Nya bloggen

Vi går nu lite tidigare än planerat över till den nya bloggem teampb där vi såklart hoppas alla fortsätter följa oss, nu ska vi blogga ordentligt var riktigt längesen vi gjorde det faktiskt.
 
Så börja klicka in på teampb.horseworld.se varje dag istället för här så ni inte missar nåt !
 
 
/Louise och Felice
 
 

onsdag

Ledig idag och även torsdag fredag klagar inte alls faktiskt, skulle ha tävlat idag men strök mig känns som om det finns viktigare saker för tillfället.
 
Inga träningar denna vecka ganska skönt faktiskt, nästa vecka får vi se, kan ju även tillägga att jag och Felice skaffat en ny blogg som vi förmodligen börjar blogga på till veckan när vi fixat lite mer med den.
 
Två från helgen som Nora tagit !
 
/Louise

Kunde gått bätttre

Som vissa redan vet åkte jag av idag, no big deal .Slog mig inte Harry är okej osv.
 
Dressyren och hoppningen gick helt okej med 70 % och två ner, slarv fel från min sida i hoppningen och lite små missar i dressyren.
 
Själva misslyckandet i sig känns inte så hemskt jag red det bästa jag kunde ochg det räckte inte tyvärr, vi vet inte vad vi ska göra ingen vet. Pratade med Björn förut och vi vet inte vad vi ska göra, när han ena dagen går och andra dagen bara stänger av. Vi får se hur det blir tävlar dressyr på onsdag sen tar vi en tävlingspaus ett tag.
 
Jag och Felice har bestämt oss för att göra en helt ny blogg på en annan portal vi får se när det blir men den härt får väl gå på lite halvfart sådär tills vi kör igång den andra på riktigt.
 
 
/Louise
 

RSS 2.0