Torsdag

Har haft en rätt så dryg torsdag. Hade tänkt mig ut och springa på morgonen , men hade svårt att somna så somnade vig 11.30 , vilket är sent om man ska sova 8 timmar per dygn för att bygga muskler. Vaknade vid 06.30 men orkade inte gå upp förens 07.20 och skulle då till skolan 07.45. Kastade i mig gröt och en smörgås , ägg han jag inte koka haha. Men hann i tid till skolan iallafall! 
 
Skolan var väl lite halv dryg. Jag och Liza åt kvarg och hallon , men fick sen reda på att den kvarg vi köpt var nästan tvärt om onyttig. Lite jobbigt att få reda på när man tryckt i sig nästan en hel haha. Men vi var mätta och nöjda iallafall! 
Har fått lägga in mina hallon i frysen på hemkunskapen haha , snällt! Så om jag någon dag glömmer att ta med mellanmål så har jag dom där, också har jag till min kvarg ;)
Ska köpa naturell kvarg från lidl istället. Inte ett dugg god om man inte äter det med bär , men med bär blir det super gott! 
 
Iallafall , vidare till häst bloggandet. Åkte till stallet. Mockade och fixade sen kom en tjej som heter Maria som eventuellt ska rida Tink och Sheridan några dagar i veckan. Jag skulle rida med henne och visa henne lite vägar. Hon var verkligen en jätte trävlig tjej , som dessutom var duktig på dressyr. Hon skrattade en massa och var allmänt glad. En sån människa man vill träffa då och då för att få lite glödje helt enkelt. 
 
Eo var väldigt fin i slutet av ridpasset. Dom två sista travsträckorna visade hon vilken dressyrponny hon faktiskt är! Haha min goding det! 
 
 
Imorgon ska jag in till stan kl 9. Vi har grupparbete i skolan och ska runt på studiebesök på olika ställen. Sen kl 10.30 så blir jag hämtad i stan (?) och åker på begravning. Min första begravning. 
 
/ felice

Torsdag

Har väl rullat på helt okej trots allt mår inte helt hundra nu bara jag inte blir magsjuk har en kompis som är det så är lite rädd att jag har blivit smittad hoppas på att det inte är så !
 
Känns lite jobbigt att fler har hört av sig om Harry men han ska säljas och om hemmet är bra är det väl bara att le och var glad för det antar jag.
 
Imorgon blir det ridning efter underlaget får se vad det blir är ju is mest över allt nu. Måste fortsätta med svenskan nu så vi hörs !
 
/Louise

Tråkiga dagar

Känner att mina dagar är ganska tråkiga just nu är i skolan åker hem  och rider det händer inte så mycket mer sen.
Det är också det som skrivs på bloggen som för tillfället är lite halv död men till veckan hoppas jag på förändring ska göra allt jag kan för att det ska bli bättre och hoppas även på lite andra roliga saker också !
 
Men tänkte om någon vill gästblogga här så kan ni mejla mig [email protected] helst ingen såndär Hej jag heter... Gästbloggning utan gärna nåt annorlunda mejla era förslag så får vi se sen.
 
Har som sagt inte så mycket mer att tillägga här, livet rullar på i dom tråkiga banorna tråkigt nog men så är det bara just nu men det ska bli ändring!
 
/Louise
 

Svar på kommentar

Fick en kommentar om vart jag gör mina videos. Eftersom jag är inne på mobilen och inte kan svara på kommentarer där så gör jag ett inlägg istället.
Jag gör alltid alla filmer i windowmoviemaker. Ett väldigt enkelt och bra program :) älskar att klippa med filmer och skulle lätt kunna jobba med det i framtiden. Filma från olika vinklar och klippa ihop allt.

Alltid när jag kollar på filmer så tänker jag på hur det är filmat och ihopklippt, kanske inte så vanligt? Haha :)

/ felice


Duktigt

Fy har massa i skolan nu och hänger väl inte riktigt med, idag vilar Harry och jag har en plugg eftermiddag framför mig visst låter det underbart?
 
Men innan det ska jag ju gå veckans mest hemska dag ännu ett happy moment verkligen, men ska börja denna dag bra med jogging, scones bakning och bara ha det bra.
 
Ingen dator och inga måsten så som ni kanske listat ut är detta tidsinställt men ni får ha en bra torsdag jag ska
försöka göra det bästa av min.
Vi kör på en sån där djup bild med text på idag !
 
/Louise

Film

 
 
/ felice
 
 

Idag

Skolan då som vanligt, lika grått och deprimerande att kolla ut genom fönsret ibland kan man ju undra varför man bor i Sverige.
 
Ska rida med Felice idag, vi ska väl försöka rida mer prata mindre idag eller i alla fall rida mer vi är ju tjejer kan göra flera saker samtidigt;)
 
Sen efter det blir det plugg och avslutnings vis lite bloggning för att sedan gå och lägga mig tidigt idag. Lång dag imorgon som jag ska börja med en grym morgon.
 
/Louise

KVARG

Idag som första mellanmål åt jag kvarg. Det var otroligt äckligt med bara kvarg , men med äppla blev det helt okej faktiskt. Så efter skolan tog vi en tur till ica jag , pappa och systrarna och köpte mera. 
 
Så nu har jag ätit mellanmål som bestod av lite kvarg och lite hallon (ca 1/2 dl av varje , vilket var jätte gott!) , en banan och en halv portson havregrynsgröt (1/2 dl havregryn + 1 dl vatten). Ett bra sätt att ladda för stalljobb och ridning , så att kroppen har protein att ta av! Så morgondagens första mellanmål blir nog hallon och kvarg med Liza skulle jag tro. Ingen annan som vågade äta det förutom Elsa som åker till sälen imorgon.
 
 
Nu är jag redo för stallgos med min ponny. Rdining med min fina vän och sen egen styrketräning och läxor innan jag ska sova. Jobba jobba jobba. 
 
/ felice
 

Intervaller

Red intervaller med Harry idag, gick riktigt bra och han höll 450 m/min alldeles perfekt i bra flyt, blev såå sugen på terräng när jag red där. Drömde mig iväg mot årets första start när det slår mig rakt i hjärtat att det kanske inte blir nån första start. Gör ont i hela mig min fina ponny, kan inte riktigt föreställa mig min vardag och liv utan honom samtidigt som jag vet att han kanske inte längre är min om nån månad.
 
Vi får se hur det blir har ev en annan ponny på ge om det inte blir nåt med den vet jag seriöst inte om jag är redo att släppa taget om min älskade ponny. Vet inte om jag någonsin kommer bli det. Kan inte nån liten söt tjej som bor precis granne med mig dyka upp från ingenstans och köpa honom?
 
/Louise

Tisdag

Hej alla glada, och alla ledsna eller inte glada också :) 
 
Idag har jag varit ute hos Eo och fixat osv. Red inte men pussade lite på henne. Hon ska vila ca 2 dagar i veckan nu. Idag blev första. Hon har inte vilat på ett tag nu heller. Eller några dagar iallafall ;) Imorgon blir det dressyr träning. Jag måste bara säga hur otroligt mycket jag älskar min lilla ponny plutt. Hon betyder verkligen hela min värld för mig. 
 
Min vackra vackra prinsessa. 
 
Hon har fått ett nytt täcke nu, glömde jag kanske berätta när jag fick det av mamma. 
Det är lika som det hon har i brunt. Jag tycker det är jätte snyggt. Eo passar verkligen i det. Lite stort blir det ju när man har rygg längd som en b-ponny enligt sadelprovare ;) haha händer ner lite över rumpan , men det får hon leva med. 
Min gose ponny, kolla vad söt hon är med sitt cp öga. Hahah det gör henne ännu vackrare än hon redan är <3
 
Själv så har jag dansat sen jag kom hem från stallet. Härligt! Och äntligen börjar vågen visa vad man vill se. Hade gått upp som bara den efter att jag började äta ordentligt - vilket jag gör nu. Gick upp flera kilo på en vecka , men nu har kroppen vant sig och tar vara på maten och använder det som bränsle. Skulle kanske inte ha gått från 0-100 på en dag ;) 
 
en oseriös bild ;)
Ska snart äta , duscha och kansek plugga innan jag går och lägger mig. Funderar på att klippa ihop någon film till bloggen också. Vå får se vad jag hinner innan ögonlocken slår ihop. 
 
/ felice

BLOPPIS

Har rensat lite grejer hemma och insett att jag behöver bli av med lite saker. Här kommer några saker som jag gärna vill bli av med. 
ALLT TVÄTTAS SJÄLVKLART INNAN DOM SÄLJS!!
vid intresse kommentera, priserna är väldigt prutbara , vill bara ha bort allt!
 
 

MH byxor. Storlek 40 - 400:-
Mycket fint skick. 
 
Schabrak - 80 kr/st eller alla 3 för 150:-
Ingen av dom är använda mer än 5 ggr. Men har dock blivit smutsiga så dom passen varit svettiga ;) tvättas såklart och är då i bra skick! 
 
 
Grimma storlek cob. Har haft den till både cob och full hästar, då den är väldigt justerbar. 30:-
 
 
/ felice
 
 

La:1

/Louise

Bloggningen

Har ganska dålig blogg insperation har en sak jag skulle vilja skriva på bloggen både positiva och negativa dom negativa får jag väl skriva på en lapp och elda upp eller nåt nej då men inget som blir bättre för att jag skriver ut det på bloggen, det positiva är inte klart så tänker inte skriva ut det än då vi inte vet hur det blir.
 
Har några åsiktinlägg i huvudet som kanske kommer upp nån dag bla ett om travare, hade även tänkt skriva lite om mitt intervall upplägg med Harry. Men där tar det stopp inga fler ideer just nu får klura lite på det och fixa nåt bra till er!
/Louise

Morgonpigg

Godmorgon fina ni! Inte ofta jag bloggar på morgonen ska ni veta. Men idag hade jag tid. 
 

Mitt alarm stod nämligen på 05.15 och kl 05.30 gav jag mig ut och sprang intervaller. Höll inte på alls länge , men jobbigt var det. Kom hem , åt frukost , tränade lite mage och nu sitter jag här. Ska snart hoppa in i duschen och sen sminka mig och dra till skolan. 
Bloggade inte igår för jag somnade halv 10 , för att få mina timmars sömn för att gå upp och springa idag ;) 
 
Vågen går upp , men känner ju hur kroppen blir tightare , så hoppas på att det är muskler. Hmm.. Ska nog skicka iväg ett mail till Therese och kolla med henne. Känns ju inge bra att få det till svar när man tränar och äter som jag gör. 
Igår körde jag alla övningar = jobbigt. Höll väl på i ca 50 min eller något. Jag har inte kännt av någon träningsvärk än , men hoppas på att det kommer. Haha. 
 
Hela träningsvärlden känns konstig. För att bli smal behöver man äta mindre kalorier än vad man gör av med , och för att få muskler behöver man äta mer. Man blir ju förvirrad , men jag försöker hålla mig till att äta mer. Men det känns ju verkligen fel. Också ska man ju äta mycket protein = kött. Och mycket kolhydrater. Men om man bara ska bli smal ska man äta så lite kolhydrater som möjligt. ÅHHH det är jobbigt. 
 
 

 
/ felice
 

Måndag

Red somsagt med Felice idag, blev väl mest skritt lite trav också men vi pratade ju på och glömde av oss lite brukar
bli så ;)
 
Och nu dagens tips haha om man är exteremt socker sugen och är  i stallet, ta en stor morot du kommer bli så mätt att du inte är sugen på nåt sen. Dessutom får man väl bra syn eller minne eller vad det är av morötter skulle ju passa bra med bättre minne känner jag eftersom jag inte kommer ihåg detta.
 
Imorgon blir det intervall träning med Harry ihop om att han inte ska bli så trött i kroppen som han blev i andra klassen i lördags, så en kombination av detta och kortare framridning kommer nog göra det bättre hoppas jag !
 
/Louise

Igår och Idag

Igår hade jag helt glömt bort att vi skulle ha avslutning med team värmland så hann inte blogga så mycket och hann inte fixa videosarna heller tyvärr.
 
Idag blir det skolan visst blir ni förvånade? Sen rider jag och Felice i kväll, men innan det blir det nog lite NO fyy för no säger jag bara.
 
/Louise

sorry

Hade glömt lite saker jag skulle göra idag så alla videos kommer inte imorgon och alla inlägg som skulle kommit upp idag kom inte upp men skriver mer imorgon vi hörs !
 
/Louise

Enda bra med dagen

Har verkligen haft en dålig dag idag. Sov dåligt inatt också, snälla Gud låt mig inte må dåligt igen. Jag vet varför jag sov dålig och det är för att jag tänker för mycket. Måste sluta tänka så mycket. Snackade en stund med Olle på Skype innan jag kunde somna.
Sen idag då så sov jag ju bort halva dagen typ. Åt frukost halv 11 eller något. Sen tränade jag en stund och så åkte jag iväg på världens sämsta träning. Var programridning och jag red verkligen dåligt och Eo var ingen höjdare hon heller. Usch lägger denna träning bakom mig.

Enda bra med dagen är att jag ska till Olle. Vi ska köpa glass och läsk och se på film. Fan för världen vad orättvis den är. Tur jag har Olle..

/ felice


Hiss

Till alla funtionärer bra som dåliga för utan dom skulle inte någon tävling bli av. Kanske blir du lite irriterad på den där funktionären som står i dörren till ridhuset ibland som inte har full koll, ännu mer frustrerad blir du om man inte får komma in på framhoppningen för dom släppt in sånna som rider senare än dig. Men tänk om dom försöker, dom får inte betalt för det utan gör det för att du ska kunna tävla.
Så en stor hiss till alla funktionärer bra som dåliga !
 
/Louise

18 och 27

Igår tog vi hem och tvättade alla täcken och schabrak, förutom det hon har på sig nu då.
Vi räknade schabrak och täcken och kom fram till att jag har 18 täcken och 27 schabrak. Hahah åh herre.. Nu ska jag ta kort på lite saker jag ska sälja , så det kommer ut på bloggen sen :)

/ Felice


God morgon

Idag tog mamma ut hästarna så jag skulle få sov morgon gick ju inte så vidare bra och jag vaknade strax innan nio och kunde verklgen inte sova och här är jag nu.
 
Ska nog ut och gå en sväng med Millan sen, fixa stallet och sen rida med Lina i eftermiddag. Ska även fixa filmer och tidsinställda och ja jag vet filmerna jag lovat har inte kommit ut men idag laddar jag upp dom och imorgon kommer en filmbomb med filmer från tävlingen,Nina träningen, Jessica träningen och när jag var i ridhuset och red !
 
/Louise

Idag

I allmänhet är jag nöj över dagen!
 
La:1 Han var lite spänd men ändå helt okej och höll formen bra slutade på en andra plats på ca 66%. Haha fick bla choklad och den var jätte god dagens höjd punkt typ.
 
La:p1 Herregud ni skulle sett honom på framridningen så fin wow säger jag bara inne på banan tappa han dock energin och blev trött vilket han blev sist också så slutade på 59,??% i alla fall ett poäng mer än sist haha.
 
Nu när det inte är några tävlingar på ett tag och jag inte har nån tränare (mer om det imorgon) så hade vi tänkt motions rida mer och se om det blir bättre för som han gick i  la:p1 kändes det att han var trött men han försökte min duktiga ponny skrutt.
 
/Louise

Lördag

Förlåt för att jag inte har bloggat idag , men inläggen från mobilen kommer inte upp :/ 
 
Gårdagen slutade bra med att somna med bästis vid min sida efter en dag i skolan, stallet , träning och lättare träning med elsa. 
vi var så duktiga så! 
 
Idag så vaknade vi vid 9 , låg och drog oss och sen upp och åt frukost. Sen fick vi lite ångest över att vi inte skulle göra något på hela dagen , så det slutade med en tur till stan. Hittade ett par orangea byxor för 30 kr som jag köpte. Haha lite yolo det va? ;) Nej men tyckte dom var jätte fula först , sen när jag prova dom var dom riktigt balla! Om jag inte tycker om dom kanske jag klipper av dom till shorts sen till sommaren , brukar sluta så med mina byxor.. 
 
 
Lite söta var vi allt! haha.. 
 
Sen vid halv 6 så började årets första hoppträning - på Eo. Hon var otroligt jobbig innan jag satt upp. Hon visste nog vad som väntade. Hon var inte så hemskt pigg när jag red, men blev lite stark ibland. Annars var hon fin. Finns ingen chans att hon stannar längre. I och för sig var det markarbete , så inga höga höjder, men ändå känns det verkligen som att hon bjuder på hinderna. Det gillas skarpt. 
Skrittade även både fram och av med min fina vän Linnea. Go som en godis är hon. Pratade om allt mellan himmel och jord med henne. Skönt. Tänk att någon kommer in ens liv så fort och ändå tar sån plats. Vi träffas absolut inte varje dag men ändå känns det som att jag har henne. Så nära som jag vill ha henne :) 
bild från förut. 
Kan ju även passa på att säga grattis till Louise idag! Så stolt över att vara hennes vän. Otroligt vad duktig hon och Harry är <3
 
Just nu sitter jag och för över bilder från mobilen till datorn. Har så många bilder att jag inte kan ta någon mer så tyckte att det var dags. Försöker också lära in programmet jag ska rida imorgon. Tror jag kan det , men lär väl glömma det imorgon när jag väl ska rida det haha. Det är min största fobi nu. Hatar när man får helt gärnsläpp, ja ni vet säkert vad jag pratar om. Usch. 
 
/ felice
 

Andra klassen

Gick mindre bra men skriver mer när jag kommer hem datorn dör snart.
 
/Louise

Vad är det här?

Var inne på hööks hemsida och kollade på dessa dressyr schabrak och blev lite sugen på att köpa i alla fall ett av dom men vad ser jag då,  jo att allround schabraken finns i fler färger.
  
Om dom ändå ska skilja på dressyr och hopp/allround ryttare kan dom ju också ta förgivet att vi drerssyr ryttare inte vill ha färglada schabrak för vi är ju dressyr ryttare.
Nej diss till detta.
/Louise
 

Första förlorare!

Nejdå han var jätte duktig 2:a med två poäng till ettan men så är det nu taggar vi LA:P1 !
/Louise

Mot årets första tävling !

Hej, nu är vi i Skörlersta vi har åkte ca 2 timmar nu och ja vad mer ska jag skriva, var tvungen att göra om Harrys knoppar imorse också eftersom han gör allt för att förstöra dom den lilla elaka ponnyn !
 
Tänkte skriva ett inlägg om hur jag ska lägga upp framridningen sen, mer för att jag ska få en klarare bild över hur jag ska rida än att jag ska blogga men tänkte att då får jag ju in både två.
 
/Louise

Vad händer med mig?

Idag handlade jag bara ett pannband i Grums både jag och mamma var nog lika förvånade, testade minst 5-10 tröjor,jackor och piker men tänkte till ordentligt och köpte inget av det.
 
Bilder på pannbandet får ni imorgon för det följer såklart med på tävlingen, har precis kommit in är alltid så första tävlingen på året man fixar allt extra länge och står och små pysslar med allt möjligt. Kommer ev tidsinställda imorgon om jag tar med det mobila och fixar lite till tävlingen annars blir det inga från min sida i alla fall ska faktiskt gå och lägga mig nu ska upp tidigt imorgon så god natt mina vänner !
Haha herregud hur såg jag ut på denna bild egentligen ;)
 
/Louise

Testfilm

 
 
/ felice

I skolan

Eftersom att jag inte gjort något tidsinställt så tänkte jag att jag kan blogga ändå , haha. Är i skolan och har inte så mycket om det att berätta. Jag har fuldag och allt är bra annars ;)
Skickar bilder till folk på fb, så @ felicethuresson heter jag där!

/ felice

Ps. Förlåt Linnea , men du va så söt!


Idag

Skolan först som vanligt ganska lugn dag sen till Grums och shoppa loss nej men får väl med mig nåt hem hade hoppats på en snygg rid tröja en lite tjockare kanske en flecce? Nåt schabrak och benlindor kanske men vi får se vad det blir och vad pengarna räcker till.
 
Sen ska jag och Felice rida och det ska packas inför imorgon har inte riktigt fattat att det är imorgon än känns som om det är jätte länge kvar men nej så är det inte.
Två rosa muppar med sina sura mupp ponnysar !
 
/Louise

Film

 
/ felice

Gud vilket flyt

Har inte riktigt haft turen på min sida idag missat bussar, kommit sent och allmänt haft otur ;) Haha det ändå lite roliga va att jag fått många fb vän förfrågningar på fb när jag loggade in där dagen höjdpunkt typ, så bra har min dag varit.
 
Red Harry i ridhus idag och det gick väl helt okej trots allt kunde gått bättre men kunde gått sämre också, Nicole va där också så vi skrittade av tillsammans. Kanske kommer en filmsnutt imorgon:)
Bjuder på denna fula bild, tur att man är urfokus i alla fall !
/Louise

Hopparn

bild från klubbhoppning
 
sitter och klipper ihop film från idag. Idag är nämligen dagen som jag haft Eo i 365 dagar. Dvs ett år för dom som inte förstår det. För precis ett år sedan , köpte jag mig egna första ponny <3
 
/ felice

Detta datum firas med ponnybus

Blev ett riktigt buspass i ridhuset idag. ÖVERTAGGAD PONNY! På riktigt hon har nog aldrig sprungit så hahaha.. Skriver mer sen , är på väg tillbaka till stallet nu :)

/Felice


Torsdag hela dagen

Hej hörni. 
 
Jag är i full gång med att leta reda på gymkläderna. Ska iväg till gymmet en stund för att tränna Therese. Hon jobbar där och är PT. Hon ska visa mig hur maskinerna fungerar och jag tror hon ska lägga upp en plan för mig osv. Men vet inget alls faktiskt haha. Vet att jag ska dit och tränna henne och att jag ska vara ombytt haha. 
Men det går säkert bra! 
 
Sen ska jag iväg och rida. Skulle ju ha tränat men Johanna blev sjuk så blev tyvärr inget. Men vi ska till ridhuset ändå. Ska rida igenom henne , känna på galoppen och kanske hoppa lite låga hinder. 
 
 
/ Felice

Bloggar jag läser

Brukar ju ibland köra det här inlägget bloggar jag läser var ett tag sen nu så gör det nu här kommer dom jag läser vardagligen:
http://henrikbarry.se
http://ziro.blogg.se
http://linnolsson.se
http://ebbabrundins.devote.se
http://nellieberntsson.se
http://aalexandrarystedt.blogg.se
http://ponnysanning.se
http://justjumping.blogg.se
http://pownieskvaller.webrider.se
http://jfponys.blogg.se
http://kallblodstravarna.blogg.se
 
/Louise
 
 

Torsdag

Betyder först lång dag i skolan sorgligt nog, men i eftermiddag ska jag åka ner till ridhus och rida blir ingen träning idag ändå så blir nog ridhuset idag då.
 
Imorgon rider jag och Felice och jag ska även till Grums och shoppa loss på deras januari rea !
 
/Louise

Onsdag

Förra onsdagen va hemsk denna va inte super precis men var i alla fall bättre kan ju inte säga att jag fått någon vidare bra starta på året men men känns i alla fall som om det går ått rätt håll !
 
Dagens ni visste förmodligen inte är att det kommer upp 904 resultat om man skriver bertil och värmland på eniro haha och det vet jag satt och gjorde det idag utan resultat tyvärr men skriver mer om varför jag av allt jag kan göra satt där och sökte på bertil på eniro ;)
 
Dagens pass på Harry gick ganska bra en svaka då jag tappa hoppet och allt gick åt helvete mest mitt fel faktiskt men efter ett tag bestämde jag mig ryckte upp mig och det gick bra !
Förresten ni skulle sett Harry idag när han för första gången såg att det låg rosa boots på stall lådan haha då kom araben i honom fram och han blåste upp sig så fint,  kommer sakna denna tönt ponny dagen då han inte längre är min <3
/Louise
 

TränaTränaträna

God kväll alla!
Jag måste verkligen dela med mig av mitt träningssug nu. Vill verkligen verkligen se ett resultat. Är så otroligt sugen på att leva ett nyttigt och sunt liv. Må bra , vara glad och orka fokusera i skolan och på ridningen. Det märks verkligen när man äter och sover som man ska så mår man mycket bättre. Första natten jag sov riktigt ordentligt. Och tror alla märkte hur glad jag var idag. Min mentor tittade på mig och sa 
- mår du bättre idag? Du ser mycket piggare ut! 
 
Haha han kan verkligen läsa mig...
 
 
själv jobbar jag på , idag ser jag bättre ut än igår. Och det är bara att fortsätta tänka så. 
 
Fortsätter kämpa med drömkroppen , klart det går. Det är bara att ha tålamod :) 
 
/ felice

Något jag äger på !

Är att döma folk på tok för tidigt, usch och fy på det. Har dock mer än 90 % av gångerna har jag  fel men själva döma delen äger jag på tyvärr.
 
Just nu går jag nästan och är arg på en person som jag inte känner knappt inte vet vem hon är, känner själv men herregud Louise lugna dig du går för långt. Ändå sitter tankarna kvar i huvudet hur jag ska visa henne hur fel hon har fast jag egentligen inte vet vad hon tycker än inte ett dugg faktiskt ändå är jag nästan arg på henne redan nu så töntigt men ändå kan jag inte ändra på det.
 
Ibland förstår jag mig inte på mig själv då kan jag ju fatta hur svårt det är för andra att förstå mig ;)
 
/Louise

förvånad

Läste något jag inte hade velat läsa precis ska väl va glad för henne hon förkännar det verkligen  inte va så ego och tänka på mig själv men just nu känns det mindre bra, jobbigt och allmänt tråkigt. Kom helt oväntat och blev helt enkelt chockad också.
 
Skriver mer om detta under veckan men i alla fall satt och kolla lite bloggar förut nu känner jag inte för nåt för tillfället men ska samla mig och tänka på det positiva så hemskt är det trots allt inte även fast det är extremt jobbigt när det kom så oväntat.
 
/Louise
 
 

Klippning av man och träning

Måste börja inlägget med att jag har verkligen tur som hittat Hanna , för herre vad bra hon är! Helt sjukt. 
 
Eo var väl lite till och från idag. Men helt klar övervägande bra. Lossnade jätte fint i båda varven i traven. Helt okej i skritten och började stundvis lossna i högergaloppen. Klockrena halter och lyssnade jätte fint! Märkte dock att jag kunde längt ett hål på stiglädrerna ;)
Mamma tog några kort , men hon är ingen mäster fotograf precis.. Men snäll som försöker! 
 

bilderna är faktiskt orättvisa , då Eo var jätte jätte fin stundvis! Men ändå ;) 
 
Här kommer för och efter bilder på manen också: 
före
efter. 
Mer ska fixas med manen. Men Hanna hjälper mig med det någon gång när vi har mer tid :) 
 
Imorgon ska jag till skolan, såklart. Sen ska jag rida och träna, och lite läxor. Ganska lugnt alltså. Juste , kanske glömde berätta att hoppträningen som skulle varit idag blir på torsdag också. Längtar verkligen. Har ju inte hoppat på ett bra tag. Eller jo på lillen men inte på ponnyn min. 
 
/ Felice

-

Idag känner jag mig ordentlig i stället för att åka hem efter skolan så stanna jag på engelska sugery och ja jag vet bara min skolan som använder det ordet men det är i alla fall typ läx hjälp, hjorde en oförberädd checkpoint som jag missade i igår och om jag tror rätt så är även checkpoint ett engelska skolan ord ;)
 
När jag kom hem red jag en sväng i skogen på min plutt blev mycket gallop i låg form längre sträckor och är överlag nöjd. Imorgon kommer det bli ett väldigt varierandepass gallop,skritt,trav,öppna, sluta, skänkelvikningar,fram och bakdelsvändningar, ökningar och samlingar osv allt i snabba övergångar och variation så han måste lägga all fokus på mig känner mig riktigt taggad för det passet och tror det kommer bli bra!
 
Snart ska jag äta sen blir det spanska läxa och ev skriva lite NO vi får se, ska såklart fixa tidsinställda till imorgon också.
/Louise
 

Statistken !

Är faktiskt ganska bra nu, jag och Felice ska försöka uppdatera ordentligt och göra bloggen bra och ni försöker fortsätta kolla in osv vad tycker ni om det ? Tycker det var en bra ide det kör vi på !
 
/Louise
 

Tisdag

Godmorgon. Ska vi börja om? Göra något bra av denna tisdag? Berätta för någon att du tycker om den. Som vän , som ovän, som klasskompis, släkting eller kärlek? Det ska jag göra iallafall. 
Dagen blir vad man gör det till. Livet också. 
 
Idag ska Eos man klippas. Självklart av Hannas hästservice! Före och efter bilder kommer absolut. Ska även rida dressyr för Hanna. Hoppas på att få tillbaka galoppen så snart som möjligt. Kommer kanske något kort filmklipp från dressyrträningen. Beror på ljus osv. 
Eo har varit jätte fin i början av vackan. Klockren flera pass i rad. Jobbade med ryggen och gick precis lagom mycket fram. Bra på alla sätt och vis. Men i slutet av veckan var hon hemsk. Bara bet tag i bettet och allmänt stoig. Fick ingen reaktion alls av skänkeln. Hoppas hon skärpt sig nu.. 
 
 
Gammal bild. 
 
/ felice
 

Just nu

Sitter jag och mailar filmer det tar typ hundra år för filmerna att ladda upp så nu har jag delat upp filmerna en skickade, en laddar nu och sen en kvar !
 
Harry skoddes förut och skötte sig exemplariskt, min pöjk det. Ingen ridning idag blev bara lite mys i boxen och godis kalas för Harry ska jag tillägga själv har jag inte ätit godis efter mitt inläggom just det och har inte tänkt börja äta det igen på ett bra tag !
 
Imorgon blir det skolan igen, sen ridning och kanske lite läxor o jag har några? Nej får skärpa mig nu och börja sköta skolan mer ordentligt.
 
/Louise
 
 

Snäll syster

Eo vilar idag. Hon behöver vila inför alla träningar under veckan. Och jag har inte tid för ska på möt på krk ang div 3 i hoppning. Ska också hinna träna och göra läxor. Som tur är så ska Emilia ut till stallet och rida tink, så då kunde hon fixa åt Eo också. Tusen tack! Då hinner jag träna innan mötet och fixa läxorna efter , istället för båda. Det kanske gör att jag kan sova ordentligt inatt också? Vem vet..

Ska prova att ta in en lava lampa , det fungerade alltid när jag var liten. Också ska jag lägga mobilen på andra sidan rummet med ljudet av och skärmen ner. Hoppas på det bästa. För dom som undra så ska jag till kuratorn nästa vecka , men hoppas på att kunna sova innan det..

Igen, 1000 tack syster!
Nu ska jag träna!

/ felice


Hemma

Mår inte bra och åkte hem från skolan efter liunchen tog spruta så vet inte om det har med det att göra men så är läget i alla fall.
Ska klippa ihop en film nu så hörs vi kanske senare idag !
/Louise

outfits

Har typ inga dressyr oytfits nu vilket är väldigt tråkigt så funderar lite på olika outfits jag ska skaffa ska helt klart ha en vinröd som matchar min kl jacka.
 
Funderar även på en brun, guldig skulle väl vara snyggt och till sist en enkel marin med röda detaljer. Ska även köpa benlindor och ha till min oranga väst. Åhh jag älskar att matcha och göra outfits dock gillar inte mina pengar det dom bara försvinner ;)
Gud är ju typ omöjligt att hitta ett snyggt brunt dressyr schabrak det är synd att mer än hälften av alla schabrak på hemsidor försvinner när man klickar in på dressyr schabrak ska inte vi dressyr ryttare ha några snygga schabrak?
Jag ska fortsätta leta och ska inte ge upp lägger upp bilder här när jag hittar nåt !
Lite schabrak jag hittade tyvärr inget wow schabrak men men hittar väl nåt.
/Louise
 

Lycklig

Bilder när jag är lycklig


 
Med folk som gör mig lycklig, men även med ponnyn som gör mig lyckligast. 
 
/ felice

Sätter punkt , vänder blad och går vidare.

Hej alla gosiga! 
Tycker detta varit en otroligt bra söndag. Har inte ens söndags-ångest utan känns bra med en ny vecka. Ska dessutom lägga mycket energi på skolan. Allt för att få bort tankarna. 
 
Vet inte om det är bara jag som märkt det, men hade alla andra en dålig sönda eller? Känns som jag bara fått en massa depp sms, folk skriver deppiga saker på fb osv. Hoppas alla ni haft en bra dag iallafall. Alla förtjänar bra stunder ibland. 
 
Ska göra några tidsinställda inlägg , med bland annat hur jag tänker lägga upp träningarna nu innan tävlingarna drar igång och om hur jag tänker för tävlings året 2013. Kommer också komma en outfit som jag är väääldigt sugen på att skaffa , men har absolut inte råd med då jag precis köpt ny hjälm. Så därför tipsar jag er istället. 
Kanske kommer någon hiss/diss? 
 
Vad vill ni läsa om?
Tänkte börja videoblogga mer också. Vad tycker ni om det? 
 
/ felice

Träningen

Harry var på mongo humör idag så träningen började inte super men gick sedan ändå helt okej. Blev mest fokus på mig idag och att få Harry i en lägre djupare form då han blir spänd i nacken.
Lägger ut film under veckan och även så Jessica träningen.
 
/Louise

<3

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=689134
 
/Louise

Vad jag vill ha för ponny

Det är en extremt svår fråga, vill ha en Harry ponny med all hans kapacitet, nej men om man börjar i den ändan som hoppning,fälltävlan eller dressyr?
 
Den måste kunnna hoppa, om inte det så måste den verkligen va speciell i dressyren med mycket kapacitet. Kommer nog inte tävla så mycket ren hoppning utan det kommer nog bara bli lite ibland. Så fokus på dressyr och fälttävlan.
 
Var inne på ungponny ett tag men insåg häromdan när jag tränade att nej jag vill inte ha en ungponny, efter allt slit med Harry köpte viserligen inte honom som ungponny men han kunde inget i dressyren. Ändå är det unponnysarna med kapacitet som lockar på hästnet men skulle vilja ha nåt mellanting typ 5-7 år typ.
 
Men om jag ska va ärlig så vet jag att en lite äldre läromästare skulle va bäst, att jag skulle behöva det just nu och sen kanske köpa en yngre häst om man köper storhäst efter ponny tiden men det här får väl tiden utvisa.
 
/Louise
Kan nämna att jag hittade en ponny jag är helt kär i medans jag skrev detta inlägg ;)

Godmorgon världen

Är glad idag.

Skulle ha åkt ut till stallet 09.15 med Elsa. Men eftersom jag inte kunde sova - inatt heller. Så flyttade jag fram det. Kan ju säga att jag skickade sms till henne om att jag inte skulle orka gå upp kl halv 4 på natten. Usch. Nu när det äntligen gick bra med mina sov rutiner. Jaja. Har iallafall sovit till nu. Ska snart upp och åka ut till stallet och rida med Elsa ändå. Kul det :)

Sen blir det förmodligen att åka skidor eller gå på bio. Har inte bestämt än. Beror på hur kallt det är också ;) och om det går någon bra film i bra tid.

/felice


Idag

Har inte en mycket planerat träning vid lunch, sen hittar jag väl på något i alla fall och ni får såklart film från träning hade tänkt klippa ihop film från torsdags träningen nu och lägga ut senare.
 
 
/Louise
 

Till veckan

Ska jag hålla igång ordentligt både med och utan häst komma igång ordentligt med träningen, kommer dock hålla mitt eget tränande utanför bloggen då det inte kommer bli så kul med "idag sprang jag" osv för tänker inte beskriva allt och utvärdera som jag gör med ridningen efter passen så skulle bara bli tråkigt utan slänger kanske in nåt sånt ibland bara.
 
Film från idag :)
 
/Louise

När alla säger nej ska jag säga ja, när allting går emot ska jag hålla kvar

Håller på med en ny spellista på spotify. Tror den ska heta stark och innehålla låtar man blir ordentligt peppad av. Så kan man lyssna på den när man tränar eller bara känner att fan det behöver jag.
 



/ Felice 





 
 

Skriver av mig

PW är inte mitt träningsätt. Jag klarar inte av att tänka så mycket.
 
Idag fick jag reda på en jobbig sak. Saker man önskar att man inte fick höra. Jag känner mig otroligt utnyttjad och dum. Inget vet vad som har hänt. Folk som står mig nära vet delar. Bygger man ihop dom får man kanske en tredjedel av historien. Jag skäms. Kan inte berätta för någon. Vad skulle folk tro? Ändå är det inte jag som har gjort fel. Det vet jag. 
Detta är inget som kommer döda mig. Men det tynger verkligen ner mig. Det ända jag kan göra är att gå vidare. Aldrig mer ska jag bli så förödmjukad. Aldrig mer ska någon få spotta på mig. Jag ler. Det är det ändå jag kan göra. Men jag vet att inte ens det knäcker personen. 
 
På måndag ska jag ta kontakt med skolkuratorn igen. Har inte varit där sen i 7an. Har inte behöve det då jag har vänner att prata med. Men denna gång kan jag inte ens prata med mina närmsta. För vad skulle dom tycka om mig då? Jag vet ju hur det är nu. Bara att gå vidare. Men hur ska man göra då? 
 
Folk tror att jag kommer få anorexia för att jag tränar och rör på mig så mycket nu. Så är det verkligen inte. Men träningen är ändå gången jag slipper att tänka. Det är terapi. Vissa behöver prata om vad som har hänt och vissa behöver bara gå vidare. Jag behöver gå vidare. 
Jag har sovit dåligt på¨nätterna. En dag i skolan var mina ögon röda, då förstod jag att det hade gått för långt. Att h*n inte är värd det. Varför ska jag inte sova på nätterna , ligga vaken och tänka? 
 
Tro inte att jag mår dåligt. Jag är helt nollstäld. Känner inget alls. Vet att det är bäst som det är just nu. 
Jag vill inte heller ha hjälp. Vill inte att min mamma ringer mig när hon läser detta , vill inte få några sms från såkallade vänner. Har dom inte märkt att något var fel då , så behöver dom inte bry sig nu. Nu när det nästan är bra. 
Det är helt okej. Jag är nollstäld. Börjar om. Blir bäst så. Börjar om och blir en ännu bättre människa denna gång. En som inte litar på folk för mycket. En som inte släpper in vem som helst i mitt liv. En målmedveten person som lever för det jag älskar. Rida , träna och umgås med dom jag tycker om. 
Jag klarar detta själv.
 
Jag kommer må så jävla bra när det här är över. 
 
/ en nollstäld felice

Ginatricot kollektion

 Här kan ni hitta Ginatricots hästkollektion som kommer säljas på ginatricot.se from 4/2-13. Några av mina favoriter ur kollektionen var dessa:
 
/Louise

PW

Blir ut och PW nu. Hörlurar in , världen ut. 
 
 
 
 
/ felice
 

Nästa vecka

Känns verkligen att rutinerna kommit tillbaka. En massa träning , mycket i skolan och mycket att göra. Vilket i mitt fall gillas. Härligt det! 
Har redan planerat veckan. Mycket träning. 
 
 
Blir dressyr träning på Onsdagen eller torsdagen. Om Hanna kan. Hoppas på Onsdag eftersom jag har möte med Therese kl halv 5. Så vore bra om Eo kunde vila då. Men vi får se hur det blir. :)
 
Och för dom som undrar så rider jag inte Lillen just nu , då han vilar några dagar. Men det kommer med det också senare. 
 
/ felice

lördag

Nu är det helg äntligen, blir träning idag och imorgon för Nina. Än sålänge har jag inte gjort mycket tagit ut hästarna imorse,suttit vid datorn och duschat vilket var helt onödigt eftersom jag ska till stallet sen men ändå ;)
 
Hade tänkt göra lite tidsinställda idag vi får väl se vad det blir för nåt men kommer nog en hel del bilder skulle jag tippa på !
 
 
/Louise

Nu blev det såhär ändå

Harry är till salu och det känns hemskt, hittade ingen så nu lägger jag snart  ut honom på annons och ska va nogrann med att han hamnar på ett bra ställe. Har gjort detta val helt själv och tror det är det bästa för oss båda.
 
Han får chansen att visa vad han kan med en ryttare som kan ha honom längre, och jag får mer tid med en ny ponny. Svider dock i hela mig att jag måste sälja min älskling han kan gå långt och han är unik hade velat nå toppen med honom men nu får han göra det med nån annan om den som tar över honom väljer att göra det. Han är inte bara unik för sin kapacitet utan även som individ och han har gjort större avtryck i mitt hjärta än någon annan häst, han är så speciell.
 
Kommer nog ångra det här hundra gånger och lite till men kommer nog ångra lika mycket att jag inte gjorde det om jag står där när jag är 18 och än en gång skulle vilja ha mer tid med en annan ponny.Kommer nog trots allt köpa ponny har funderat på storhäst osv. Och i slut ändan kändes det bäst med ponny.
 
 
När jag köpte dig 2009 blev det mer jobb än jag förväntat mig, jag hade inte fått nån perfekt läromästare det var ju en sak som var säker. Under åren har det vart mycket slit, tårar och hemska stunder men öven underbara stunder. Vi gick kanske inte hela vägen vi hann inte men vi var långt i från dåliga <3
 
2013 här våran resa förmodligen tar slut, allt har ju ett slut tyvärr och vårat närmarar sig.
 
/Louise
 

Vart är kameran när man behöver den?

Hallå gänget. Hur är det läget? Hoppas det är bra med er. 
 
Idag efter skolan så åkte jag till stallet. Där hade Karin redan fixat allt åt mig. Hon är verkligen bäst. Tänk er att vara lite stressad , haft en lång skoldag och vill hinna ut och rida innan det är bäcksvart , så är allt redan fixat! Tusen tack till dig Karin <3 
 
Jag red ett hårdpass i paddocken. Eo fick jobba ordentligt genom ryggen och det lossna i både skritten och traven. Otroligt fin var hon och jag kände för första gången att jag kunde sitta så att det såg bra ut. Hade hoppsadeln , undrar om den gör att jag får stadigare sits? Jag vet faktiskt inte. 
Otroligt sammarbetsvillig var hon. Lyssnade och flyttade till och med bakbenen åt både höger och vänster utan det minsta krångel. Dock blir hon lite lat när jag ber om ökad trav. Då kom hon på att min jacka som hängde på staketet - och hade hängt där hela passet , var väldigt farlig. Haha tönt. 
Känns bra att Eo har blivit bättre i dressyren efter vilan. Var rädd att hon skulle tappa allt. Skritten och traven är bara bättre. Det ända som har blivit sämre är väl konditionen , muskler och galoppen. Men inget man inte kan träna upp. 
 
 
 
Dagens outfit - mig: 
 
  • Stövlar - MH
  • Sporrar - hööks
  • byxor - MH
  • Tröja - Jacson
  • handskar - Jacson
  • Hjälm - Hööks
  • Jacka - ?
Igår stod Eo , hon ska ju vila minst en dag i veckan för att hinna bygga upp muskler osv. Då var jag själv ute och PW 1 mil. Eller till wåxnäs från skåre, vet inte riktigt hur långt det är men skulle gissa på det. Jag och mamma åkte till stadium outlet för att kolla på skor osv. Hittade inga jag föll för precis , men fick med mig ett par byxor. Och från lager 157 fick jag med mig 2 tröjor , för den som är intresserad av det. Haha
 
/ felice
 

sant <3

 
/Louise

Äckligt

Usch och fy för godis herregud vad egentligen vi går och äter godis som är gjort av grisfett, rester av löss osv. Hur äckligt är inte det, segt godis som är gjort av fett. Tankar som kommer upp i alla fall i mitt huvud när jag äter godis och som ni kanske förstår får en att inte känna ett sånt väldigt godis sug.
 
Så nu lägger jag godiset på hyllan ett tag, men choklad ibland är tillåtet! Så nu börjar ett nyttigt liv utan godis och med mer träning och kanske lite mindre fett ;)
 
/Louise
 

Wie

Fredag är det idag, kommer bli ganska dålig uppdatering idag men under helgen kommer bla
  • Om framtiden
  • Vad jag vill ha för häst
  • Hästkläder till vardags

Förutom det kan ni räkna med bilder och filmer från Nina träningarna!

/Louise


Dagen och träning

Framtidsdag idag var väl bra osv bla bla vet inte vad jag ska skriva mer där.
 
Tränade ju idag också gick riktigt bra inget super pass men han försökte, vet inte om Harry kanske fick sig en tanke ställare efter igår för inga dumheter fast tror inte på det själv riktigt än upp till bevis helt enkelt !
Och blogg.se vill fortfarande inte ladda upp bilder...
 
/Louise

Millan på "dressyrtävling"

Jag och Millan på klubbdressyr i oktober 2006.
/Louise

Framtidsdag

Idag är det framtids dag i skolan blickar framåt vad som har hänt i veckan är inget att blicka tillbaka till och le precis.
 
I alla fall har faktiskt mycket planer om vad jag vill göra i framtiden och har nästan bestämt mig vad jag ska gå för gymnasie osv men kanske skriver ett tankeinlägg om det som kommer upp under dagen vi får väl se.
 
Avslutar detta inlägg med att säga att jag inte ska sluta rida, är folk som har frågat om det efter inlägget felice skrev jag var väl otydlig mot henne  så vill förtydliga det här på bloggen vill inte att det ska spekuleras i det utan vill ha sagt det själv, alltså jag ska inte sluta med ridningen.
 
 
/Louise
 
 

Har mått bättre

Fyfan , vad ska man göra? Tänker sova , vakna och börja om. 
 
/ felice

Hemsk onsdag

Som jag inte hoppas blir värre för fy vilken usel dag även idag. Skolan gick extremt seg mådde inte särskillt bra och var jätte trött.
 
Nu sitter jag och har ont i huvudet,svanskotan och hela mitt vänstra ben visst låter det kul? Idag när jag red Harry hade han ju som vanligt lite för mycket åsikter och mitt bland alla hoppa och skutt tappade han balansen för det är ju isigt också. Så han ramlar raklång på mitt vänstra ben som hamnar under honom svanskotan slår jag också i och såklart så är det en snö eller mer is liknande driva där som jag slår huvudet i även här visst låter det underbart !
 
Gick i alla fall en bit för att samla mig och även kolla så Harry va okej vilket han var, så fortsätte rida för med en ponny som Harry hade det att gett upp vart att ge honom ännu mer övertag och han skulla aldrig ge sig så jag satt där och hade ont men vägrade ge upp.
Ibland kan man fråga sig vem som är mest envis jag eller Harry ;)
/Louise
Tack så mycket blogg.se som inte vill ladda upp bilder.

Dagens sanning

Haha dagens sanning är att jag typ fått fobi för volter,kullerbyttor, och massa trams i ringar vi hade det på gympan idag och det var hemskt ! Nu mot stallet och ridning, och förresten det där med iphone gick väl lite sisådär ;)
 
/Louise

Läskigt lik

Hittade denna bild när jag kollade på "sprande bilder" i datorn. Kommer ihåg att jag fick en chok när jag såg den på hästnet, trodde seriöst det var Eo först haha. Jag tror tyvärr att det bara var denna bild , och jag kommer inte ihåg vad hästen hette heller :/ men visst är den lite lik Eo? 
 
Vad tycker ni? Lika haha.
 
/ felice
 

Gammal film på Harry

Med hans förra ägare det här var nånstans 2008/2009 !
/Louise

Ponnyakuten castingen

Herregud säger jag bara, kvaliten på problemen var extremt låg. Folk som inte kunde rida ordentligt satt och skyllde problemet på ponnyn. Vi har alla varit nybörjare det är inte så jag menar men man köper inte en ponny som inte kan gallopera till en orutinerad ryttare som inte efter 4 år ens kan rida ponnyn. Man ska kanske inte heller ha en lite pigg och busig häst om man inte har grunden och balansen.
 
Kanske inte den där ponnyn som inte hoppar utan att mamma springer före ska få va med på castingen för det är ju trots allt inte ponnyn som är problemet, hade väl varit bättre om någon mer rutinerad fick vara med på en riktig problem ponny.
 
Tycker dom borde höja svårighets graden det är skillnad på en problem ponny med ett problem och en ryttare som är problemet för en inte helt lättriden ponny.
Längtar tills ponnyakuten börjar på riktigt då är det ordentliga problem och inget flams !
/Louise

Bästis 15 år

 
 
Grattis Lovisa! Du är bäst du , ha en jätte bra födelsedag. Och hoppas du gillar din present, puss
favorit bilden. HAHAHAHAHA jag dör
 
/ felice

Ny dag nya tag

Idag, onsdag glömmer tisdag lägger det bakom mig en usel dag med onödiga kommentarer och personer som måste påpeka på ett eller annat vis att Harry kanske ska säljas tack för det nu vet jag, ni ser mig ju inte just nu men jag hoppar inte av glädje ang det beslutet så tack men det behövs inte kommer ihåg det ändå.
 
 
Somsagt ny dag nya tag onsdag idag och vad ska jag göra skolan som vanligt sen hem ocvh rida låter ganska tråkigt men det är så min dag ser ut idag, vi hörs.
/Louise

Så j*vla redo

Vet inte om man får svära på internet? Men vi har ingen storblogg precis så därför kan jag skriva att jag är så jävla redo för storhäst!
 
Jag är inte redo för att lämna ponny än. Kommer aldrig bli redo känns det som just nu , men kommer behöva göra det. Men låt oss inte tänka på det nu. Det är många år kvar. 
 
Jag är så otroligt redo på att satsa på Lillen. Han har en sån otrolig kapacitet. Och idag när jag var i stallet och pussa på min egna lilla ponnybus så slog tanken mig bara. Hur mycket jag tycker om den där stora pigga hästen. Verkligen. Han är klart nummer två bland favisarna om man ska mäta som på ridskolan ;) 
 
#1 Eo
#2 Lillen
MYCKET NICE SITS PÅ BÅDA BILDERNA. BRA JOBBAT FELICE! 
Känns som att om jag lägger energi och vilja på honom så kan det gå hur bra som helst - med hjälp såklart. Just nu känns det inte alls som något problem med att hinna 2 hästar, om dom hande stått i samma stall. Jag är därför väldigt sugen på att flytta till Hannas stall. Och för dom som inte förstått det så är Lillen Hannas häst. 
Eftersom Pia fortfarande är halt , och Harry kanske ska säljas så vill jag gärna inte bli ensam där ut. Självklart finns det en massa andra go människor. Men lite känns det som att om jag inte kan rida med mina bästavänner så kanske det är värt att lägga tiden på att träna istället. 
 
Har ju stått i stallet bredvid Hannas förut och därför kan både jag och Eo vägarna där och det är otroligt fina sandvägar. Så det blir inte så stor omständighet för Eo att flytta. Plus att hon "känner" Lillen. Tror hon skulle trivas. 
 
Inget som är bestämt utan bara lite tankar jag hade såhär på kvällskvisten. 
/ felice

idag

Känslan i skolan var väl sådär lite onödiga kommentarer osv nej ingen super tisdag precis. När jag kom hem red jag en extremt jobbig Harry som ändå var så fin. Fick tyvärr rida riktigt tufft mot honom och tur var det väl att ingen såg oss. Imorgon ska jag va lika hård mot honom om han väljer att bråka hoppas på att få loss honom ordentligt då ha en bra känsla på torsdags träningen hålla känslan tills helgen och få två bra träningar då, och sen hålla det under veckan och göra en bra tävlings debut!
 Haha nu ska jag försöka övertala mamma att jag ska få en iphone vi får väl se hur det går med det ;)
/Louise

Mockar i converse

converse och mjukisbyxor är det nya modet i stallet. Inte sant? 
 
/ felice

Lite mer än 10 årsen

Tiden då man var så liten att lilla skogen va enorm ;)
/Louise

Taggad ponny

Igår när jag kom till stallet så hade Karin redan fixat allt, snäll hon är! Så jag behövde bara rida. Blev ett hårt dressyrpass barbacka. Eo var väldigt lat men när jag red fram henne så blev det super bra! Skritten satt som ett smäck i båda varven. Traven blev riktigt bra i häger och okej i vänster. Duktig ponny!
/ felice

Såhär taggad var hon när vi res ut, haha.


God made us best friends because he knew that our moms couldn't handle us as sisters

 
/ felice

Ännu en tisdag

Idag är det tisdag och denna vecka blir det veckans längsta dag eftersom vi har framtidsdag på torsdag och slutar två! Åh vad jag tycker om framtidsdagen elller gymnasie mässan mer så roligt det ser jag fram emot!
 
Sen blir det hem och rida Harry verkligen lösgöra honom ordentligt och även få ett riktigt bra stöd på bettet också. Måste jogga idag också så det får väl bli så haha hatar att jogga och ännu mer på vinter fryser ju alltid är ingen vinter människa som ni redan kanske märkt.
 
/Louise

Dagen

Skolan som vanligt då, gick till tre och det gick väl ganska fort så det är ju skönt. Red när jg kom hem med varierande resultat men helt okej ändå. Just nu är känslan lite halv dan vet inte riktigt vad jag ska tycka och tänka nu men mer om det kommer under nästa vecka.
/Louise

På't igen

Ute och springer idag igen. Har just nu min 1 paus och är på råtorp. Tyckte jag behövde en paus då. Haha. Har ridit på en mycket duktig ponny idag. Skriver mer om det sen , nu ska fett förbrännas!
/felice


Veckan

Måndag:Skritt tur
Tisdag:Dressyr i skogen
Onsdag:Mycket gallop och skritt över gångar i skogen
Torsdag:Dressyrträning för Jessica
Fredag:Lungt mjukgörande pass ute
Lördag:Dressyrträning för Nina
Söndag:Dressyrträning för Nina
Så ser min och Harrys vecka ut, hoppas på att underlaget håller för att kunna rida ordentligt annars får vi jobba mycket skrittarbete helt enkelt.
/Louise
 

Nu

Sitter här har precis ätit frukost osv. Ska snart fixa mig för skolan känner mig inte så väldigt taggad men har ju inte precis nåt val så är bara att bita ihop och åka dit.
 
Efter skolan blir det en lång uteritt skulle vart till ridhuset men blev ändrade planer och tur var väl det har ett svårtbeslut att ta, valet som gör att det svårt att somna på kvällen och som gör att jag är trött på dagarna.
 
Nu ska ett besluts ta och sen ska detta läggas bakom mig det ska inte påverka min planering och planer vilket det verkligen gör nu. Från och med i kväll ska det bli ändring.
 
/Louise

Dagens alla träningar

På förmiddagen så gjorde jag lite mag, rygg, lår/rumpa och armövningar. Det känndes lite trögt och inte som att jag pressade mig nog lixom. Utan allt gick utan att kännas. Efter övningarna gjorde jag minestronesoppa med kokta morötter och mörktbröd till. 
 
Dressyr träningen gick bra. Eo var lite stel och hade tappat galoppen, men annars var hon riktigt fin. Traven satt som ett smäck. Lite jobbigt tyckte hon att det var och hon kunde ha gått fram lite bättre. Men fin med tanke på omständighetera, om man kan kalla det så. Bara mina handleder och armar som förstör allt. Hade också ett hål för korta stigläder vilket förstörde min sits. Tyvärr. 
 
På eftermiddagen gjorde jag samma övning som på förmiddagen , men denna gången med bättre kännsla. 
 
På kvällen gav jag mig ut och pw/sprang. Blev lite blandning eftersom mamma sa att jag inte fick springa för att jag är förkyld. Men gjorde det ändå , busigt. (förlåt mamma) haha. Nej men jobbade lite intervaller - jobbigt som bara den. Och körde också PW med puls. Otroligt härlig känsla att komma hem med jackan lika blöt som om det hade regnat. Då har man lite bevis på att man gjort ett bra jobb. 
 
 
/ felice

Ridövningar

Blir det mycket paddock/ridhus för er nu på vintern? Och blir det att du bara rider runt på volter och ställer igenom hästen? 
här är en jätte bra sida för övningar , både hoppning , markarbete och dressyr: http://www.hippson.se/ridovningar/ 
 
/ felice

idag

Sitter nu och lyssnar på musik och fixar lite saker, videos mm. Rider Harry senare hade tänkt åka till ridhuset idag men ändrade mig så en uteritt står på schemat idag.
/Louise

Godmorgon!

Godmorgon , om man fortfarande kan säga det. 
 

Har sovit ganska länge idag. Behövdes. Har precis ätit och ska försöka koppla in dansspelet och spela lite med min syster. Dansa bort fett och dansa fram muskler måste vara min favorit. 10 min dansspel är ungefär 50 kalorier. Att jogga är ungefär 500 kalorier/ timmen. Och dansa blir ju då 300 kalorier/ timmen. Men när jag joggar så känns det inte alls lika tufft som att dansa så det beror ju på hur man springer och hur man dansar också. 
Vill verkligen ut och springa , men får inte för jag är förkyld. Men tror jag ska ge mig ut imorgon om jag hinner. Eller om det är imorgon jag ska på möta? Haha bra koll jag har. Får nog kolla upp det. 
 
 
haha känns ju bra att jag hade samma stigläder som när jag hoppade henne sista passet jag red henne. Har inte orkat ändra hahaha. 
 
Men idag blir det dressyrsadeln. Härligt med ett hårdpass!
 
/ felice

Klubbhoppning

Sista "starten" 2012. Startade lätta klasser för att vara säker och bara ha roligt. 
Var felfri i både 70 och 80 cm. Med en grym omhoppning i 80, förutom sista svängen men otroligt snäll ponny.Jag tror inte ni sett dom bilderna förutom någon från Nils? Här kommer några iallafall :) 
 
 
 
 
 
/ felice

TRÄNING

 
Med denna låt i högtalarna så gör jag mina träningar jag fått från läkaren. Passar på att köra samma mage och rumpa pass som igår när jag ändå håller på. Detta år kommer bli så jävla hårt , för jag sak nå min drömkropp!
 
hur jag ser ut nu:
 
Såhär kommer jag se ut i sommar: 
 
önsketänk <3<3<3<3 
 
/ felice
 

Igångsättning

Tyckte att rubriken passade när det nu är igång för igångsättning för både blogg och häst. Eller bloggen ska få "vila" lite nu , eller kommer komma tidsinställda men vi kommer börja blogga igen i februari. Känns lite sådär när äntligen blogglusten kom tillbaka. 
Idag var fösta traven för iår på Eo. Hon har nu skrittats i några dagar och idag var det dags att trava. Hon var super fin! Inte alls super pigg utan lite lagomt. Hade även Elsa med mig som fick ta anvsvör för kameran , stackars elsa.. men tack! 
 

 
Älskade ponnyplutt. Fast så lät det inte igår då hon gick mer på två ben än 4 och mer bak än fram. Haha.. Men det lämnar vi nu och istället njuter jag av dagens ridpass. Duktig ponny! 
 
Övade mest på att få henne stadig och att hon skulle lyssna på halvhalterna. Det gick faktiskt riktigt bra , och hon sprang inte ifrån mig trots att hon inte travat på flera veckor. Flyttade henne lite för skänkeln i skritten , i högervarvet gick det bra och i vänster var det inte så roligt först tyckte eo , men sen blev det bättre. 
 
Imorgon blir det dressyr träning för Hanna. Och ja jag börjar träna direkt jag satt igång Eo , för Hanna vet bäst och kan anpassa träningarna efter Eo nu så ingen behöver undra över det ;) Om jag har någon som är med och fotar eller filmar så tänkte jag nästan göra det så fint att jag ska linda benen och matcha min outfit. WOW. Haha nej men ska rida med tävlingshjälmen för att den ska få rätt passform och varför inte var helt snygg i så fall? 
 
 
För min del är inte träningen slut ännu. Eller just häst delen är väl slut för idag. Men ska göra mina träningsövningar som jag fått av läkare och dansa lite dansspel. Men först ska jag fixa lite blogg inlägg! Ha en bra lördag kväll. 
 
/ felice
 
/ felice

Så ser min lördag ut

Hade tänkt rida nu innan lunch men orkar inte så nu blir det bloggning så det är bra uppdatering när vi har paus, och sen rider jag efter lunch istället kan tillägga att Harry är väldigt fin nu !
Nu blir det bloggning nån timme framöver så ni har mycket att kolla in till fram till feburari.
Exakt 1272 dagar sedan.
/Louise

Promenad

Gick med Harry förut riktigt mysigt där i mörkret med min lyssande brösta som gav lite ljus. Gick nästan 1 mil så nu känner jag mig lite ordentlig ;) Kommer nog rida imorgon på kvälllen blir det nog ska in till stan först efter skolan.
Det här blir nog mitt sista icke tidsinställda för den här månaden, det är så att jag och Felice ska ta en paus men det kommer tidsinställda from nästa vecka och även gästgloggare.
Vi behöver en paus ingen blogglust nu när hästarna inte är helt igång med tävling och träning.
/Louise

bra

Bra start man fått på dagen eller inte nu ska jag till skolan också vääldigt roligt ucsh och fy vill inte.Inte har jag varken pengar på mobilen eller gratis sms så längre det är ju också kul. Just nu går bloggen lite halv fart och vi ska fixa med det i helgen.
/Louise

övertaggad ponny

Hade en lite övertaggad ponny idag som helt spontant exploderade ibland fick hålla i mig där jag satt barbacka med täcket ;) Blir ingen träning denna vecka så åker nog ner till ridhus nån dag under veckan så han får röra på sig ordentligt.
Tycker det kan bli vår nu och sommar haha är verkligen inte en vinter människa!
/Louise
Ända positiva med vinter typ är de mysiga bilderna men man kan ju ta mysiga sommar bilder också så varför måste vi ha vinter.
 

Barbacka

Ska ut och rida med Lina snart blir nog barbacka för min del orkar inte sätta på sadel vi kan ju ändå skritta så vi får se!
/Louise
 

Idag

Var ju på stan med Lovisa, blev inget annat än super min underbara vän det där ! Sitter just nu och lyssnar på gammal musik som man nörda i fyran eller nåt kändes bara för det;) Sitter samtidigt och skriver ett viktigt mejl.
 
Min fina ponny <3
/Louise

-

God morgon eller nåt, har släppt ut hästarna för ett tag sen och sa ju att jag skulle ta bilder så det gjorde jag !
Harry i boxen.
Harry i hagen med det nya täcket.
/Louise

Gud så bra

Sitter här två timmar senare och har fortfarande inte gjort ett enda tidsinställt har fixat annat helt enkelt, en lite viktigare sak och massa oviktiga !+ att jag har noll insperation just nu.
Tänkte gå ut till hästarna nu och kolla om min häst piggnat till lite.
Haha det här är lurv ponny på riktigt det !
/Louise
 
 
 

Nyklippt

Harry blev klippt idag behövdes han hade blivit en liten lurv haha ;) Kan ta bilder och visa hur det blev imorgon.
Imorgon ska jag och Lovisa in till stan var riktgt längesen jag träffa henne kommer bli grymt ! Ska göra lite tidsinställda nu tills imorgon osv vi hörs.
Film på Lina och Spiken idag.
/Louise

Lina och Spiken

/Louise

Julia och Saga

/Louise

Har gått bra

Lina hade fyra fel i 40 cm och var nolla i 50 cm!
/Louise


Mot östra fågelvik

Sitter i bilen mot pay and jump:en kommer fota så bilder kommer komma upp här, har även gjort tidsinställda till idag bra va?
/Louise


Det är så logiskt

Hej! Åkte till stallet idag efter frukost som i mitt fall var vid 12. Haha.. Eller ja var i stallet runt 2. Snärjde lite och fixade i stallet och var också ute på promenad med Eo :)
Sen åkte jag hem , åt mat och körde lite dansspel haha.
Sen spenderades resten av kvällen hos Olle. Jag blev lite spontant sugen på glass så det slutade med att jag fick med mig både Olle , Elsa och Erik till McDonalds kl halv 11 på kvällen. Bra jobbat felice! Kom precis hem och har ätit anans och druckit te , så nu kan jag med mycket mätt mage lägga mig och sova. Imorgon kommer en ny dag , med uppstigning kl 9. Ska försöka vrida rätt dygnet. Blir ridning och stallet på förmiddagen. På eftermiddagen blir det en tur på stan med Elsa. Mysigt, var ett tagsen vi var på stan själva , bortsätt från Stockholm då.
På stan hoppas jag på att en väst från mellandagsrean finns kvar. Men chansen är väl minimal.. Vi får se hur det går helt enkelt :)

Eftersom jag bloggar från mobilen så går det inte att sätta in bilderna där dom borde va , men här kommer lite bilder iallafall :)

/ felice


Hjälper Lina

Hjälper Lina välja bilder till ett skolarbete!
/Louise


här ska det stå en rubrik

Alltså jag och rubriker går inte bra ihop, så är det bara;)
Är i alla fall hos Lina nu och ska med henne på pay and jump imorgon!
Söt bild från i somras, hade ju helt klart världens snyggaste outfit;)
/Louise
 

2012

Januari
Jag och Felice fotade till våran vinter header.
 
Feburari
Felice hade flyttat eo och vi umgicks väldigt mycket, tyvärr blev det typ bara under faburari.
 
Jag började träna igen fast nu för en ny tränare.
 
Mars
Det var första träningarna med team värmland för Nina vilket gick jätte bra !
 
April
 
Första terräng träningen och han var jätte fin!
 
 
Vi startade våran första terräng tävling som slutade lite tråkigt, va nöjd efter dressyr och hoppning då han hade krånglat väldigt hemma och låg dessutom på en fjärde plats. Turen va inte på min sida och han trampade på en sten vid vetrinär besiktningen och blev halt. Dagen efter va han som vanligt igen.
 
Red Harry i halsringen för första gången utan sadel och träns andra gången totalt.
 
Maj
 
Gjorde min första dubbelnolla i LB.
 
Juni
 
Tävlade terräng tre gånger åkerbo, trollhättan och baståsen det gick frammåt och i baståsen kom vi runt terrängen occkså.
 
Hoppningen gick jätte bra och vi hoppade 130 cm.
 
Juli
 
Va och tävlade hoppning LB & LA min första LA på nästan två år, gick inte super men helt okej trots allt.
 
Tävlade min första dressyrtävling efter påsk dressyren som gick åt helvete vissa minns kanske det vissa inte, LB:1 & LA:1 blev det gick väl helt okej och var godkänd i LA:1
 
Augusti
 
 
Nollade min första terräng i Mantorp, va extremt lycklig och så stolt över Harry då !
 
 
Dressyrtävling i Hagfors red lokal LB:1 på 70% och regional LB:2 på 69% med en felridning vilket resulterade till två vinster och även vinst i HURK cupen !
 
September
 
Tävlade LA igen och denna gång med ett litet pet som var mer otur än nåt annat.
 
Tävlade DM i fälttävlan nollade min första P80 hamnade precis utanför placering i både klassen och DM pga av ryttarmissar i hoppningen. 
 
Oktober
 
Jag och Felice tog höstbilder med hästarna.
 
Praoade hos Anki och tränade även för henne, lärde mig extremt mycket och det var jätte roligt. Jätte fina hästar blev lite extra kär i en jätte jätte fin häst jag red.
 
November
 
Felice hoppade Harry för första gången.
 
Var och tävlade dressyr LA:1 & LA:P1.
 
December
 
Fick en wow träning och den känslan har hållt i sig !
 
Avslutade året med ett pass på gärdet med en inte helt koncentrerad häst men en fin !
/Louise

Utkast: Jan. 04, 2013

Har kollat på lite tävlingar nu , tänkt och funderat på vilka klasser jag ska starta och när. Iår ska vi bli säkra på det vi gör. Vi börjar tävlingsåret med en LD. Sen en månad senare blir det LD-10 och LD, och sen ska vi se hur vi jobbar oss frammåt. Säkra och stabila rundor. 
 
Dressyren lika så. Säkert. Eo ska bli ännu stadigare och galoppen ska lossna helt. Tror att med Hannas hjälp kommer det att gå finfint! 
 
Nu längtar jag tills jag får börja sätta igång Eo. Ska jobba mycket markarbete med henne iår. Vilket jag slarvade med förra året. Och hon ska lyssna på mig , på min skänkel. Hon ska flytta sig och gå fram och tillbaka för skänkeln. Ska börja jobba direkt hon sätts igång. Först får hon en mjuk vecka med skritt , sen andra veckan börjar jag trava henne. Tror jag börjar jobba henne i skritten andra veckan. 
 
/ felice

Sommar 2013

Vill ha sommar nu, är så trött på is över allt och kyla ! Sommaren 2013 ska blir grym så sa jag förra året också blev väl inte så väldigt grymt. Men iår ska det bli skillnad har som Felice skrev lite saker inplanerade och lite saker jag vill göra så slänger väl upp det!
  • Ska på ett ridläger.
  • Vill till stocholm och bara va lixom får väl se vem jag får med mig dit ;)

HAHA gud så bra detta inlägg blev då, såg bättre ut i mitt huvud osv nej men sommaren ska bli bra vet inte vad jag ska göra riktigt men kan väl inte annat än att bli okej i alla fall när man inte är i skolan.

/Louise


sommar 2013

När jag idag vaknade runt 11 så förstod jag hur lite jag hinner göra på dagarna. Och speciellt i allmänhet på vintern. 
 
Okej nu är det mitt egna val att ha vänt på dygnet och sova bort halva. Men förutom det så finns det inte mycket tid. Idag vill jag ut och kanske åka till stan eller något. Men jag hamnade framför datorn istället... kanske blir ut sen. Men iallafall. Jag hinner inte göra så mycket då hästarna ska in vid 5 , och då ska det vara fixat i stallet. Och om jag skulle vilja göra något efter 5 , tillexempel rida - då är det bäcksvart ute. 
 
På sommaren så kan man vakna vid 9 - då har man ändå sovit ut. Och sen kan man åka till stan , åka och bada eller båda. Och det hinner man gott och väl. Sen kan man åka till stallet på kvällen då det är lite svalare. Ut och rida vid kl 20 på kvällen lixom. Det blir flera timmar mer på sommaren.
Och det är ljuuuuust. 
 
Längtar så otroligt till sommaren. Den här sommaren kommer bli den bästa på länge. Har redan nu inplanerat: 
 
  • två ridläger 
  • en massa tävlingar 
  • spontancykeltur 
  • göteborg och strömstad - själv med elsa. 
Och en massa småsaker som gör sommaren speciell! Massa bad och massa roliga saker :D 
 
sommaren 2013 - jag är så jävla redo för dig. 
 
 
/ felice
 
 

God morgon

Har tagit ut hästarna för ett tag sen och hade tänkt göra en sammanfattning av 2012 med favorit/favoriter från varje månad. Har bestämt mig nu 2013 ska bli bra och jag ska inte lämna nåt åt slumpen, kommer satsa ordentligt på hästarna och ta tag i bloggen har vart lite sisådär med det på senaste tiden. Skolan får väl också satsas lite på kanske;)
Nej nu ska jag börja med 2012 inlägget !
/Louise

oj

Klockan är redan 22.08 känns som om den typ är sju eller nåt;) Träningen förut var ju ingen hitt men man får ta det för vad det är nu när jag inte kan rida ordentligt hemma. Har sagt det förut och säger det igen har världens bästa tränare och ångrar inte en sekund att jag började träna för henne igen !
Film kameran glömde mamma i ridhuset så jessica tog med den så förmodligen kommer ingen film alls gick ju sóm sagt inte jätte bra men om det kommer så blir det ju inte förren nästa helg så känns lite onödigt.
/Louise
 

Träning

Ska snart gå ut och fixa Harry för träning, var på hööks förut och fyndade lite saker blev ett ylle täcke och ett spö på 50% ! Så det var ju inte dåligt;)
/Louise

Så lodis

Hahaha vad gör du på mitt huvud Eo?
Osminkad och i Elsas "lodismössa" det är HÄRLIGT det!

/felice


vet inte vad och varför

Ska börja detta inlägg med att säga att det här var mer för att jag kände att jag behövde skriva av mig än att det skulle bli ett jätte bra inlägg för det är det verkligen inte.
 
Ska va helt ärlig och säga att jag är helt vilsen och har ingen anning om vad jag vill göra med Harry, sm inlägget finns fortfarande och inget är ändrat med det. Känner bara att tiden är för lite vet inte om jag hinner, det är ju inte bara det utan allt annat finns så mycket jag skulle vilja göra med Harry fast inte kommer hinna. Då går tanken genom huvudet att ett år extra från och med efter detta år då hade gjort så mycket och gett oss så mycket mer tid att göra saker fälltävlans sm, dressyr sm och så mycket mer. Nästa år är det med största sannolikhet inte jag och Harry längre.
 
Då går tanke nummer två genom huvudet om det blir samma sak med nästa ponny (vilket nästan är bestämt att det blir, tar inte hur och varför i detta inlägg.) så då kanske detta år gör stor skillnad om vi har detta år också att kanske släppa taget om min kära ponny redan nu. Kommer förmodligen ångra det hundra gånger och lite till om det blir så men kommer kanske ångra att jag inte gjorde det lika mycket när jag står där med min d-ponny och vill bara ha ett år till och det inte går. Det är bara att inse på ett år kommer inte jag och Harry inte nå vad jag drömmer om somsagt tiden räcker inte.
 
Men å andra sidan är jag så väldigt kräsen när det gäller hästar kollade igenom 53 sidor med D-ponnys igår och fann två jag verkligen gillade, om man bort ser från dom dyra sm ponnyerna för det kommer vi aldrig ha råd med. Dom här två som jag tyckte om då? Jo för det första är det absolut vad vi ska ha, två hingstar på 3 och 4 år var av en inte stog i sverige äns och var inte inriden.
/Louise

idag

Red ju med Lina imorse som ni vet, fixade lite i stallet sen åkte jag till Lina och vi fixade lite med Spiken och sen red jag honom lite. Ska ev till hööks imorgon och rida Spiken sen ska jag ju träna !
 
Förlåt för den dåliga bloggningen har helt klart för mycket tankar i huvudet just nu för att få ihop nåt annat en ett förmodligen rörigt "känsloinlägg" men får se kanske kommer nåt sånt imorgon så får ju ni  som vill läsa, läsa det.
/Louise
 

Vill ha ridhus

Nu är det seriöst en sån period man har tillåtelse att klaga, det är is överallt och stenhårt. Idag skrittade jag och Lina i ca 1,5 timme det går inte göra annat.
 
Imorgon blir det dressyrträning och vi får hoppas på en inte alldelles för pigg ponny;) Sen på fredag ska jag testa en annan väg min sista räddning om den är okej att rida på! Annars får det får det bli skritt arbete ett tag tills det är mindre is.
En från häromdan fler kommer nån annan dag!
/Louise

If you don't wanna take this slow, If you just wanna take me home

Känns ju otroligt bra att min lillasyster fått mig att börja lyssna på one direction. Haha dom är faktiskt bra ju! 
 
Godmorgon! Om man fortfarande kan säga det när klockan är halv 12. Men det kan man. Så godmorgon! 
Vaknade runt 10 åt frukost runt halv 11. Nu ska jag spela lite mer dansspel. Hahaha. Har träningsvärk i magen och lår. Men mest i vaderna , haha fick sätta mig ner i trappen och dra mig ner för att komma ner på övervåningen hahaha.
Sene efter lunch blir det en långpromenad med Eo. Nu när det är så fint väder. Ska städa lite nu också, så kanske hittar kameran ;) 
 
Väldigt värt inlägg. Hahaha
 
 
/ felice

Felice och Eo

/Louise

det vackraste jag har

 
/felice

Just nu

2013, nytt år och det känns bra lägger 2012 bakom mig har vart extremt dåligt med några få undantag. Humöret är på topp också, finns såklart negativa saker också men lägger dom åt sidan och tänker positivt ! 2013 då vad ska vi göra av det? Det blir mitt och Harrys sista år och vi ska göra det grymt ett år att minnas och glädjas åt det ska vi göra!
 
Har även lite ev funderingar/planer med en annan ponny under året och hoppas verkligen det blir så och att det blir bra, mer om det nån annan gång om det blir bra!  Men somsagt väldigt oklart än sålänge.
 
2013 ska bli bra såklart kommer det komma motgångar men dom behövs för framgångarna !
/Louise

Gott nytt från mig också - Lycka till med 2013!

Första inlägget 2013 för min del. 
Känns bra med en ny start. 
 

Detta år kommer att vara ett jobbigt år , med mycket mycket träning både för mig och min kropp och för mig och Eo. Är verkligen taggad och sugen på ett år med svett och framgång. Och självklart motgångar , vilket följer med framgångarna. Ett steg fram - två steg bak. Fast vi hoppas på att det blir tvärt om i detta fall. 
 
Igår var en otroligt roligt kväll. Kunde inte avslutat året bättre. Eller om alla dom jag älskar skulle samlas i stallet kanske. Hahaha. Jag känner verkligen att jag inte behöver en pojke att kyssa på¨nyår. Har en massa bra vänner och har det riktigt bra just nu :)
Vi har ätit gott och spelat dansspel ungefär hela kvällen = svettiga tjejer. Hahaha. Vi somnade runt halv 3. Och vaknade runt 9 tror jag. Skönt att inte sova bort hela dagen. När vi vaknat såg vi på en film och sen spelade vi ännu mer dansspel. När jag åkte från Minna som vi var hos, så tog jag med mig Elsa så åkte vi till stallet. Fixade där och sen kom vi hem och då har vi spelat ännu mer dansspel. HAHAHAH har nog gått ner flera kilo. Haha ;) 
 
Just nu sitter jag väldigt äcklig och svettig och ska snart städa mitt rum innan jag hoppar in i duschen. Sen ska jag se på någon film och somna till den. Eller omn det blir en skype dejt med någon rolig.
 
Ha det bra! 
 
/ felice
 

2013

Jadå var det 2013 är hos Julia nu där av bloggningen 2013 har börjat bra osv haha vet verkligen inte vad jag ska skriva men slänger in en bild på Julia och Saga från idag!
/Louise

RSS 2.0