byta portal?

Appen fungerar som vanligt inte, kanske byta blogg portal? Ska prata med Felice sen får vi se hur det blir kanske horseworld.
 
Känns inte som om jag kommer känna för att sitta framför datorn och blogga i sommar utan hellre blogga mer live från mobilen och såklart även göra mer ordentliga inlägg också.
 
I alla fall red en barbacka tur på Harry idag och det gick super.  Under helgen blir det nog inte mycket bloggning men kommer lägga upp bilder på insta så följ mig där: louiseejonsson !
 
 
/Louise

Dressyrträning

Min ponny slutar aldrig förvåna efter hur denna vecka börja trodde jag aldrig att det skulle gå så bra idag.

Men det gjorde det jätte fin var han blev lite skänkelvikningar, förvänd galopp och mycket tempoväxlingar mest i galopp.

Efter träningen trimmade jag hans man...igen den växer som ogräs nu på sommaren, och försökte ta lite fina blogg bilder också efter vad som kändes som 100 bilder fick jag en där han inte såg ut som en mupp;)
/Louise


Tävlingen

Efter gårdagens pass känns det riktigt bra inför tävlingen faktiskt.

Ska inte tävla för att vinna i helgen ska få en bra känsla i debuten och känna mig nöjd.

I dressyren hoppas jag på en bra ritt och målet är över 70%, hoppningen får gå som den går men inte mer än två ner vore bra.

Terrängen vill jag såklart nolla men nåt stopp som rättas till på ett bra vis och stopp som sker pga av missförstånd eller ryttarmmissar är också ok.

/Louise


Onsdag

Blir ett hårt pass idag kanske inte det bästa efter gårdagens träning men vet att det behövs. Sen går han dressyr träning imorgon för att sedan gå lugnt på fredag.

Sen ett mjukgörande pass lördag morgon och en sväng ute med Anna på kvällen i Åkerbo.

Så det är hur det ser ut fram till tävlingen just nu i alla fall kan ju bli ändrad beroende på dags formen och så .
/Louise


Taggar!

/Louise


Träning

Ett steg tillbaka idag, han hoppade jätte fint verkligen men var lite "gamla" Harry som bara sprang tyvärr men har förståelse för det och vet även varför.
 
Men med lite jobb och extra små knep lugnade han ner sig och mjuknade, och även jag. Är riktigt nöjd med vattnet sista gången vilken känsla, han hoppade verkligen genom ryggen nästa så han hoppade mig ur sadeln haha.
 
Nöjd ändå känns som om det här steget tillbaka är vad vi behöver för att kunna gå ett steg längre imorgon, tror och hoppas att det funkar men tror faktiskt det. Träningen idag var exakt en sån träning som behövdes, det gick inte perfekt men jag kände att han hoppade och när han väl kom bra så hoppade han grymt !
 
 
/Lousie
 
 
 
 

Dom är farliga

När man börjat äta dem kan man ju seriöst inte sluta typ, haha kommer bli tjock!

/Louise


Försöker igen

Har hela dagen försökt publicera ett inlägg och det har inte fungerat så nu har jag om installerat appen och hoppas det funkar !

/Louise
Zanne får stå för bilden


Vi taggar

/felice


appen

blogg.se appen suger där av den dåliga uppdateringen men i alla fall har uppdaterat Harrys annons och ska ut och rida nu .
 
Terrängträning imorgon  har saknat det så extremt mycket sen får jag juträffa Anna också det var längesen nu !
 
Älskar bilden.
 
/Louise

Sto

Vad ska man säga..
Hoppade två LC rundor idag. En med laget och en själv. 
 
Eo var super fin på framridningen till lagklassen och även fin inne på banan innan startsignal. När vi väl började hoppa så vet jag inte riktigt vad som hände eftersom vi vägrade ut oss på först hindret. Haha.. 
 
Nya tag i LC. Där jag fick hjälp på framridningen och Eo var ännu finare. Gick in på banan och red en fin grund och en snabb och ganska flängig omhoppning. Men runt kom vi och snabba nog för en första plats också för den delen. 2 vinster i rad nu, bra ponnyn!
 
/felice

-

Dagens pass gick åt helvete, för tillfället så tänker jag inte skriva så mycket mer har nog åkt på en lättare hjärnskakning också kul !
 
Nya tag imorgon eller nåt även fast det inte ser ut som att jag kommer ha turen på min sida, och tror det krävs mycket för att ändra på det men mirakel har ju hänt för.
 
 
/Louise
 
 

-

Dålig bloggning jag vet men inget har riktigt blivit som tänkt så har lixom kommit av mig med bloggningen;) Men skriver väl några rader nu och kör igång igen till veckan.
 
Blev ingen ridning i fredags och inte igår heller men idag så kör vi på vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir nog bra.
 
Har värsta sommar känslorna också och det är bara 16 dagar kvar till sommarlov, sen är det ju lite mindre än en månad kvar till cykelsemester och endast en vecka kvar till P90 debuten !
 
 
/Louise

Tagel armband till salu

Mamma har fått någon ny super ide, haha.
 
Tagelarmband 100:- st. En pärlai valfri färg ingår och dom görs snabbt och smidit :) 
Maila [email protected] om du vill beställa eller har några frågor. 
 
jag har med Lillens tagel <3 
/felice

Dåligt pass

Idag hade både jag och eo en otroligt dålig sag. Jag hade så sjukt ont i magen så visste inte vart jag skulle ta vägen plus träningsverk i armarna. Eo kändes bara stel som en pinne och var inte precis hjälpsam när jag satt där och studsa och gjorde allt för att underlätta för min onda mage. 
 
Vi glömmer detta pass helt enkelt. Hoppas på att hon går bra imorgon. Imorgon är det tävling. finalen i div 3 som går i LC. Ska även hoppa en induviduell LC om hon går bra. Annars är det ingen ide att försöka om hon har en dålig dag. 
Bästa Elsa följer med som hästskötare och fotograf, bäst är hon som följer med och håller mitt humör uppe på nästan alla tävlingar. Sånt man har en bästa vän till!
 
 
Jag och Eo förut <3
 
/felice

Herregud...

Va ut och red barbacka förut och herregud säger jag bara blev ju lite fail bara med en lite väl taggad och busig ponny;)
/Louise
Sne bild men ändå det får va.


Det känns bra

Faktiskt känns det bra med allt som hänt. Jag trodde inte Hanna gjorde rätt beslut, men hon tänkte steget längre än jag och nu har jag kommit ikapp henne. Alla tankar till Hanna <3
Jag tror det här var det bästa för Lillen. 
 
Vaknade i ett tält med människor jag älskar. Även om jag var bland så mycket folk så kände jag mig så ensam. Tog en promenad och lyssnade på våran låt. Jag var arg och tyckte inte det var rättvist. Var väldigt skönt att tänka själv. Gick sen tillbaka till tältet och hämtade Elsa. Kändes bra att sedan dela tankarna jag just tänkt. 
 
Min största fundering är att folk säger att jag är så stark, men jag känner mig allt annat än stark. Eller gjorde då. Imorse. Nu känns det bättre efter att ha varit i stallet och ridit ut barbacka på min ponny. Nu när Lillen är borta så är hon ensam det finaste jag har på denna gjord. 
Nu känns allt bättre, det känns som ett avslut på allt. Man har haft det med sig hela tiden sen olyckan , men ändå ville man inte låta hoppet om att han skulle va kvar dö. Men nu känns det som en lättnad. Nu börjar jag om. Nu kommer det gå åt rätt håll och allt kommer bli bra, samtidigt har jag ännu en ängel som vakar över mig. <3
 
 
/felice

Ponny träning igår

Hoppträning igår på utebanan. Eo gick super - som vanligt. Åh vilken känsla att skriva det, ni skulle bara veta. Haha.. Lite medgång förtjänar vi fan efter ett år av stopp och missuppfattningar! 
 
Eftersom det var ute så var det bahoppnings tänk. Det har vi haft lite svårt förut, med långa vägar där hon tappar bjudning och blir lång, vilket är mitt fel. Nu vet jag bättre hur jag ska rida ihop henne för att det ska hålla i längen om vi säger så ;) 
 
Vi tänkte hela träningen som tävling, började med att hoppa fram och Eo hoppade super fint. Vi börjar även hoppa lite högre. Känns bra eftesom vi faktiskt tävlat LD-LC i över ett år nu. 80 kan vi lätt lämna nu men 1 meter känns ändå lite svårt. 
Eo hoppade fint och lika så på banan. Fin ponny helt enkelt! 
 
/ felice

-

http://iloapp.hannashastservice.se/blog/blogg?NewComment&post=259#comments
Hannas inlägg om varför hon valt att ta bort Lillen.


hoppas ni skäms

Ni som skrivit dumma saker om det här med Lillen utan att egentligen veta något att Felice känner att hon måste låna mitt dv konto mitt i allt de här hemska för att försvara sig, Hanna och alla runt omkring.
 
Att folk som sedan skrivit dumma saker sedan skickar pm där de försöker skämta bort det istället för att be om ursäkt, är det nåt som är roligt med den här situationen? Folk inser inte hur hemskt det här är för oss som faktiskt vet vad som hänt på riktigt och inte bara läst saker på internet. 
 
Har inga ord varken för det som har hänt eller hur folk beter sig på internet, det är hemskt och jag hoppas ni som skrivit dumma saker skäms och ännu mer ni som "skämtat" om det efter att ha betet er som ni gjort.
 
 
/Louise

Mina sista ord till min bästa vän.

Idag var en hemsk dag. Försök dig tänka in i min situation. 
 
Idag är sista dagen du kommer få se en av dina bästa vänner. Du är medveten om det och det finns inget sätt att ändra det. Du funderar på om du kunde gjort något anorlunda. På något sätt rädda din bästa väns liv. Men du vet att det är det enda rätta även om du inte känner det just nu. 
Just nu tycker du bara att det är orättvist. Att din bästa vän skulle kunna gå så långt , att din bästavän inte förtjänar det efter allt den gjort för dig. Men samtidigt vet du att din bästa vän inte mår bra. Och du vill inte att din bästa vän ska må dåligt. 
 
Du är självisk. Du tycker det är jobbigt - men det kommer det inte vara för din bästavän. För den kommer vara död. Död imorgon. Imorgon finns inte din bästavän mer. 
Tänk dig att sitta hos i din bästaväns box. Kolla på den när den äter , och undra om din bästa vän förstår att det här är sistsa gången som den står här i boxen på kvällen. Vid precis den tiden imorgon kommer din bästavän vara död. Och det kommer den vara dagen efter det också. För den kommer aldrig mera tillbaka. 
Du vet att det här är det sista du ser av din bästa vän. Det är sista gången du känner lukten av den , sista gången du kan prata med den och sista gången du rör den. Tänk dig att du kramar den länge. Du vill aldrig släppa , och veta att man aldrig mer får göra om det. Sen släpper du. Och du vet att nu rör du aldrig mer din bästavän.
 
Du fattar det inte riktigt. Du förstår orden. Din bästa vän kommer vara borta. Men det kommer ändå kännas som att den står där i sin hage. Om inte i hagen så är den väl på sommarbete , i boxen eller till och med ute och rider. Men nu är det inte så. 
 
Jag vet att min bästavän kommer få det bra. Många tycker det är själviskt att avliva honom. Men han är skadad och han vill inte stå i hagen resten av livet. Jag vet att på de evigt gröna ängarna kommer han galoppera med Kicki och utan henne kommer han hoppa höga hinder och vänta på mig, Tills jag dör , för då ska vi hoppa dom tillsammans. På de evigt gröna ängarna. 
 
Tänk dig att du måste välja ut de sista orden du ska ge till din bästa vän. Din bästavän som hjälpt dig och fått dig känna dig bra när allt annat gått åt helvete. Den bästa vännen som du fått uppleva både med och måtgång med. Den bästavännen du hade så mycket planer med. Den bästa vännen ska du välja sista ord till. 
Mina blev Tack för allt, jag älskar dig. 
 
 
/ felice


Svar på kommentar

Hästen är väl frisk? Varför avliva den pga själviska anledningar? Ge er och sälj den stackars hästen istället om ni inte klarar av att ha kvar honom. Ni är sjuka som ens överväger det. Vidrigt.
 
Åh stackare men inte för att vara elak om den är frisk fattar att han trivdes med Kicki men vrf :( va stark nu. Försök istället att ha han kvar bättre en att avliva tycker jag :(<3
 
 
låter ju så hemskt, en fråga och jag vill absolut inte låta otrevlig. Men ska dom avliva en frisk häst som kan han blivit rädd och ryttaren som ramlade av dog. Aldrig hästens fel.. först¨r inte men hon kunde lika gärna överlevt och då skulle hästen vart vid liv..?<3
 
 
Svar på kommentar: 
Lillen är inte frisk. Han har ju på något sätt slagit omkull under olyckan och fått hela sin vikt över sig , och efter det har han haft problem med ryggen. Han har därför ont och ska därför inte sättas igång, vilket är en självklarhet. Han är dessutom en häst som älskar att arbete och därför ska inte få stå ca 15 år till och tråka i en hage. Det skulle han verkligen inte vilja. 
När hästen är skadad så är väl det enda rätta att inte låta den lida , inte sant? 
 
/felice

Tack

Tack till alla Goa människor som lagt en tanke på mig när jag var ledsen igår.
Idag är sista dagen med lillen och det känns förjävligt. Ska bara tacka honom för allt han gett mig och komma ihåg hans bra sidor.
/felice


Tjo

Nu börjar den ordentliga bloggningen igen!
Har även skaffat instagram nu så följ mig @louiseejonsson så kanske jag följer dig tillbaka ;)
/Louise


Glad

Fick en iphone 5 i konfirmations present av mamma och Alexandra så nu kommer det bli ordenlig uppdatering om blogg.se appen fungerar som den ska vill säga !
 
Harry vilar idag efter det grymma passet igår, är så taggad inför dressyrtävlingen 5 juni rider då två LA:P. Ska sätta högre än 62% då men det kommer inte va nåt problem om det fortsätter i samma riktning , av våra 5 starter i LA:P klasser så har vi ridit på 59.21, 59.47, sen i Åmål 58.15 men direkt i klassen efter 60.5 och nu sist 61.05. Och nu går han så mycket bättre så hoppas verkligen att vi kan hålla det nu för även terräng dressyren också.
 
Fälttävlans programmet som jag ska träna mycket på tills tävlingen, det ska gå bra. I hoppningen ska jag ha stadig hand rida fram och kolla långt långt bort och hoppas på det bästa haha ;) Terrängen kör vi gärnet och har bara jätte kul !
 
/Louise

Dressyutveckling

 
Allt är möjligt på ett år. 
 
/felice

storhäst tävling

Har vart på trossnäs idag och hjälpt till på storhäst tävling, kul. Red även Harry förut och han var super fin gav alltså resultat att han fick springa av sig ordentligt igår. (Blir ju lite fel de här nu eftersom klockan är efter 00 men strunt samma. )
 
Imorgon som egentligen är idag ;) Ska jag konfirmera mig, ha konfirmation fika och sen rida ett lugnare pass hade jag tänkt mest för att han inte ska va hyper pigg på måndag. Hoppar kanske Harry då men ska i alla fall hoppa Spiken som inte hoppat sen i november vi får se hur det går ;)
 
Aja ska sova nu, ska ju upp 7 imorgon sovmorgon ju i jämförelse med resten  av den här veckan.
 
 
/Louise

idag

Idag red jag två hästar, två på förmiddagen och sen en av dem igen för spektulanter igen på eftermiddagen. Vilket gick helt okej trots allt tycker jag.
 
Sen var det träning med min egna lilla ponny vilket gick super, riktigt mjuk och fin. Vi körde lite skänkelvikningar och även förvånd gallop på volt. Efter träningen så fixade jag Harrys man den var så hemsk så till oc hmed Madde påpekade det och tyckte han såg ut som en vild häst ;)
 
Imorgon är det sista dagen på praoen och det suger, riktigt tråkigt men men. Träffar Felice imorgon också då hon ska på programträning !
 
(Haha duktig louise som råkade låsa touch plattan på datorn så fick söka på den andra datorn hur man skulle göra för att låsa upp den tur man har google)
 
/Louise
 

lever

Förlåt för att jag inte bloggade igår kom av mig helt enkelt ;) Men livet är bra rider massa 6 hästar igår och 8 idag älskar det.
 
Rider allt från en 3-åring till en New forest, har dessutom kärat ner mig ännu mer i den där hästen jag pratade om härom dagen red den idag och det gick ännu bättre än sist. Världens goaste häst typ.
 
Min egna ponny känns kanske inte så förvånansvärt väldigt lite haha, men det rullar på med honom och imorgon tränar vi för Madde!
 
 
/Louise
 
 
 
 

Duktig ponny ett och två

/felice


Saft paus

Vi har saft paus här på praoen eftersom Hanna inte är här just nu. Hahaha smarta som få!
/felice


första dagen på praoen!

Då var första dagen på praon avklarad och det har vart super, red 4 hästar, fixade lite staket och lite små saker första delen var ju favoriten såklart ;)
 
Av de fyra hästarna jag kom jag inte riktigt överens med 1, helt okej med 2 och helt kär i 1. Åh den var så underbar och såå stor haha trots det var den inte stor att rida.
 
Är verkligen stor skillnad att rida storhäst jämfört med ponny en av de två som klickade helt okej var en lite för mycket häst att rida för mig ,den är utbildad och kunde men direkt när jag inte red ihop den så märktes det och även samma sak åt andra hållet att när jag red ihop den och gjorde rätt gjorde den rätt.
 
Sen red jag ju Harry förut som absolut inte var sig själv idag så blev ett kravlöst galopp pass i skogen skulle vart bättre att tagit trossnäs om jag vetat att det skulle bli så då jag nu galopperade runt och runt ;)
 
 
/Louise

Femte för idag

Ska strax ut och rida femte hästen för idag... eller ponnyn haha han kommer kännas jätte liten efter alla storhästarna ;)  Skriver mer om praoen sen efter ridningen.
 
 
/Louise

Vinst i Lördags

 
0ade lagklassen men med dåligt flyt i lördags. Hon var riktigt fin på framhoppningen men jag glömde rida inna på banan så det var tur att hon snällhoppa. 
Alla i laget på dom 4 första hindrerna.
Tycker ändå vi har ett bra lag, goa människor som stöttar varandra. Sånt gillar vi verkligen. Lag känslan men ändå utan press. 
 
I LC kändes hon lite seg först , tycker det syns lite innan vi kommer igång ordentligt. Men sen går hon på riktigt fint. Hoppar mer jämnt och mer rytm än i lagklassen. Detta ledde till en vinst! 
 
 
/felice

Planering vecka 20

Måndag: Prao
Tisdag: Prao & ev. följa med på Emilias träning 
Onsdag: In till stan och köpa present till mamma. Träning på kvällen
Torsdag: Följa med Emilia till banhoppningsträning 
Fredag: Prao och begravning
Lördag: Prao - Hanna tävlar
Söndag: Prao - Med Hanna och klippa hästar
 
Så ser min vecka ut utanför ridningen och träningen. 
 
 
/felice

12 mars

Fullt upp hela dagen. 
 
Började med att åka och kolla på carro som red sin tävlinsdebut på yke idag. Dom blev 8 av 14. Riktigt fina va dom och jag tror det kan gå bra när Yke inte är lika bebis längre och slappnar av lite mer. 
Stort grattis till Olivia som kom 4a i LC och vann LB och till Marie-Louise som kom 3a i LC, duktiga är ni tjejer! 
 
Efter tävlingen så åkte jag till stallet och red storhäst. Ojojoj det va ett tag sen. Eller nej red ju turbo.. haha jaja.. 
Red Amarone som är ett 6 årigt sto som ägs av Lotta i stallet, Om vi passar ihop så är tanken att jag ska ha henne och träna hoppning på då vi inte vet hur det blir med Lillen. 
Hon verkar vara en fin häst och ingen häst typ jag ridit förut. Blev lite stel och lite nonchalant och lyssnade inte riktigt, men hon ubndrade väl vad jag gjorde på hennes rygg och hade dessutom massa annat att kolla på. Och dessutom var det likadant med Lillen i början med det släppte ju helt. Tror bara man behöver hitta varandra. Ska bli roligt att se vad hon har för hoppteknik och kapacitet där. 
 
Fixade sen i stallet och tog mig en tur på ponnyn. Vi red barbacka bort till Kickis grav. Där hade ljusen blåst omkull så jag hoppade av och stälde rätt dom och sen orkade jag inte sitta upp igen utan red resten hem. Men det jag red var hon jätte fin. 
 
vi saknar dig. 
 
Hela veckan kommer bli en bra vecka. Tänkte göra en planering som tidsinställt , men kan säga att jag ska praoa på ett grymt företag och att jag ska träna ordentligt. 
 
/felice

sisådär

Datorn har lite damp och gör mest som den själv vill så vi får se om det funkar att göra lite tidsinställda imorgon hoppas det !
 
Har inte så mycket att säga, prao imorgon och det kommer bli bäst! Sen efter det två veckor i skolan plus en vecka med två dagar ena idrottsdag och den andra ska jag laga mat hela dagen vilket gör att jag får va ledig den onsdagen också. Sen veckan efter det på tisdagen slutar vi sådär har ni mitt liv till skolavslutningen typ bara för att jag inte har nåt vettigare att skriva ;)
 
Bildbrist var det också ja. (Kan konstatera att det inte blir några tidsinställda då det här inlägget tog hundra år typ och jag tänker inte sitta och krångla med massa bilder då)
 
/Louise
 

Konfa och Harry

Har vart på konfa idag och har kommit hem ganska nyligen och ska strax ut i stallet promenera med Harry sen fixa stallet :)
 
Just nu..lista med saker som ska med på fälttävlanstävlingar.
 
/Louise
 
 

Besluts ångest på högsta nivå

 
Hatar den där känslan av att inte veta vad man vill riktigt, den är hemsk när man velar fram och tillbaka mellan två alternativ och inte kommer fram till nåt bra.
 
Så är jag just nu och har vart flera gånger förut man vad gör skillnaden den här gången? Jo att jag faktiskt trodde jag kommit fram till vad jag ville göra men nej är tillbaka på ruta ett igen och vet inte åt vilket håll jag ska gå.
 
Det gäller det där med tävling terräng eller dressyr, var helt inne på terräng innan helgen det här skulle bli min sista dressyrtävling med Harry det hade jag så gott som bestämt eller jag hade i alla fall bestämt att jag skulle satsa på terrängen och sen kanske starta nån dressyr när det passa.
 
Men efter idag, efter mina 61.05% med retliga missar som  drog ner oss under 62% så vill jag ha revansch för om jag "bara" får honom mjukare i sidorna och mer jämn bjudning kommer det gå super det vet jag.
 
Men å andra sidan så är terrängen också frestande älskar allt med det och det är så underbart men nu när det är P90 börjar hoppningen bli högre kommer det va lika roligt? Hur kommer hoppningen gå? Det är frågor jag ställer mig har helt seriöst inget ordentligt svar på nån utav dem.
 
För hur roligt är det om man får tex 12 fel i hoppningen och där rycker placeringen och det bra resultatet och nej man kan inte alltid ligga på topp men hur kul blir det om man pga av hoppningen hamnar längre ner varje gång, gång efter gång.
 
Vet inte heller vad jag fick ut av det här inlägget förutom att jag möjligtvis är ännu mer förvirrad vet inte riktigt får helt enkelt fundera på saken och sen får vi se.
 
 
/Louise
 

En månad kvar

Tills det är sommarlov kan inte riktigt fatta det att om en månad har jag sommarlov känns som om det var för nån vecka sen vi började skolan samtidigt som det har hänt mycket och saker har ändrats sen då minst sagt.
 
Med den tanken ska jag nu göra lite skolarbete måste bli färdigt med det nu under helgen vill inte ha det hängandes över mig under veckan utan då ska det ändas var hästar och ridning så nu blir det intensivt plugg ett tag fb och blogg.se stängs ner och det är 100% fokus, vi hörs !
Haha ful gif bild på Harry som blinkar ;)
 
/Louise
 

fälttävlans ponny var det ja...

 
/Louise

Harrry är lika bra som Scandic

Är trots allt ganska nöjd med dagen kunde gått bättre men efter träningen i torsdags så kan jag inte säga annat än att det gick super !
 
LA:P1 : Han var lite ojämn i bjudningen ena övertaggad eller seg, haha herregud ni skulle sett första enkla bytet jag vänder upp och Harry bara rusar iväg jag tar tag i honom och det tar tvärstop typ istället ;) Sen var han lite stel och osmidig i skolorna men helt okej trots allt. Slutade på 61.05 % där.
 
FEI Inledande: Den debuten lixom först rider jag fel, sen efter ökad skritt ser Harry en jätte farlig sten så han slängde sig inåt lika fint som Scandic fast vi hade en sten istället för blommor. Lika duktig som de stora stjärnorna är han min lilla ponny ! Sen blev det en miss i andra enkla bytet annars även här helt okej och slutade på 58 % vilket jag är nöjd med efter omständigheterna.
 
/Louise
 
 

Snabba resultat

Har hoppat första klassen. Riktigt fin på framhoppningen men inte lika på banan. Blev lite att bakbenen inte kom med galoppen och det blev "snällhopp". Så i mässa klass ska jag få fram henne mer på banan och blir det något sånt språng så ska hon fram direkt efter hindret.

I denna klass 0ade jag och carro men Linnea hade 4 fel och Wilma blev utesluten.
/felice


Godmorgon

Sitter och väntar på att mamma ska hämta mig så vi kan åka till stallet. Tävling idag , LD+ med laget och LC individuellt. Känns bra. Jag vet vad jag ska göra på framtoningen för att få bra resultat inne på tävlingsbanan, så får man hoppas att eo följer med på mina noter bara.
/felice


Svar på kommentar

Appen jag använder för att räkna kalorier, tid , se vart man ridit osv heter endomondo och alla i stallet har den för att kunna se vart vi rider ifall något skulle hända. Så svaret på frågan är endomondo :)
/felice


Nöjd

Känner mig faktiskt riktigt nöjd med Harry idag får lite den där känslan det måste gå åt helvete ibland för att det ska kunna gå jätte bra !
 
Han var lite stel men sen släppte han helt och då vilken ponny pressade honom inte till topp men det fanns där det där lilla extra lixom.Red först skritten sen gallopen direkt och sen skritt igen när jag hjälpte Lina och då blev han verkligen ännu mjukare så ska köra så på framridningen imorgon också.
 
 
/Louise
 

Lång dag

och än är den inte över på långa vägar , haha. 
 
Vaknade typ 4 av krampanfall i mitt ben, börjar få det allt för ofta nu för tiden.. haha ligger och typ paniksparkar tills det går bort. 
Somnade om och vakande vid 8, då gick jag upp och lagade matlåda att ha med till stallet, duktig jag är! Blev en god sallad. Åt även fukost sen kom Hanna och hämtade mig så åkte vi till stallet. 
 
Fixade allt där och hade även 2 ponnys att motionerar , men Hannas praktikant tog Sonic så red hon dressyr på honom och jag på Eo. Eo var fin och blev inte alls sådär spänd som hon kan utan var bara pigg och frammåt. Red igenom både LC1 och LB1 på henne och kan nu medela att 1 juni har vi våran första dressyrtävling detta år. Måste faktiskt säga att det ska bli roligt. Och det ska bli spännande att se skillnaden på dett år och förra årets protokoll. Vi har ju verkligen övat på det som stått så jag hoppas att vi har nya "svaga punkter" iår. 
 


fin stolsits felice
 
red även igenom programmet på Sonic då jag faktiskt ska tävla honom också :D Blir en lokal LB1 och en LC1 på 4h den 8 juni då även Eo ska med och gå samma program. Ska bli roligt :D 
 
Red även turbo idag. Red först ltite bara för att rida i alla gångarter lixom , ja ni fattar. sen red jag igenom progam sen hjälpte jag Hanna med piaffen. Fan vad cool han är! 
 
snygga snygga turbo 
 
senare så åkte jag till stan med elsa och lovisa och mötte tove och minna. Va med dom en stund, åt jordgubbar och solade. Härligt! Sen åkte Minna och Tove hem och jag och Elsa och Lovisa gick till museeumet hahaha. Fett kul. Sen köpte vi godis och åkte hem ;) 
Nu ska jag blogga lite, äta och sen ta en PW innan jag duschar och landar framför pll tills jag somnar. 
/felice
 
 

Hoppträningen i tisdags

film från hoppträningen i tisdags. Hon var verkligen jätte lydig och fin! 
 
/felice

städat och ätit pizza

Och nu är det ridning som står på schemat och även packa inför tävling imorgon startar dock inte så jätte tidigt dom börjar ju tio så men det har inte kommit ut startlistor än konstigt nog men men.
 
Idag ska Harry skrittas mycket och verkligen mjukgöras det är grunden till att allt funkar skolorna osv osv sen ska jag köra gallop och minst trav faktiskt.
 
 
/Louise

Usel träning

Var och tränade förut kunde knappast gått sämre, var på dåligt humör från början men försökte tänka nu ska jag rida och bli på bättre humör.
 
Gick ju åt skogen när ponnyn är seg som ett tuggummi och inte alls lyssnar på mig. Kändes som om jag satt där och han bara ena sprang iväg eller segade sig. Vad Madde sa kändes som om det mest bara gick igenom huvudet tyvärr och fick ingen vidare känsla.
 
Och va gör vi till helgen då jo debuterar FEI känns ju verkligen super en LC:1 eller nåt hade vart mer passande för tillfället tyvärr. Men ska bita ihop och göra en sån bra sak som möjligt av det imorgon och på lördag !
 
 
/Louise

Idag skulle vart våran dag

Idag skulle jag ha tävlat Lillen , men så blev det ju inte. Jag saknar honom väldigt mycket. Han är lite som en lillebror som man bråkar mycket med , men ibland , vissa stunder och vissa dagar känner man hur mycket man älskar och behöver honom. Jag hoppas att han blir bra snart. Och att jag får sitta på hans rygg igen.

Idag ska jag istället med min tränare Johanna när hon tävlar. Ska bli kul det också. Man lär sig av att se duktigare rida.

Senare ska jag rida ut med Elsa-tösen och Lovisa-sonic.
/felice


Sonic och jag och eo

/felice


Ridit litenponny

Emilia är iväg till Stockholm med mamma i 2 dagar nu , vilket betyder att jag har 2 små ponnys att ta hand om.
Idag fick eo vila och sonic reds ut. Super fin var han, nästan lite pigg haha. Ridskolevalack all the way, aldrig problem med honom. Skönt att ha en sån häst också.

Jag red förbi platsen som Kicki dog på. Det känns som att jag inte känner något alls men ändå kände jag hur jag grät, utan att jag förstod det. Känns bara tomt och känner mig oberörd men ändå så berörd.. Svårt att förklara och svårt att förstå..

/felice

https://cdn3.cdnme.se/3348810/6-3/pic_518ab8ecddf2b31c8575ca6b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3348810/6-3/pic_518ab8ecddf2b31c8575ca6b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3348810/6-3/pic_518ab8f7e087c309d52b1840.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3348810/6-3/pic_518ab8f7e087c309d52b1840.jpg" class="image">


on the bus

sitter på bussen nu så som vissa kanske redan fattat så kommer det tyvärr bli ett mobilinlägg.

I alla fall sista dagen i skolan för veckan och sen en veckas prao! Idag ska jag rida i alla fall Harry och ev en häst till och även fota Lina när hon tränar med Spiken.

/Louise

Tiden är kommen

 
Då Harry börjar rulla sig efter varje ridtur, haha.
 
Red en sväng i grusgropen med Lina idag och det gick ganska bra vi red lite genom vattnet osv och Lina tog sig ett dopp haha. Hade även för första gången i år kortärmat så skönt att sommaren börja komma!
Extremt snygga var vi idag !
 
/Louise
 

bilder från Tranmo

Alla bilder är tagna av Nora, tack !
 
/Louise

Duktig ponny

Glömde min dator hos mamma så kan inte blogg ordentligt , men här kommer ett mobilinlägg iallafall :)

Tränade hoppning för Ulle idag. Eo var fin redan från start och blev ännu bättre under träningens gång. Bästa passet någonsin på eo tror jag! Hon gick verkligen fram och kändes helt perfekt! Min fina fina ponny, förlåt för alla gånger jag tvivlat på dig!
/felice


Den här veckan

Har faktiskt börjat bra en helt okej dag i skolan och hoppas veckan fortsätter bli bra. Ingen terränträning imorgon och inte förens v.22 tyckte Björn och då kör vi på det !
 
Denna vecka ska jag faktiskt för första gången någonsin rida FEI vi får väl se hur det går men har inga större mål komma runt med en helt okej känsla. 
 
Det är ju även kort skolvecka och jag slutar på onsdagen så det är ju chill och nästa vecka är det prao klagar inte på den fronten kommer bli super på min prao hoppas jag ! 
 
Ska försöka skriva ett "fälttävlans inlägg" till imorgon också men vi får se hur det blir det kommer i alla fall bilder från Tranemo på morgonen.
 
Lite smakprov på bilderna ;)
 
/Louise

Film från Tranemo

Det är terränghoppning inte stilhoppning...och tur är väl det haha. Bilder som Nora var snäll och tog kommer imorgon !
 
/Louise

beröm är bra haha

Haha Harry hoppar coffin "braaa!"
 
/Louise
 
 

Godmorgon

Godmorgon!
Jag har fuldag som stryk. Fetaste ögonbrynen och allmänt ful haha... Äckligt hår och ja. Kan iallafall glädja mig med träning sen. Ska blir roligt, bli hoppning privat för Ulle. Lär ju va en härligt trött tjej sen... Eller 2 till och med, både jag och eo ;)
/felice


Sonic och puss kalas

/felice


Just nu

3 fina hästar, 2 av dom fångade på bild med mammas mobil som jag använder nu. skriver mer när jag kommer hem /Felice


resultat

Nu är vi påväg hem från Tranemo och är riktigt nöjd min första terräng tävling för i år och min andra borta P80 och vi slutade på 55 straff !
 
I dressyren gíck det ganska bra ingen wow travökning och en miss i vänster gallopen som drog ner men slutade på ca 69% så det är jag nöjd med.
 
Hoppningen gick bra men han blev lite lång och flack ut or kombinationen och rev det men ingen större miss trots allt och i terrängen nollade vi på hinder men fick ca 6 tidsfel då han lekte cirkus häst mellan två hinder och det tog tid.
 
Men är i allmänhet nöjd med dagen känns lite bättre efter dagens dressyr att debutera FEI  i helgen så det är bra kändes ju inte särskilt kul under veckan men nu taggar vi !
 
Lite bilder film kommer under veckan !
 
/Louise

terrängbanan

1.
Det i mitten.
 
2.
 
3a,b.
 
4.
 
5.
 
6.
 
7.
 
8a,b.
 
9.
 
10.
 
/Louise

Ryckten

Men vad hände med Kicki hamnade hon under hästen ? Och var det inte Turbo olyckan skedde med ? För han kom väl tillbaka själv till stallet ?
 

Det går väldigt mycket rykten om det som hänt med Kicki. Och jag tänkte att jag kan klargöra lite vad som hänt, så slipper det gå så mycket rykten.. 
Så här skrev Hanna , som äger både Turbo, Lillen och nu Tösen: 
Tyvärr har jag fått höra att rykten om att olyckan skulle ha hänt med Kickis nyligen inridna häst, vilket inte stämmer. Hästen hon red var fullt inriden och Kicki kände honom nästan bättre än mig. Det var på honom som hon fick upp ögonen för dressyren och började förstå varför man använder de olika hjälperna.
 
Allt var en olycka och inte någons fel alls. Jag inser det nu efteråt , jag som tyckte att hästen var en mördare - en mördare som jag älskar. Det första jag gjorde när vi kom tillbaka från våran lilla minnesstund var att först gå till Eos box och krama hennes mule, sen gick jag direkt in till lillen och bara hände på honom och luktade på honom. Ni vet så man gör när man är ledsen. 
Han kommer kunna va med i hur många olyckor som helst och jag kommer fortfarande älska honom, Det var absolut inte Hannas fel heller , och det är det ingen som tycker men vill ändå skriva det ifall hon tycker det själv. Det kunde ha hänt vem som helst på vilken häst som helst och det var bara jävla otur att det var på Hannas häst och att det var Kicki. 
 
Allt börjar sagt återgå till det "normala". Så normalt man kan ha det utan kicki och efter olyckan iallafall. Det känns fortfarande overkligt och som att Kicki kommer stå där i stallgången utanför sadelkammeran någon dag. Hon kommer skratta och hon kommer ha hundarna med sig.
 
några fina bilder som Kicki tagit <3
 
/ felice
 

Påväg !

Haha okej har vart på våg ett tag men inte vart vid datorn för än nu, vi är typ i Falköping nu tror jag ;) Och vad ska jag skriva nu då har egentligen inte så mycket att säga men nu vet ni i alla fall att jag lever !
 
 
/Louise
 
 

Bra ridtur

Duktig häst och trevligt sällskap
/felice


Sommar

Jag måste bara säga att jag har börjat planera min sommar , känns så jävla bra! Detta kommer bli en bra sommar, med kanske inte lika mycket häst som jag räknat med , men med mina otroligt goa vänner och en massa annat roligt! 
 
Jag ska bland annat göra detta i sommar: 
  • Konfaläger
  • Åka på älven
  • Ridläger
  • Putte i parken
  • Falsterbo!!
  • Ullared
  • Fylla 15
  • Cykelsemester med Louise
Förutom det så kommer jag att hitta på en massa spontan turer, umgås med goa människor , rida och lära känna Andrea Blixt som ska stå i vårat stall under sommaren. Roligt! 
 
Ska ju också tävla och träna :) 
 
Sommaren 2013 - du är välkommen! 
 
/felice

Tränat klart

Härligt att redan ha avklarat dagens träning. Blev lite cardio innan frukost nummer 1. Efter det så åt jag havregrynsgröt för att ha kolhydrater i kroppen så att inte kroppen bryts ner under styrketräningen. 
Sen tränade jag ett bra pass ben - rumpa. Kändes och jag mörjar även bli starkare i min vänstersida.. borde det bli om jag håller på att ramla när jag gör utfall på höger ben? haha.. var ju skadad i sommras och har fortfarande inte fått lika mycket muskler som på andra. 
 
Åt sen frukost nummer 2 som mest var för att få i mig protein efter träningen. Macka med ägg :) 
 
Haha folk typ k.
/felice

Imorgon

Imorgon då kör vi, då bär det av mot Tranemo det kommer bli så sjukt kul så det kommer inte göra så jätte jätte  mycket men såklart det är roligare om det går bra;)
 
Har lite kvar att packa så det tar jag imorgon innan vi åker, sen åker vi så att vi är där ca 17 strax efter det rider förmodligen jag och Anna en sväng och även Frida kanske hänger med ska bli jätte kul att träffa henne även fast jag inte precis känner henne men hon verkar jätte snäll !
 
Sen vid sju är det banvisning där jag/mamma tar kort på hindrena så bilder kanske kommer ut här under kvällen vi får se vad som hinns med helt enkelt. Haha sen ska jag väl sova då det blir en tidig morgon på söndagen !
 
 
En äkta terräng känsla över den här bilden som jag inte fattar varför jag lägger upp då jag inte riktigt ser klok ut men det bjuder jag på !
 
/Louise

Morgondagen

Imorgon blir det relatift tidig morgon för mig - iallafall för att vara lördag.
 
Tänkte att jag börjar dagen med att träna ett styrkepass innan frukost. Blir ben och rumpa ca 50 min. Sen en stor frukost för det lär jag förtjäna haha! 
Sen vid 10 åker jag ut och rider Eo med Elsa - Sonic. Fixa i stallet och göra klart allt däår helt enkelt. Sen blir det hem och sola , tydligen ska det bli runt 20 grader?!? Härligt! 
 
Sen på kvällen ska jag kanske till Lovisa , men inget säkert än :) Så det var väl min dag det. 
 
/felice

Packa

Ska strax ut och börja packa för imorgon åker vi på årets första terräng tävling ! Harry har fått sin mat och ska ridas när han ätit upp den.
 
Under helgen då har jag so att plugga som kommer bli i bilen, lite spanska och no tack vare att min no lärare tappat bort det jag gjort och om jag inte gör det igen får jag F i slutbetyg så känns inte som om jag har nåt större alternativ plus att jag kanske ska börja med idrott saken också får se.
 
På söndagen är det ju tävling, taggad fast har inga förväntningar alls är bäst så med allt för tillfället men ska rida allt jag kan så blir det nog bra ;)
 
 
/Louise

Skolstrejk

Jag sitter ensam med minna och Lovisa på musiken just nu. Resten av klassen strejkar förutom Nellie. Bra där klassen haha. Nej men det är självklart deras eget val och jag ifrågasätter inte det :)

Idag ska eo vila och jag ska in till stan med Elsa, Lovisa och Minna.
/felice


Bilder från säffle



 
blandade bilder från elsa, linnea & rebecka
 
Bilder från säffle förrförra helgen då vi 0ade LD & hade ett pet på sista i grunden i LC. 
/Felice

förlåt

för att jag inte uppdaterade igår men det var verkligen inte min dag och försökte faktiskt skriva ett inlägg från mobilen men det funkade inte.

Men vi hörs i kväll efter städning och ridning!

/Louise

Eo 2/5-13

Red på en ny ridväg idag , väldigt trevlig och fin, dock kan jag inte säga detsamma om ponnyn haha. Stofasoner börjar komma i den lilla kroppen. Kankse dags att börja brunsta nu när det är vår och allt? 
 
Hon gick emot skänkeln och vill inte alls gå fram. Galopperade mycket och när jag samlade galoppen så tvärstannade hon så att jag höll på att åka över huvudet haha, mycket bjudning i den kroppen , nej inte alls faktiskt... 
 
Hoppas på att hon är bättre på lördag. Imorgon får hon vila. Då ska jag och Elsa in till stan en stund. :) 
/felice

Vad händer i mitt liv egentligen

Har ju varit väldigt dålig på att blogga, finns en massa andledningar. Tänkte ta tag i det på riktigt den här gången. Vet att jag har sagt så många gånger , men denna gången tror jag att det faktiskt blir så. 
 
Jag har ju bloggat till och från ända sen Eos vila i december. Då för att Eo vilade och Lillen var skadad, så jag hade helt enkelt inte så mycket att skriva om. 
I januari detta år hände en sak som förändrade mig totalt. Det som hände då har hängt i mig ända till Mars då det började släppa. Jag mådde dåligt över mig själv och tränade väldigt mycket - så det tog min bloggtid ifrån mig. Men det var det jag behövde just då. Denna sak som hände är inget jag vill prata om, några vet och jag är otroligt tacksam för alla som har hjälp mig när jag höll på att ramla. Stort tack! 
Socialen , kuratorn , ungdomsmotagningen jag folk lite här och var var inblandade. Men som sagt så har jag släppt det nu, men det är en sak som alltid kommer sitta kvar. 
 
Så när man börjar må bra. Vad händer? 
I helgen så var ju jag till Göteborg och var på showen, messan och i stan. Samma dag som vi skulle åka så svimmade jag på vardagsrumms golvet av att jag hade panik. Jag fick ingen luft och mådde inge bra. Detta berodde mest på mina nesselutslag som det kallas, men även att mycket gick omkring i mitt huvud redan då. Men då hade jag ändå ingen aning om vad som väntade. 
 
Jag var lycklig i göteborg. Hade roligt och visste att mamma tog bra hand om hästarna hemma. Allt kändes bra. Vi åkte hem på söndag eftermiddag och var hemma vid 6. Min låtsas mamma Linda och min halvsyster Lova 4 år hämtade oss på tågstationen och körde hem oss så att vi kunde byta om och åka till stallet, för vi skulle rida och ha insläpp. 
I bilen säger Lova att någon i stallet har ramlat av och ligger på sjukhus. Jag och Emilia frågar vad hon prata om och hon sa att Linda sagt det. Pappa och Linda skrattade nervöst och sa att hon måste blanda ihop det med när Emilia ramlade av Eo och bröt armen förr sommaren. 
 
När vi kom ut i stallet - glada över att vara i stallet efter att varit borta så länge, så ser vi att det är en massa bilar där. 
- är det fest eller? Säger jag. 
- Inte precis svarade pappa. 
 
Det var då jag fattade att inget var som det skulle. Jag ville inte gå ur bilen och jag var rädd. Mamma och min låtsas pappa kom mot bilen och jag sa till pappa att jag inte ville gå ut. Men det gjorde jag och där blev jag bemött av det hemskaste jag någonsin varit med om. 
Mamma berättade att Kicki var död. 
 
Våran älskade stalltant som vi alltid kallade henne. Hon finns idag inte längre bland oss. Jag tänker på henne varje dag. Och jag tänker på hennes son som är lika gammal som mig. Fina glad underbara Kicki. Hon som alltid kom med ett leende på läpparna och som alltid ville vara med på allt. Hon som stöttade mig och Lillen och sa att vi var så fina tillsammans. Hon som älskade hästarna mer än något annat. Den , den Kicki är död nu. 
Jag tror inte att man vet hur det känns om man inte har förlorat någon. Det går inte att beskriva i ord hur det känns. 
 
Det är så himla mycket frågor i mitt huvud nu. Varför Kicki? Kicki som alltid hade både hjälm och väst, det är inte rättvist på något sätt. Vad händer med Tösen? Vad händer med Lillen? Vad hade Kicki velat? Är Lillen en mördare nu? Och älskar jag en mördare? 
Om han nu är det så är svaret ja. Jag älskar en mördare. Jag älskar honom lika mycket som jag älskar min egna ponny. Det är dom 2 jag lagt all min tid på i ett år och ett halvår nu. Och det är dom jag gett upp vänner för , vänner som jag inte har "tid med längre". 
Kicki hade velat att Hanna hade kvar Lillen. Hon hade velat att både jag och Hanna skulle tävla honom och att allt skulle fortsätta som vanligt. Men allt är inte som vanligt nu. Allt är helt anorlunda. 
 
Jag försår om hanna inte vill och kan ha kvar honom. Det är hennes beslut och jag stöttar henne precis som hon gör med mig. Det var hanna som jag stod med när vi hade tyst minut för Kicki , det var hanna som krama mig och sa att det var okej att vara ledsen. Det var hanna som erbjöd sin hjälp i januari då det jag skrivit om åvan hände. Det är hanna som tagit mig och Eo dit vi är. Det är även hon som låtit mig rida hennes hästar, praoa hos henne, åkt med på tävlingar, låtit mig åka med till falsterbo i sommar, färgat mitt hår och alltid funnits för mig. Det känns så otroligt bra att ha en vuxen människa som man kan lite på så mycket. 
 
 
Jag va inte i skolan i måndags. Ville vara i stallet hela dagen och det var jag. Red ut Eo, Sonic och Turbo. I tisdags trimmade jag Eo för Johanna , vilket gick hur bra som helst. Tror aldrig att hon varit så fin. 
i onsdags tävlade jag vilket inte gick så bra. Eo var inte framme i någon av klasserna och jag kan inte tänka klart efter allt som hänt. Glömde banan i båda klassern. Utgick i LC och red fel och ett pet i omhoppningen i LD+. Vill heöst glömma den tävlingen och idag också. 
 
Så sammanställning av mitt liv just nu: 
Jag har en ponny som inte går fram för skänkeln och gärna hamnar i undertempo, som dessutom börjat vägra igen. 
Jag har ingen storhäst eftersom Lillen är skadad efter olyckan. 
Kicki är död. 
Jag har förlorat vänner för att jag inte har tid. 
 
Men man ska inte klaga, det kunde varit värre. 
 
/felice

Filmen

 
/Louise

Väntar

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem med mindressyrsadel och sen ska jag ut och rida ska fokusera på att få honom låg i formen och verkligen få upp ryggen för när han väl går där kan jag göra "vad som helst".
 
Rider sen igenom fälttävlans programmet där jag ska va jätte noga med vägar och övergångar för att samla så mycket extra poäng som möjligt på tävlingen sen.
 
Fixar filmen från i hoppningen till i kväll också var tanken, hoppas jag hinner med det men borde inte vara några problem.
 
/Louise

Bilder

/Louise

torsdag

Hej alla sitter här nu och vill absolut inte till skolan, vill ha sommarlov..NU ! Rider Harry en sväng i skogen sen och kanske rider igenom programmet också men bara om jag fått tillbaka sadeln annars kvittar det för kan typ inte rida ortdentlig dressyr i hoppsadeln ;)
 
/Louise

Duktig ponny

Hoppade för första gången sen november idag och det gick super, fin och lugn ponny men med även en fin energi som kanske tog över lite ibland men i allmänt var han fin.
 
Hoppade inga höjder 80-90 typ och lite studs och smal hinder på det, gjorde ganska mycket omhoppnings svängar för att få honom uppmärksam och det funkade super. Riktigt nöjd helt enkelt och det känns bra inför helgen !
Fler bilder och kanske film kommer i tidsinställda imorgon.
 
/Louise

silver outfit

Är lite sugen på en silver outfit har ju hjälmen och bootsen så är ju "bara" schabraket och tröjan jag måste köpa. Tänk er det här med ett silver pannband och silver tejp på skydden mums säger jag bara ! Men vi får väl se hur det blir har ju min turkosa+ den röda tror dock inte jag kommer använda den röda så mycket mer.
 
/Louise

Frisör nästa

haha eller inte men klippte mig faktiskt själv förut blev väl helt okej ändå ;) Ska ut och bygga bana nu (helt klart det mest jobbiga med hoppning om man är lat) för att sedan fixa Harry och hoppa.
 
Haha sjukt snygg bild på mig och mitt hår och nej det är inte så ojämnt ser bara ut som det på bilden ;)
 
/Louise
 

hoppningen idag

Planeringen för idag hade tänkt jobba mycket bommar mellan hindrena på långsidorna för att sedan jobba svängar mellan hand och skänkel genom att hoppa mycket på volter och böjda spår med mycket svängar just för att få honom mjuk och följsam.
Typ lite såhär eller nåt hoppas dock jag rider bättre än jag ritar i paint haha, men vi hörs blir förmodligen bilder eller film då Lina ska va med.
 
/Louise

Varför just jag?

Av 22 startande varför ska just jag starta först men aja struntar i det och rider som vanligt ändå !
 
/Louise

Anna och Fingall

En video från i sommras när vi var i Baståsen !
 
/Louise

RSS 2.0