckor nu. Fick det på idrotten när jag sprang och har haft sen dess. Det gör mest on när jag vaknar på morgonen eller har varit still länge , så det är formodligen något med någon muskel. I alla fall , det har blivit så att när jag haft ont i höften och inte kan stödja på den så blir det att jag lägger alla tyngd på en sida. Och det kommer att förstöra min rygg. 
Jag har inte kännt något i ryggen ännu , men eftersom jag fortfarande har ont i höften efter ca 4 veckor så tyckte jag det var dags att kolla så det inte blir några större problem :) 
 
Sen tillbaka till skolan
Och kör hela dagen där. Eller ja hela dagen som är kvar.
Sen till stallet och hopp träning för Ulle! :D 
 
Grym tisdag helt enkelt! :) 
 
 
/ felice

Stallet nästa

Åker ut och fixar hos min fina ponny nu. Tänkte fixa hö för hela veckan, smörja , och göra allt vardagligt också. Sen ska vi ta en promenad med Elsa och Pia. Det blir bra skritt men tänkte öva lite halter osv från marken, så att det sitter ordentligt. Sen så blir det att åka hem och fixa lite tidsinställda för veckan och sen läsa boken som vi läser i skolan.
Då vet ni ;)

/ felice


Helgen

Har inte riktigt skrivit om helgen riktigt i lördags i alla fall red jag Gumman med Hampus på morgonen. Sen på eftermiddan så plockade jag och mamma svamp blev ju miljonär...nästan i alla fall ;)
 
På kvällen red jag Harry och det gick inte särskillt bra fast "hopp ponny gallop ombyten" var han bra på  galloperade galloperad och galloperade så han skulle lugna sig han gjorde gallop ombyten i serpentiner, snett igenom och i vartannat steg satte vartenda byte och det blev många vet inte riktigt vad som hände där.
Tog ju förresten lite höst bilder också !
 
På söndagen blev det konfirmation, vi är en lite härlig grupp på 7 st men en var inte där men blir nog super. Kom väl hem ungefär halv ett. Då städade jag mitt rum och fixade lite måste verkligen rensa min garderob nån dag då jag har hur mycket som helst som jag inte använder. Sen vid halv fyra tränade jag för Hanna.
/Louise

Snygga prylar från spooks

/Louise

Annans

Nu sitter jag och äter ananas och ska väl ta mig något mer mättande sen kanske. Jag har det bra, hur har ni det? Jag tror att detta kommer bli en bra måndag , så hoppas du brinner i helvetets eldar du som förstör den ;) haha nej men jag har väl inte så mycket mer att säga så jag ska sätta i musik i öronen och tugga på min ananas ;)
/ felice


Träningen

Tränade ju för Hanna idag och det gick riktigt bra ! Harry var inte så där allert som jag vill ha honom men han gick framåt i alla fall får va glad för det ;)
 
Vi gjorde öppnor,slutor och gallop och skritt övergångar, haha idag är en sån där dag då man inte vet vad man ska skriva om passet ! Men i vilket fall som helst höll han sig på marken idag och det känns ju bra.
 
Masserade efter träningen och gick sen en promenad, så imorgon blir det ett lugnare pass. Förmodligen blir det i paddocken för tror älgjakten börjar imorgon eller skrittar jag på vägen får se :)
Film från träningen kommer förmodligen under veckan, men god natt och ha en bra måndag imorgon !
/Louise

Träningen

Gick riktigt bra lite seg ponny bara men helt okej skriver mer sen ni får en bild så länge.
Hahaungefär lika bra kvalite här som på Felice bilder förut ;)
/Louise

Hemma

Är hemma efter en dag på bergstorp. Kan berätta mer sen , nu blir det att färga håret! 
vad tycker ni om fina bild-från-film kvaliten? Det blir bättre sen ;) 
 
/ felice

ÖNSKELISTA 2012

 
kl jacka + mössa 
 
 
blått Scapa schabrak
 
tagel armband <3
bruna byxor. Har inte bestämmt vilka än... 
 
Där är lite saker jag önskar mig i julklapp! Så om någon har några tusen lappar som den vill slänga bort så kan ni ju hitta mig på facebook så löser jag det! ;) 
 
/ felice
 
 

Hästen i transporten och en mindre vit tröja.

Nu så rullar vi iväg till Bergstorp. Jag har en nöjd häst i transporten som har fått extra mycket mat inne i stallet och som nu står och äter på sitt hö i transporten.
Jag själv är extra kär i min fina häst idag , efter gårdagens ridpass.
/ felice

Ps. Vad rycks om min vita *host* tröja?

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2012/pic_50716090e087c33d40b7c442.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2012/pic_50716090e087c33d40b7c442.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2012/pic_507160d4e087c33d994306c7.jpg" class="image">


Höstiga bilder

/Louise

Dagens outfit

Dagens outfit hade jag tänkt blir något åt det rosa hållet eftersom min fina tjej är så vacker i rosa! 
Jag funderar på rosa stigbyglar: 
 
denna outfit fast med denna rosa tröja:
och ett svart schabrak istället :) tror också det blir ett ljusrosa pannband och svarta skydd :) 
 
/ felice
 

Förebild

 Idag ska till min gamla ridskola och "tävla". Det är klubbhoppning , högsta höjden var 70 cm , så jag hoppar det och sen 90 cm utom tävlan. Ska bara köra 2 säkra och fina rundor :)
 
Jag minns hur jag startade 30 cm på ridskoleponny. Jag var sååå nervös. Och jag vet hur rädd jag var när de stora fodervärdarna stod vid staketet och kollade på. Hur det viskade. Vissa var snälla , vissa var bara tuffa. Och jag kommer ihåg hur jag knappt vågade vara med vissa i stallet. 
Imorgon är jag den där stora "privatryttaren" och jag tänker inte skrämma några barn. Jag ska berömma fina rundor och jag sak tänka på hur jag själv tyckte det var. 
 
/ felice

7 oktober

Idag blir konfirmation 9-12 ska bli riktigt kul och se vilka som är i gruppen och så för vet bara en just nu ;)
Sen ska jag väl hem och äta, gör sedan stallet och halv fyra blir det dressyr träning, blev ju inget för Nina och jag behöver verkligen försöka få igenom honom nu så blev träning ändå men för annan tränare.
Smakprov från gårdagens fotografering resten kommer vid ett tiden !
/Louise

olle och victor mina sötisar!!!!

fuck hästar när man har olle och victor  fan vad jag älskar dom specielt victor <333333

Bildbomb

 
/ Felice

Ridkonfa #2

Har varit på ridkonfa hela dagen. RIKTIGT roligt var det! Och jag fick förövrigt snyggaste hästen!
Nej men grymt bra folk och hästar. Roligare än förväntat helt enkelt. Vi har ätit , målat , ätit mer , ridit , pratat , dansat och gjort en massa annat skoj :D
Nu ska jag fixa med ett bildinlägg från igår , sen åker jag till stallet och rider Eo.
Tror det blir något western-relaterat!

Ha det bra :*

/ felice


På ridkonfa

/felice


6 oktober 2012

Tjenis !

Idag kl halv 9 ska jag och Peter hämta Elsa och Lovisa så ska Peter köra oss till ridkonfan. Idag ska vi rida western. Det ska bli väldigt spännande faktiskt , jag har aldrig gjort det förut så det ska bli roligt att prova!
 
Sen efter det så åker jag direkt och rider min egna skrutt ponny. Ska jobba på att få fram och tillbaka henne ordentligt , eftersom det inte gick så bra igår. På söndag ska jag förmodligen hoppa henne också, Så då vore det ju kul om det fanns lite liv i henne.
 
bild från krk , 30 september 2012. 
Jag och Eo 
Foto :Elsa Nordlind

Dagens planer

Skulle ju ha tränat för Nina både idag och imorgon efter konfirmationen men sen blev det bara idag för det fanns ingen tid tillräckligt sent på söndag men nu blev det helt inställt tråkigt men så är det.
 
Men som der ser ut nu ska jag ska rida Harry och sen rida med Hampus får se om jag ska ha gumman eller kakan men skulle tippa på gumman, dom ska springa snabbt i alla fall vet inte riktigt om det blir trav eller gallop fatta inte riktigt men det blir nog bra för informationens skull är dom kallblods travare i fall ni undrade varför jag skrev springa snabbt ;)
 
Sen ska jag plocka svamp så jag får lite pengar är typ pank nu !
Härlig bild från igår det ändå positiva med våren typ är alla fina löv, men ni får ha en bra dag <3
/Louise

Super dag!

Har haft en super dag idag. Jag och Louise åkte till stallet vid halv 3 också började vi med att jag fota henne och Harry. Dom bilderna får Louise stå för ;) 
Sen så fotade vi mig och Eo. Eo var väl inte på sitt bäst humör och inte jag heller. Men Louise lyckades knäppa några bilder ändå och jag hoppas på att morgondagens ridpass blir bättre. 
 
Sen så åkte jag till Olle. Där var även Minna , Elsa och Victor. Men Elsa skulle typ åka när jag kom så det var ju lite synd att jag missade henne. Men sen så var vi hos Olle och efter en stund kom även Hugo. Vi spelade slender , handlade mat , mästerkocken Olle lagade mat ( Blev bränd värmepizza ) , och vi såg på skräckfilm. Och jag måste säga att jag var coolast! Haha.. 
 
provsmak av bilderna som kommer imorgon :)
 
/ felice

~ Höst bilder ~

/Louise

Tillbaka , bättre än någonsin!

Hej fina bloggläsare! 
Nu är vi tillbaka och bättre än någonsin. Vi har fått tips om vad ni vill läsa mer och vad ni vill läsa mindre av. Tusen tack för det! 
 
Jag kan ju börja med att säga att jag kommer att vara mer öppen på bloggen. Berätta liite mer än förut , mer detaljer och lite mer av allt. Kommer också försöka skriva mera läsvärda inlägg och inte bara slänga in lite för att det ska uppdateras. 
Jag mår otroligt bra för tillfället.Sitter med ett leende på läpparna och musik i öronen. Allt flyter på bra och jag är lycklig. Världens bästa fredags eftermiddag/kväll väntar också. Börjar med att fota med Louise. Sen åker jag förmodligen till mina boys och Minna och umgås lite med dom! Ha ern underbar fredag så hörs vi sen! 
 
 
 
 
/felice
 

åter imorgon

Nu är det bestämt, bloggen kommer inte läggas ner utan vi fortsätter men jag bloggar imorgon har inte så mycket att säga nu + att jag inte har några bilder men imorgon ska jag och Felice fota så då kommer bilder läggas upp på bloggen och till veckan så kör vi igång igen starkare, bättre och bättre än bäst !
/Louise
 

Lite vill ha saker så här inför jul ;)

/Louise

Sovmorgon !

Imorgon blir det sovmorgon till sju, vet inte om jag vill kalla det sovmorgon men om man jämför med fyra-fem så är det ju det ;)
 
Idag har det typ inte hänt nåt gick med Harry förut typ 30-40 min och borstade efteråt, han ömade inte idag fast han fick ta det lugnt ändå :)
 
/Louise

blogg torka

Kommer seriöst inte på nåt jag vill skriva om så kanske kommer lite bild inlägg.
 
/Louise

Nya tag imorgon

Som rubriken säget tar jag och Harry nya tag imorgon för han var inte helt fräsch idag, allt gick bra förutom när han var tvungen att jobba med vänster bak då flippade han ut helt totalt tänker inte ens ta upp vad han gjorde, han haltade inte men reagerade när jag tog på benet. Så tog is spray på alla ben så han ska bli lite fräschare imorgon och efter det så reagerade han inte när jag tog på benet så imorgon hoppas vi på att han är helt fräsch ska i alla fall rida en sväng på morgonen så han får röra på sig och inte bli stel. Mamma longerar honom på eftermiddagen skulle väl egentligen ha spänt in honom så han får in bak benen lite extra men han får nog mest vänja sig vid longerings systemet imorgon istället.
Fina bästa vän.
/Louise

Snygga som jag vet inte vad

Bloggar mer från datorn sen. Men slänger in en bild nu :)
/ Felice


Film

 
/ felice

-

Idag ska jag och mamma och Elsa och Karin åka till grums sadelmakeri och shoppa :) Har siktiat in mig på en massa saker , men är ju rätt så pank.. men kanske kan övertala mamma ;) 
Känner en stark bloggtorka nu. Hm vad vill ni läsa om? Filmen från i söndags kommer senare.
¨/ felice

Shoppat

Har vart och shoppat idag och fick med mig riktigt mycket snyggt hem bla en hv polo väst dagen bästa köp så nöjd, en hv polo jacka, hv polo skydd kanske är lite hv polo nörd känner jag fick även med mig två täcken och roeckl handskar och sen lite små saker :)
 
Kan ju berätta hur det ser ut nu och det är att jag inte kommer fortsätta blogga här utan sluta helt eller börja blogga själv fast vi får se kör denna vecka i alla fall.
 
/ Louise

Bildbomb

foto: Elsa Nordlind http://elsanordlind.blogg.se/
 
 
foto: Kicki :) 
Lillen: 
 
/ felice
 

As ful

Har gått osminkad och i ofixat hår hela dagen idag. Haha jätte ful.. Duschade även på idrotten så råkade duscha lite mycket så har gått runt och varit blöt i röven den senaste timmen. Haha :)
Hade en tuff morgon. Ingenting var bra men efter att träffat mina gosiga vänner i skolan så blev det bättre.
Ska ut i regnet och rida nu. Sen om jag hinner så ska jag och Elsa till Olle. Och ikväll blir det Skype prat och läxor. Även lite klippning av filmer :)
Ha det bra så länge !

/ felice


Upp på väggen bild

denna bild ska upp på väggen! Duktiga Elsa som fotat :D
 
/ felice

1 oktober

Det är helt sjukt vad tiden har gått fort nu. Kan knappt tro att det är första oktober. Känns som om det inte alls var längesen skolan drog igång. Snart börjar det väl snöa också.. Men fint är det med höst. Otroligt mysigt. Dock börjar det ju bli mörkt fort nu men det får man ta. Har även ont i halsen , men vafan det tillhör ju :) 
 
Vad händer under veckan då? Ja jag kun ju skriva det som är bestämt. 
 
Idag: Rida ut i skogen en snabbis , sen en massa läxor så att jag har gjort det.
Tisdag: Eo vilar - jag , mamma & elsa om hon ska med åker till grunms sadelmakeri.
Onsdag: -
Torsdag: -
Fredag: -
Lördag:  Rida western med ridkonfirmationen
Söndag: - Gudstjänst hehe
 
Haha har skrivit "-" där jag inte vet. Ridas ska hon ju göra alla dagar utom en. Dressyr tränas är ett måste också eftersom vi inte gjorde det förra veckan. Ska även sätta mig ner med mamma imorgon och se om det finns någon dressyr tävling kvar. Hoppas även på att kunna rida Lillen något under veckan. 
 
 
/ felice
 

RSS 2.0