Gissa vem som också fyller år imorgon?


Jo Sixten blir 4 år!


gissa vem som fyller år imorgon ?

jo denna lilla tjej :


.


Plutten imorse, testade dom nya snygga benlindorna!
Gick helt okej med longeringen faktiskt fast han är lite töntig med bommarna men han gick över dom ändå och försökte, mammas pojke de!
Sen  på eftermiddagen red jag en lugn tur med Viktoria.


Förr schabrak nörd...

Nu träns nörd;)


Så snygga träns vill ha!


nöjd och trött tjej

är en nöjd och trött tjej som bloggar nu.

fick gå uåå vid 06.45 för att åka till stallet sedan. men roligt har jag haft.    
4fel först, och felfri i omstarten. Har väl inte så mycket att säga om det. rätt nöjd.
längtar nu till nästa tävling.
               
                     




Vilka?


V.S



222 inlägget

Dagen har vart helt okej, har haft matte prov vilket gick bra. Sen red jag och Lina i grusgropen i backar så hästarna fick jobba lite. Imorgon tar jag ut hästarna osv sen ska Harry longeras över bommar och upp höjda bommar. Sen på kvällen ska han ridas ska rida igenom honom ordentligt så han blir mjuk och fin. Och då kan man ju fråga sig vad jag ska göra under dagen? Det vet jag faktiskt inte men typ städa mitt rum, kaninburen och ta en lång jogging tur!


underbar dag med de bästa

efter skola blev det in till stan och dricka varm choklad med mina tok pojkar.. Tobias och Olle drack kaffe och jag varm choklad :D
satt på cafét och pratade om allt mellan himmel och jord. olle blir typ full på coffein ;) hahaha...

sen blev det till stallet med elsa och mamma. vi smörjde , packade transporten för imorgon osv osv. :)

mysig dag!

nu när jag kom hem tänkte jag plugga spanska , men insåg att jag glömt böckerna hos mamma, så blir let's dans och mys kväll istället :)

/ Felice


taggar tävling genom att kolla så kläderna passar, ännu en gång..


Diss!


Vill dissa dom här benlindorna från hööks, dom flarppar upp sig jätte mycket i resåren vid knäppningen och det blir trådar över allt.


Jag är nöjd med mig själv

jag är så stolt över mig själv.
att jag har utveklas så på ett år. jag kan bjuda på mig själv. jag skäms inte och jag står för varje ord jag säger, och varje sak jag gör.
Jag och elsa pratade igår om att vi känner så mycket folk i 7an. Herregud, alla känner vi genom att vi drivit med dom.. hahaha typ :

- eyh du går i min spanska !

så varje gång vi ser denna person så säger vi så. detta har lett till konversationer som lett till relationer.
Jag kan göra bakåt kullebytta i korioren , och skrattar bara åt mig själv. det är bara roligt. inte pinsamt. Jag är stolt över mig själv. Hade skämts ihjäl om det hade varit för ett år sen.




ridpass

gårdagens rid pass var hemskt. usch. Jag red i grus gropen först, hon ville bara springa, så det fick hon också. trava i pytte små kliv runt emma för er som vet vart det är ;) och när vi nästan var hemma så ville hon inte spronga något mer kan jag ju säga. haha .. rätt åt henne ;) nej men det slutade okej i alla fall :)



min hest hopar mä hela kropen <3<3<3<3<3<3<3<3

hahah fin bild!


Jag vill Inte bara säga " jag älskar dig " utan också bevisa det genom att göra dig lycklig..




Något sådant kanske ?



vad tycks ?


Ny header på g.

ska lägga tid på en att göra en header nu. så bloggar kanske sen :)



Dagens ridpass


Bilder från idag, Alexandra var snäll och tog kort.
Harry var motsattsen till vad han var igår idag. Han var inte seg men hade inte den där extra energin så han hoppar så sjukt fint utan det gick lite sisådär, men helt okej.


Hiss!




Snygga JW schabrak, är så sugen på det ljusblåa sammets schabraket. Och det vita är ju så snyggt borde finnas i dressyr tycker jag!




Hiss!


Vill hissa dom här snygga pannbanden från Kyro, har köpt ett silvrigt två delat. Tycket dom tre delade är sjukt snygga men min häst har ett sånt litet huvud så det blir förmodligen lite för mycket och ganska fult. 


Hööks har!

20% Rabatt Hund
20% Rabatt Ridstövlar
20% Rabatt Ridskor
20% Rabatt Chaps

Fundera på att köpa ett par nya skor eftersom mina gick sönder förra helgen.



duktig häst och nöjd ryttare


När det första problemet försvinner kommer ett annat...

Red till grusgropen idag gick helt okrj halv passet i alla fall. Red dressyr först och det gick helt okej förutom att jag inte kunde sitta ordentligt för red i hoppsadeln då mamma kanske skulle ha åkt och fixat en sak med min dressyrsadel. Sen skulle jag hoppa stockarna och däckena och då flippa han ut helt totalt och bara drog, vilket han aldrig brukar göra. Så vet inte varför han gjorde så idag.Sen gick vi ner i vattnet en stund och Harry stog och plaska. Haha när vi köpte honom fick jag inte honom igenom vattenpölar och vatten, nu är det borta nästa problem nu vill han inte gå ur vattnet;) Imorgon blir det markarbete med mycket lydnad och tempoväxlingar.


mot träningen

sitter i bilen , på väg till Krk. känns som jag skrivit precis dom raderna förut, men det tar typ 30 minuter till Krk med transport så då hinner jag blogga så bra ^^

jag kände mig inte alls peppad för träning , tills precis nu när jag tänkte på vad jag ska skriva.
kommer bli jätte kul, och jag ska tänka mycket på vägarna och försöka tänka ordentligt :) har även tagit 2 Alvedon till mina vrister , så hoppas att inte mina vrist-problem hindrar mig ;)

/ Felice


Träning idag :)

idag blir det träning för ulle :) hoppning i grupp (y)

hahahha jag bjuder på denna farliga vettenmatta bild !




Träningen

Träningen startade som restan av ridpassen under veckan, med att han bara tog bettet och gick upp med huvudet och bara sprang och lyssna inte. Till skillnad från alla andra ridpass fick vi igenom honom idag:D Fick mer kontrol  på ytersidan, och vi gjorde skänkelvikningar och slutor. Kändes riktigt bra ska verkligen träna och satsa mycket nu och hoppas Grums blir bra, skulle va kul att bli godkänd i la:2. Blev inga bilder eller filmer men nästa vecka får ni det, nu tränar vi uter också så då blir bilderna bättre också.




Med min syster...

Min ena syster Emilia var tvungen att åka till doktorn med pappa , så jag fick ta hand om våran lillasyster lova. Vi har dansat så vi är alldeles svettiga..

förövrigt har det varit en bra dag idag.
Jag har varit glad och jobbat bra i skolan  :)

skratta till och med när jah ramla av. i skritt. haha..
Nej men min häst är inte som alla andra hästar. för vanligtvis så stannar hästar och nö stirrar om de ser något "monster" men inte min lilla häst för hon vänder och galipperar därifrån... haha men det gick bra med mig ;)







Bilder

HÄR finns fler bilder på bebisen:')


-

Idag så jogga jag inte med Millan för Irma undra om hon kunde rida så då gjorde hon det, gick ist ut och myste med min bebis . Tog av honom täcket och stog och klia honom och han tyckte det var så skönt och stog och nafsa i täcket lilla baisen biter i lite allt möjligt;) Och gissa vad han gjorde så fort jag gick där ifrån jo rulla sig i leran;) Sen kommer han till stacketet och var jätte stolt den fulingen! Sen blev det etik och morasl med team värmalnd och trevligt folk! Och nu sitter jag här, imorgon blir det dressyrträning för Jennie.

image description
Jag och bebisen i går.


EXAKT ett år sen...


Vad tiden går fort kändes som det var aldelles nys jag tävlade den tävlingen, världens underbaraste tävling!


Dagens löfte;)

Från och med nu måste jag börja med att sälja ett schabrak om jag ska köpa ett nytt, har aldelles för många. Och får helt enklet inte plats.
Någon dag kommer det upp saker här på bloggen som är till salu bla förbygel/martingal, schabrak, grimmor m.m:)

mitt inlägg som inte kom upp igår ..

Blev en tur till trossnäs med Louise. vi provade lite nya vägar.. ingen jätte bra precis , förutom den med bäcken kanske ;) haha
sen red vi till trossnäs banan och hoppade stocken som ligger utanför banan, som inte är med på tävlingarna och så :)
våra fina hästar skött sig , till och med när jag och Louise låg dubbelvikta över dom och skratt åt allt mellan Te och hamburgare ...
/Felice


Skolan next

sitter och sminkar mig och lyssnar på musik
Skolan börjar snart så ska dra nu :*



bjuder på ego pic ;) ¨


Födelsedagen

Dagen började med fika på sängen och paket, fick ett lackat träns. Sen fick jag ju jätte mycket på Göteborg horse show i feburari. Lägger ut bilder på tränset imorgon.Sen vid halv elva ungefär kom Felce och jag fick paket, ett jätte snyggt vitt schabrak som hon hade blinggat som schabraken jag la upp för ett tag sen.Bild kommer på dey också. Sen red jag och Felice trossnäs och testade lite olika nya väger. Efter att ha ställt om klockan en timme och sovit en timme mindre va vi båda lite över trötta och det blev ganska flummigt. Tur att ingen hörde oss, för vi kan verkligen inte sjunga, haha. Sen när jag kom hem åkte jag, mamma och Alexandra till den nya outleten och jag fick ett par jeans. Bild kmmer på dom med. Sen handlade vi och fixade lite saker. När vi kom hem så åt vi våfflor, för förutom att det är min födelsedag så är det ju våffeldagen;)
Dagen har helt enkelt varit jätte bra!



Harry vilar imorgon då jag ska på etik och moral med team värmland men hinner jogga en sväng med Millan innan så det gör jag, är ju sportig av mig!

måste tänka så

/ Felice


Bildbomb på älsklingen!


Hästarna i mitt stall

Jag hyr stallplats i Louises kusins stall. Det ligger i Skåne som det heter , det är på gränsen mellan Karlstad och Kil.
Det är ett jätte mysigt stall, med 5 boxar. I stallhyran för 600:- i månaden så ingår vatten , box, in & ut släpp, hage.

i stallet så finns en d-ponny som heter Exter. Exter har jag varit medryttare på mellan 04/04-09 och ända till typ
januari - 12 eller något. så det finns mycket minnen med honom.
Just nu så är han sjuk, eller a han blir bättre och bättre, så man kan rida igen, men inte så hårt. Han är född -90 och är 145 cm i mankhöjd, 
Han är jätte snäll men lite lat ;)
 


 Sen har familjen som äger stallet , och exter även en liten ponny på 91 cm  i mankhöjd. Dom har honom till körning, och förut red även deras yngsta dotter honom, men hon tröttna på ridning. Så känner du någon som behöver en trevlig herre på 14 år att rida några dagar i veckan, hör av dig!







Gissa vem som fyller 14 idag ?




Grattis Louise!
jag älskar dig bästis <3


Minns hur det är att vara 13 som om det var igår...

                        

Min syster

Måste bara säga att det är riktigt skönt med en syster som rider. Kag delar ju faktiskt häst med henne.
Men eftersom hon har Millan också så hinner hon inte rida Eo så ofta. Men jag hoppas du vet att du får rida så mycket du vill på VÅRAN ponny!
Det är verkligen skönt att kunna sitta hemma och plugga till ett prov när emilia kan åka ut och rida.
Och att hjälpa henne med hennes ridning. Det känns verkligen bra!
Och att ha en syster som bara är ett år yngre är underbart över huvetaget, när man tillexempel åker på semester så har man någon att va med. Och om man ska göra något, så som att gå till ica och handla, då blir allt mycket roligare när du är med Emilia.

Jag älskar min syster. Jag älskar båda mina systrar.

Jag , Eo och Emilia


Emilia och eo

Jag och Emilia


just nu:


Bästa ponnyn!♥


LB:3
 Kändes inte så jätte bra, var lite ostadig i övergångar. Glömde programmet men kom på det lite sent så blev liten miss. Men slutade på 66.36% och en andra plats, två poäng efter ettan åhh om jag inte hade glömt programmet hade jag vunnit! Men är nöjd:)

LA:2
Han blev väldigt seg, men gick helt okej. Rörelserna blev dock inte så jätte bra då jag var tvungen att driva så men allt gick i alla fall. Slutade på 58.14%, var ju första la:2 så är nöjd, men det hade ju inte gjort nåt om han vart piggare;)


2 månader med älskling idag

Idag har vi haft Eo i 2 månader.
24/1 skrev vi över Eo och betalde <3
Även då var första gången jag ramla av henne ;)
Tack för två underbara månader Eo! Nu väntar vi på massa månader till!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2012/pic_195295647.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2012/pic_195295648.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2012/pic_195295657.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2012/pic_195295673.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2012/pic_195295689.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2012/pic_195295694.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2012/pic_195295697.jpg" class="image">


Mamma shoppar IGEN

Ett schabrak som är typ lila , ett rosa pannband och en sele :)

Schabraket ska blingas som bara den! Haha :)

/ Felice


Lycka till Louise!

Lycka till på tävlingen Louise! :* jag är här hemma och hejar på dig!

Själv sitter jag i bilen , ska till stan och köpa vår skor! Sen på eftermiddagen blir det att rida med min lilla vän Lovisa och Hyllan :) lånade en bild från din facebook Lovisa , hoppas det är okej :)


Verkligen taggad...

eller inte, Harry gick inte särskilt bra idag heller tyvärr. Vet inte vad som har slått honom, känns dock som han är lite stel och inte bara vrång. Så efter filiptad någon gång ska jag masera och hoppas det blir bättre. Just nu står han med back on track täcket på sig och liniment på halsen och rumpan. Ha fick ju nya skor idag också, han va jätte duktig och ryckte bara en gång och då var tyvärr oturen framme och hovslagaren fick symmen i fingret så det blev ett stort sår. Och som jag är mådde jag jätte dåligt då det blödde jätte mycket, hatar blod. Tror det mesta beror på att när det blöder mycket förknippar jag det med nåt allvarligt och farligt. Nej fyy hatar bara blod! Ska väl snart gå och lägga mig då vi ska upp tidigt.


Morgon dagensoutfit!

Jag:
Kavaj: Svart jacson såklart plastrong och skjorta också.
Ridbyxor: Vita helskodda, kommer inre ihåg märket nu.
Hjälm: Charles Owen ayr8.
Stövlar: Tattini och sporrar.
Handskar: Ett par vita, kommer inte ihåg märket nu.
Harry:
Schabrak:Shockemöhle schabrak, det vita.
Boots: Silvriga catago.
Lindor: Esparado (stavas det så) med kronorna på.
Sadel:Morris and Nolan.
Träns:Dressyrtränset.
Täcke:Tysklandtäcket.

Det var väl morgon dagens outfit!


preliminära startlistor filipstad LB:3 och LA:2!

Klass 4 - Dressyr Lätt B:3 Kategori C + D Preliminär
6 anmälda
Överdomare: Evamaria Härdin
Tävlingsledare: Lena Wiigh
 
StartnrRyttareHäst
StarttidUppfödareHärstamningHästnr
1 Clara Karlsson Önnarps Lucky Luke
09:00 Arvika Ridklubb B. Mountain Haze - Aladdin 33
2 Louise Jonsson Harlekin
09:07 Trossnäs FK Harley N - Diadem N 20
1 Sandra Bårdén Pixie
09:15 Karlstads RK Okänd 6
2 Agnes Hansen Onslow
09:22 Lilleruds HSK Okänd 10
3 Nathalie Busk San Ziro
09:30 Kumla Ridklubb Feno-Me - Oostervelds Marsaz 5
4 Lina Karlsson Hägnens Kermit
09:37 RS Grums Wildzang´s Gloriant - Kings Bonus xx 21
 
till toppen

Klass 3 - Dressyr Lätt A:2 Kategori B + C Preliminär
4 anmälda
Överdomare: Evamaria Härdin
Tävlingsledare: Lena Wiigh
 
StartnrRyttareHäst
StarttidUppfödareHärstamningHästnr
1 Johanna Johansson Rotherwood Panache
10:05 Equality Riders Rotherwood Peter Pan - Rotherwood Acrobat 19
2 Ida Janzon Brodals Mistral
10:13 Filipstads RK Wildzangs Gloriant - Mirth Master 17
1 Linnéa Holmgren Indiana Joe
10:21 RS Grums Okänd 12
2 Louise Jonsson Harlekin
10:29 Trossnäs FK Harley N - Diadem N 20
 
till toppen


Inlägg till Moa!


HÄR


HÄR

HÄR

Hur en bra människa är

Vem vill jag vara?


jag vill verkligen vara den dära tjejen som alla vet vem det är och kan kalla - hon som alltid är så glad.

En bra människa är en som litar på sig själv. Följer sina drömmar, och låter inte någon annan trampa ner på en. En med glimten i ögat , och som är trevlig mot alla.
Hur blir man denna människa då? och varför är jag inte den tjejen?

Jo för det första så är jag alldeles för lat, trött och sur. Jag klarar inte många dagar på raken utan att deppa ihop. Det är bra att vara ledsen sur eller mindre glad, men jag vill inte vara det med mina vänner.
Det finns en tjej i 7an , som jag själv ser upp till. Hon kan gå runt i skolan och bryr sig inte om om hon går ensam eller med massa vänner. Hon är lika stark när som hellst.
Hon är så sjukt positiv och det smittar ju bara av sig! När jag pratar om henne så säger man bara saker som likanar:

gud så gu hon är
hon är så rolig
haha vad gullig hon är

det är verkligen så. En glad männisa som kan göra andra glada , det är en bra person.

jag har även i min skola som också går i 7an. Denna tjej har gått igenom det mesta. Hon är kanske inte alltid glad, men hon är så sjukt stark. Hon ser en verklighet och måste lita på sig själv för att klara sig i livet. Behöver hon råd, så frågar hon sig själv, och hon följer sina egna råd. Visst har hon en MASSA vänner att fråga, men varför ska hon lyssna på dom när hon kan lyssna på sig själv om sina problem?

det jag försöker säga är att jag från och med NU ska lyssna på vadf jag själv vill. Stå för vad jag tycker och vara glad.

har ett exempel här på hur jag inte vågar lite på mig själv riktigt:

för ungefär ett år sedan så ville jag ha ett par färgade jeans. Jag åkte runt och letade efter det i hela stockholm , då det inte fanns i karlstad. Tillslut hittade jag ett par rosa, i min storlek och dom var riktigt snygga!
men när jag kom hem från våran huvudstad så skulle jag ju ha mina byxor i skolan. men ingen annan hade rosa jeans , så jag vågade aldrig ha på mig dom. Dom låg längst in i min garderob i ett år. Jag hittade dom igår , och tog på mig dom. - dom var för stora - då jag gått ner i vikt, men jag tog ett skärp i och hade dom i skolan. bara för att jag tyckte det var snyggt. jag brydde mig inte om någon sa att usch vad fula byxor, för jag tyckte dom var snygga.
Mitt självförtroende blir bättre och bättre för varje dag , och jag börjar tycka jag ser bra ut , vilket ger mig ännu bättre självfötroende, plus att jag har en massa vänner som ger en en massa goa komplimanger!

jag ska verkligen jobba med mig själv , för jag vill bli den där tjejen som folk tycker är trevlig, självsäker och har glimten i ögat.


Longerat duktig ponny!

Longerade Harry idag i det underbara vädret. Longerade i ca 50 min,gjord mycket övergångar från skritt till trav osv osv. Jag hade inspäningstygeln under hakan till under magen. Han var jätte fin och sökte sig neråt. Och va jätte lydig på alla sätt och vis.

Mobilbilder vaar det här!


Har fått min rosett!


Har fått min rosett från forshaga i höstas nu, hade gett upp hoppet att jag slkulle få den och orkade inte bry mig. Men nu har jag fått den!


Åsiktsinlägg

Vad tycker ni om att köpa begangnade saker?
Jag tycker att det inte är nåt fel med att köpa begangnade saker och gör det själv ibland, dock köper jag saker som är i bra skick. Men om man köper ett snyggt tävlings schabrak som är använt 3 gånger, vad gör det? Det syns ju knappt. Det blir så mycket billigare och ibland kan man ju köpa nya saker av privat personer och få det mycket blligare, det är ju super! Mejlar med en tjej just nu och ska ev köpa ett jätte snyggt schabrak nytt till halva ordinare pris, kan det bli bättre?


Mina mål innan jag säljer Eo

Om allt blir som det ska så kommer jag ju inte sälja Eo förren jag inte får tävla henne mer, och kanske har kvar henne efter det också ?
men tills jag blir för gammal vill jag ha uppnått dessa mål:

  • Tävlat LA hoppning
  • Startat LC dressyr
  • Tränat fälttävlan, får ju se hur det går på den biten ;)
  • Varit på öland med Eo
  • vunnit någon tävling
  • galopperat barbacka på en äng ;)
  • och ha riktigt jävla roligt ! ursäkta språket.


Idag ska jag rida med elsa :D


söt bild eller ? hahahah

fat hon ska rida Matilda :)




Benlindor


Information om benlindorna från moderns horse hemsida:
Elastiska lindor med första hälften, 1,5 meter i fleece och andra hälften, 1,5 meter i elastastiskt bandage. Den elastiska delens utformning gör att bandaget ger stöd men släpper igenom värme. Inga paddar behövs! Fästs med kraftigt kardborrband med Modern Horse logga. 10 cm hög, säljes i set om fyra. 
Tycker dom verkar jätte bra och är okså på rea nu kostar 125 kr HÄR

Hur lyckas vi ?

Jag och Louise lyckas nästan alltid få till våra veckor så vi inte hinner rida tillsammans.. typ när jag tränar gör hon inte det och tvärt om. och om jag slutar ett så slutar hon sent osvosv... åh vi måste lösa det ! ;)




De vackraste på jorden



Vi fyra!


Dagens ridpass

idag så red jag ut vid fem.
Solen sken och min häst var jätte duktig.

Vi rred till grusgropen och hoppade lite däck och stockar. Dom var läskiga först men när vi kom över så tyckte hon att det var jätte kul :) gick även i vattnet som hon tyckte var super kul!

Red även lite dressyr där hon var mycket duktig!
min lilla plutt <3




Dagens ridpass

Gick jätte dåligt,red i paddocken och tänkte bara rida igen honom och sen rida programmet. Men så blev det inte, då han va jätte hård i munnen. Om han gick "fint" så va han jätte pigg och om man tog tag i honom slängde han upp huvudet. Kände att det verkligen inte funkade och blev väldigt frustrerad så skrittade länge för att lugna ner mig och börja om,vilket inte gick bra. Trava sedan på långa tyglar många varv då han var så övertaggad, sen jobbade jag honom lågt bara för att vi skulle sluta bra, eller i alla fall bättre. Sen skritta jag i skogen, fyy vad jag hatar att rida i skogen egentligen, påminner mig om så mycket gammalt som aldrig mer kommer tillbaka.


Bloggar från min skönhet!

OMG! iiiihhhhp! varning för fjortis inlägg!

nej men min älskade underbara mamma har köpt en ny dator till mig! och till henne också, hon ska använda den när hon betalar räkningar osvvosv. Men som ni kanske har märkt så har jag mest mobil bloggat, då min dator varit trasig på alla möjliga sätt och vis.

Mamma sa igår att jag faktiskt måste ha en ny dator, eftersom jag gör bland annat läxor och sånt på datorn.
men jag trodde inte hon skulle köpa en!!

BORTSLKÄMD ? nej bara ÄLSKAD ;)

nej men den gamla dator hade gjort sitt. Först hade mamma den för typ 6 år sen , och de senaste typ 2 åren har jag haft den. så den ska nu pansioneras. stavningen äger där..

men nu kommer det bli mer ordentliga inlägg när jag faktiskt kan blogga utan att bli jätte sur på min dator ^^


-

Ska snart ut och rida, har vart på utvecklingssamtal, hööks  och färjsetad också. Testa den gråa västen på hööks också, åhh vad skön och snygg den va! Så kommer nog inte kunna motså att köpa den;) Sen köpte vi skor också, sen åkte vi till färjestad och köpte mat och kollade på allt annat, finns alldeles för mycket snygga saker ju;) Men bloggar mer sen:)


Kände att jag kanske ska ta en mer dressyrig bild då jag faktiskt är dressyrryttaren;)

tyvärr sant..


Snyggt schabrak


Snyggt schabrak från Modern Horse, kostar 221 kr på rea HÄR finns dock bara i ponny nu.


Gårdagensträning


Gick verkligen dåligt igår,hade desutom förväntat mig att han skulle gå lika bra som i helgen vilket han absolut inte gjorde.Han var lite tjafsig i munnen och gick inte fram ordentligt, jag blev lite besviken och frustrerad så erkänner att jag inte red till 100%.Känner mig ju verkligen taggad för filipstad nu eller inte, men ska träna på det här sten hårt resten av vackan och hoppas på bra resultat. Blev bara skritt och trav bilder då mamma film sen.

gårdagens träning



bilderna är från film, i mörkret.
 
duktig plutt! tänkte lägga ut film på min syster när hon rider eo, om någon vill se det vill säga :)


Väst


Funderar på att köpa den här snygga västen från hööks. Den kostar 329 kr vilket är ganska okej ändå.


Annons!

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=589312&inriktning=&typ=11

riktigt snygg c-ponny! Zack och hans ryttare brukar vara med på min träning på onsdagar och tisdagar. riktigt snygg ponny!

/ Felice


sötbild..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2012/pic_194754095.jpg" class="image">


Skäcken 20/7-09


Haha skäcken vi fick veta vad han hette där men det var långt så kommer inte ihåg det men tror det var typ nåt med mixen eller nåt;)


Ramona 20/7-09


Test red ju minigårdens timon och minigårdens cherikan men det var i ridhus och Alexandra tog kort med digitalkamera så ni kan ju gissa hur dom bilderna blev,det var dessutom i ridhus;)


Hööks har 20%

På alla sina schabrak t.o.m 28/3

Ska kanske köpa ett sånt här i dressyr, men vet inte riktigt vilken färg. Vill ju ha dom oranga benlindorna.


Dagen

Känner mig faktiskt ganska stolt över mig själv som va ute och joggade, haha Harry tyckte ju det var så jobbigt eller inte! Sen nu har jag gjort tidsinställda till imorgon. Känns ju värt att gå till skolan imorgon då jag bara har en lektion, det ändå som gör det lite värt det är att jag får tillbaka min mobil som jag glömde idag så kommer hem ca halv tolv. Så då ska jag jogga med Millan sen typ göra nåt i fem timmar, undrar vad jag ska hitta på.Sen åker jag och tränar för Jennie.


jag älskar min ponny!

kommer film på min superdupertruper duktiga ponny någon annan dag, kanske imorgon. åhh hon var så fin idag!

/Felice


Andra filmen




Dressyrträningen


Filmen från andra träningen kommer snart, den håller på att ladda över till youtube nu.


Miss it...




dressyr träning

nu drar jag på dressyr träning! / Felice


från träningen



/ Felice


Gästblogg!

Hejhej, Louise tyckte att jag skulle gästblogga lite så nu gör jag det!
Jag heter Ebba och går i samma klass som Louise, jag kan värkligen ingenting om hästar eller jo lite
man lär sig ju av Louise när hon babblar om hästar och massa grejs hela tiden!
Jag har ridit en gång i mitt liv och det var förraåret i november eller december hos Louise, jag red Millan... jag sitter där på hästen och Louise håller i henne samtidigt som jag travar(?) sen skulle vi gå över ett hinder Louise halkar och Millan med jag flyger fram och skriker och fick ännu mer panik eftersom man kan skrämma hästen(eller?)
men jag satt kvar där och överlevde, så nu är jag och Millan bästa vänner<3
Faktist så kan jag egentigen massa saker, typ vad sadel är, ni vet en sån som man spänner fast på hästen och sedan sitter man där:)
Jag håller inte på med någon sport, skulle faktist villja rida men!
1. Jag är allergisk
2. Jag vill inte rida med små barn.
Nu känner jag att det blev kanska mycket att läsa... Kolla in min blogg:
http://ebbabrundins.devote.se
Jag skriver om mitt otroligt tråkiga liv osv...

Det är jag, kändes ju lite fult att ladda upp en egobild blan massa häst bilder.

Ha det bra!


Lite skillnad.

2009:


2012:

Stor skillnad på utsidan, samma underbara insida!


Laget

Nu har jag bestämt mig, jag ska vara med i krk laget. dock var det fullt för tillfället , men någons häst hade typ blivigt skada så dom skulle inte hoppa på ett tag , så skadan fick läka. Så då kommer jag få vara med. Är reserv i laget då :)

Är också anmäld till sunne om två veckor , då jag och Eo staratar våran första lokala tävling tillsammans.

'


-

Nu sitter jag här och ska snart till skolan, sen efter skolan ska jag jogga med Harry så han får röra sig och jag behöver motion;) Så det blir bra. Gjorde några namnskyltar härom dagen:
1

2

3

4

Vilken tycker ni jag ska ha?


gårdagens 80 cm runda



haha gulligt att sidan jag laddar ner musik på inte fungerar längre, så fick ta en av mammas gamla låtar ^^


Elsa och Pia 17/3-2012



några bilder på elsa och pia som jag tog igår , lördag :)


Bilder från idag



2 felfria rundor, 70 & 80 , filmer kommer senare ikväll. Imorgon eller idag kommer även en bildbomb på elsa och pia från igår :) får se om det blir ett inställt inlägg eller om jag gör det direkt.


Träningen gick bäst!


Träningen gick super bäst! Vi gjorde öppnor, slutor, skänkelvikningar, bakdelsvändningar och jobbade med ställningen.Och det gick bättre än bäst, är så stolt och så glad!
Älskar dig dressyrplutten♥


Film kommer imorgon eller på tisdag.


Dressyrplutten♥


Träningen

Träningen idag gick jättebra,orkar inte skriva mer nu men skriver mer imorgon. Film kommer någon dag.

Mysig dag

Har haft en bra dag idag.
På morgonen firade jag min älskade pappa som fyller 40 idag. Jag älskar dig pappa!
Sen åkte jag till stallet vid 11, fotade Elsa och Pia. Försökte blogga då men inlägget kom inte upp :/ jaja..
Bilderna kommer sen , som jag lovade minna ;) hon ramlade inte av.

Sen så fixade jag i stallet och åt osv. Red själv min plutt vid 2. Gick kanon!
Jag bryr mig inte om hur det går imorgon för hon var underbar idag!
Gick och krökte på nacken och var allmänt underbar.

Imorgon blir det klubbhoppning , får se vad det blir för höjd , men 80 och något mer :)

Just nu sitter jag , mamma & Elsa och gör en hemlig sak, ni kommer få veta men inte nu ;)

Nu ska jag vara lite social. Så bloggar jag mer sen :) puss

/ Felice


Tävlings schabraket till imorgon

Mamma har blingat :


Stövlarna!



Dom nya stävlarna!
Dom är jätte sköna och jätte snygga, dom är inte lika grovsa som dom ser ut att vara.


Vill ha!


Oranga benlindor från hööks, skulle bli super fint tillsammans med dom svarta och oranga sakerna jag har.
Snygg outfit alltså!


Dagens outfit

Harry
Schabrak: Schockemöhle, grått.
Benlindor: Showmaster, svarta.
Sadel: Morris and Nolan.
Träns: Dressyrtränset.

Jag
Hjälm: Charles owen ayr 8.
Stövlar: Tattini stövlarna.
Tröja:HM, svart.
Ridbyxor: Johnwhitaker, svarta.


Harry Hamster;)

Hade tänkt att longera förut men blev konstigt nog sugen på att rida ut i mörka natten,haha. Alltså det är ju faktiskt att ridas där i sin egna lilla ljus bubbla. Men nu till rubriken,Harry är som en hamster alltså natt djur. Han var jätte pigg och va över allt, först i början gick han bra och lyssnade sen fick han ett utbrott sen var han övertaggad,haha. Den lilla hamstern, vi taggar träning för Nina imorgon. Hon verkar jätte bra så det ska bli kul, hoppas bara Harryhamster är lite lugnare annars blir det väldigt jobbigt;) Föressten har jag fått nya stövlar:D Bilder kommer imorgon.




Nya täcken på

Nya täcken på


Snart mat...

Sen stallet, haha taggad eller inte!Det är inte alltid bara kul att ha häst.Men helgen blir super med träning för Nina.





Köpt täcke :)

/ Felice


Finns inte ord för hur mycket jag älskar dig!♥




Tipsar!

Om den HÄR bloggen en riktigt bra dressyrblogg!:)


haha var bara tvungen :)

/ Felice


filmer från november till januari


Min dag

gud jag vill inte prata om min dag.. både bra och dålig.. får man bjuda på en video blogg på lördag istället för att jag skriver massa saker som jag kommer att ångra?
ja nu gör jag så


Eo och Ellinor

Eo och Ellinor, hennes förra ägare :)

Hoppträning!

Hoppträningen gick jätte bra:D Blev mest små hinder bla travhinder och serpentiner.Men i slutet hoppade jag trav kombination där andra hindret va ca 90 cm och det kändes hur lätt som helst:D Så skön känsla! Tyvärr har jag varken film eller bilder men nästa gång lovar jag att ni får det.


Mina mål!

Har ju skrivit mina mål med Harry en gång tidigare men nu har vi fått förslag på det och vi kanske har några nya läsare på denna blogg?
Men i alla fall.
Mina mål för 2012:
♥ Starta DM i dressyr.
♥ Kvala nat i dressyr.
♥ Starta DM i fälttävlan (P80).
♥ Hoppa LB ev LA.
Innan jag säljer honom:
♥ Starta SM i dressyr.
♥ Starta P90 i fälttävlan.
♥ Starta MSVB hoppning.


Han kommer gå hela vägen,jag vet.
Han har visat mig ♥


Anmäld till årets första fälttävlanstävling,HÄRLIGT!




vad du är söt , min kära lilla ponny




bästis <3

oooootroligt snygga!


hem!

sitter i bilen på väg hem från träning, det gick ganska bra :) skriver mer imorgon.

direkt jag kommer hem så ska jag duscha och sova!

/ Felice

kommer film & bild imorgon


Dagen

Idag har jag inte ridit utan promenenarade med Emilia och Millan.Sen ryckte jag mannen på honom och fixade hovskägget och borstade.Nu sitter jag och njuter av det snabba mobila internetet genom att lyssna på musik utan att behöva pausa;)Imorgon blir det hoppträning för Eva, ska bli kul!Hoppas det går bra.


Lova-pappa-mamma

tänkte gämföra min familj här, vem tar bäst bild av min 3 åriga syster , min pappa och min mamma?

lova:

pappa:

mamma:



ni kanske förstår varför mamma brukar filma och inte ta kort ?
dock är det lite orättvis kamera, då lova har den sämsta , och pappa den bästa.
plus att det är i ridhus , så bild kvaliten är inte bra.. men ja.. hoppas att min andra syster har en dold talang som fotograf..


en bild på min söta lille Eo


massa ovärda inlägg idag.. vet

Hiss!


måste hissa denna jacson jacka ! sjukt snygg. Dock lite sent att komma ¨på, nu när det börjar bli varmt, men till vintern sen kanske ?


3årig syster fotar!


jag och eo

jag och eo

PAPPA PÅ LEKTAREN

Jag och eo


Min treåriga syster får med oss på bild i alla fall :)


hahahahah LirarN


HERRE GUD VAD JAG ROCKAR PÅ GITARR! säger det bara !
hahaha nej men var med elsa en stund igår , innan stallet, så tog hon denna , och la på sin blogg... charmigt..

http://elsanordlind.blogg.se/


han är och kommer alltid att vara min bästavän





Hiss eller diss ?

image description

jag tycker den röda är snyggast, vad tycker du ?


Träningen

Träningen idag gick super.Fick dock kämpa ordentligt för att han skulle gå ordentligt i form, lyssna och va liksidig.Och så var jag tvungen att röra på fingrarna och klantigt som man är glömde man handskar så nu har jag jätte fina blåsor och sår i händerna.



Bilder!

Klicka HÄR för att komma till bilderna,blev dock inte jätte många då internet krånglar men länkar igen när restan av bilderna har kommit upp:)


Dagens ridpass.

ida åkte jag till stallet vid fyra. Red förbi Minna , där jag mötte henne och Lovisa.
Jag tänkte rida där Lovisa pratade om , men hittade inte så red den vanliga vägen.
Ska rida med dom två någon dag :D


Eo var jätte snäll :)

Sen när jag kom tbx så fixade jag i stallet och smörjde grejer.
Orkar inte skriva, för är inne på pappas dator, och det saknas typ 10000 bokstäver på tangentbordet, som min 3 åriga syster pillat bort...


svar

elsa om Gästbloggare!:
heej jag kan gästblogga men orkar inte mejla men kan ju erat lösenord så ;)
pusspuss <3

Svar:haha ja gör så;)<3



Gästbloggare!

Vi har fått förslag att vi ska ha några som gästbloggar så nu ska vi försöka fixa det kommer bli några vi känner och så andra som vill så om du är intresserad av att gästblogga här så skicka ett mail med din bästbloggning+ gärna bilder till [email protected] . Om det blir många vilket vi hoppas så väljer vi några:)


Litet snabbt inlägg.

Gör ett litet snabbt inlägg nu, haha hatar korta inlägg men nu blir det ett ändå;) Ska snart ut i stallet och fixa och åka på träning. Ska kämpa mig igenom träningen även fast jag lyckades trampa snett i skogen, det är ju livsfarligt att köra flaggan iskogen ju-_- Träningen i helgen var inte för någon Ingela,haha vet inte varför jag ficvk för mig att det stog i mailet var så säker men tränaren heter i alla fall Nina Karlsson.

vad vill ni läsa om ?

/Felice


Fixar!

Håller på och fixar så imorn kommer ni få en stor BILDBOMB på mig och Harry med både gamla och nya bilder.


Harry idag

Kändes inte bra han var inte sig själv orkade verkligen inte rida dressyr först så red ut direkt och det gick bra och han skötte sig.Men va jätte seg och spänd visste inte varför men när jag kom hem så hade hans sula hamna fel så den klämde på strålen,så hoppas att det bara var därför och inget annat.



trähästen



det var någon läsare som ville se bild på santos. Trähästen ;) så här kommer det en när vi lasta honom för att åka till nya ägaren ;). och en som är från 2009.
Han är 137-140 cm. Jätte fin , hoppas han får en bra tid med nya ägarna. 5 barn i kil.




-

Nu ska jag försöka blogg lite nu igen, helgen har varit bra.Ponny har gått super hela helgen.Och det har varit mys.haha har inte så mycket att skriva om men ska till skolan nu.




Veckansplanering

Måndag:Lite dressyr+trossnäs.

Tisdag:Dressyrträning för Jenny.

Onsdag:Uterritt (testa att rida ut utan att rida i paddocken och hoppas på det bästa).

Torsdag:Hoppträning.

Fredag:Longera,rida om jag hinner eftersom jag ska på team värmland.

Lördag:Dreessyrträning för Ingela.

Söndag:Dressyrträning för Ingela.


Just nu


veckans planering

måndag: Emilia rider eo och jag pluggar till mitt engelska prov.

tisdag: jag rider i skogen , trossnäs om jag hinner

onsdag: hoppträning

torsdag: dressyr

fredag: vila för eo, och jag ska umgås med min kära vän.

lördag: uteritt på plutt

söndag: klubbhoppning :)

härlig vecka , har även lite annat planerat , men inte så intressant.


från Kristinehamn till kil och sedan till karlstad

/ Felice


denna jobbiga rubrik..


Solsken

Två solstrålar i solen ;)


Undra vart jag är..

Först sa mamma Arvika sen deje.. Hm..
/ Felice


Allemans föreningen

Är på en hästaffär i deje, som inte har öppnat än. Coolt ;)
Nej men dom säljer ut lite av sina gamla saker typ, så det finns inte så jätte mycket. Men jag har allt hittat massa fina saker :D de 700:- jag fick igår av att sälja trähästen går åt att köpa detta bland annat:
/ Felice

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2012/pic_193363614.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2012/pic_193363614.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2012/pic_193363620.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2012/pic_193363620.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2012/pic_193363649.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2012/pic_193363653.jpg" class="image">


Nu ska jag till ARVIKA !

Nej men typ en affär som ligger vid arvika någonstands.. hehe
Ska dit med Ellinor, Agneta och Mamma :) blir ju jätte kul!
fick bli en bildpå Pia och Eo i transporten :)

Taggga nästa vecka med mycket träning!

Tisdag: Dressyrträning för Jenny!

Torsdag: Hoppträning för Eva!

Lördag och Söndag: Dressyrträning för Ingela så taggad hoppas det blir bra!


Gyttorp förra året, min plutt!


dagen

Började med att elsa sov hos mig igår. vi kollade på världensäckligaste skräckfilm. USCH !
Nu idag så har jag hunnit med rätt mycket ändå. Hovslagaren har vart hos oss och fixat nya skor. Har ridit ett dressyr pass i paddocken, det går åt rätthåll i alla fall. Hon gick faktiskt bra i slutet , MAMMAS LILLA FLICKA <3
sen har jag och elsa och emilia tvättat transporten. efter det så fick våran fina trähäst åka till sin nya ägare i den. ahahah .. nu har vi 700:- mer på hästkontot då vi sålt våran trähäst. Den låg ute på annons i 3 timmar, sen var den borta.
jag har jätte ont i mitt pekfinger.. för " någon " bet mig. :( hahah kan typ inte skriva med det fingret :/

Slitigt med häst...

Tvätta transport


Campino 21/8-07



Älskling saknar dig enormt,om du ändå var här
Campino
1998-01-01 - 2009-06-26.



Åhh vad sur jag blir!

Som ni kanske vet har Gina Tricot gjort en "häst kollektion" eller vad man ska säga satt imorse och kolla i webshopen och hitta en fin hood tröja och en JÄTTE fin cerise rosa piké och nu finns den inte kvar:( Åhh va sur man blir då!

Bilder på huvtröjan dock ganska dyr 399 kr.


Årets första tävling!


Blir Filipstad för ca 1 år sen den 26 mars var jag där och tävlade den tävlingen jag är alldra mest stolt över,älskar min häst♥ Du konstiga,udda,mupp ponny du är bäst!♥


För  mig är du perfekt♥


Dåligt bloggande vet...

Riktigt dåligt bloggande från mig just nu men har ingen blogglust så ska göra MÅNGA olika bildminnen mm imorgon och sedan ta det lite lugnt och förhoppningsvis få tbx blogglusten! Så vi får se när jag börjar blogga igen men förmodligen ganska snart. Förresten ska jag hoppträna på torsdag:D
Hade bra!


statistik


min häst är jobbig

men jag älskar henne ändå.

super hård i munnen , men började i alla fall böja på huvet när vi red hem.. bloggar från datorn när jag kommer hem
/ Felice


Min ponny är grym!

Markarbetet och hoppningen idag gick super,åhh känslan var underbar.Så taggad inför hopptävlingar men brukar ju när jag väl är där bli jätte nervös men nu ska jag bara köra.Imorgon rider jag med Felice kommer bli super! Orkar inte blogga mer nu men bloggar mer imorgon.


hehehe


image description


sveriges fånigaste videoinlägg på g!


På No

SITTER PÅ NO MED ELSA & LENNART ! WOOOP
image description

Dagens fråga

Hoppning eller Dressyr ?



Pink Floyd 21/8-07


Haha fail;)

Tänkte lägga ut bilder på alla ponnys jag har testridit. Så under veckan ska jagförsöka lägga upp alla.

/Louise (datorn har lite damp så det funkar inte med namnskylten nu)

min häst får mig att orka

Utan Eo hade jag inte orkar med skolan. lovar
Känslan av att jag ska till den jag älskar mest får mig att orka skoldagen. och att veta om att om jag inte sköter mig i skolan så kan jag inte lägga tid på min häst. och min häst behöver mig , lika mycket som jag behöver henne.
Hon får mig att känna att jag måste klara skolan , så jag kan åka till henne.
jag skulle inte vilja ha det så att direkt efter skolan , går man hem , gör skolarbete, och sover och väntar på att skolan ska börja. usch. vad ska man se fram emot då ?
/ Felice


jag älskar dig


-

Kunde inte blogga igår omn ridpasset fördatorn krånglade men nu gör jag bara ett snabbt inlägg innan skolan. Började med att rida honom i paddocken och hoppa lite för han vägrade att lyssna för skänkeln så fick inte fram honom,sen red jag ut och han va jätte duktig:D Så nu ska jag forstätta med att rida i paddocken innan ett tag och se om det funkar då jah inte orkar stå och bråka med honom 30-40 min varja gång.




Mår som en kung

har haft en grym dag!
började med No på morgonen då jag satt med denna låt i hörlurarna :
jobbade på riktigt bra , om jag får säga det själv.
Dagen flöt på. luchen var ... usch , fiskpizza ? seriöst? så blev macka för min del..
På idrotten hade vi boxning, har inte mått så bra på länge! ÅHHH att bara få slå! Jag känner mig som en ny människa ! så någon dag ska jag till gymmet och träna mer boxning, mår bra av det ! Har inte blivit gym, på vääääldigt länge, hinner inte när man har häst , läxa, kompisar och skola.
Men ska bli kul att komma tbx.
Tog följe hem med Oskar och Joel. Hahah..
När jag kom hem så åt jag mellanmål med Elsa och Lovisa som senare kom.
Åkte sedan på träning.
Träningen var riktigt rolig! gick bra också! Det känns ju bra när det rullar på med träningarna.
Dock hade min klumpiga häst trampat sig själv med brodden i hagen , så hon blödde lite från ena benet, men inget som inte blodspraj kan fixa ;) nej men jag tvättade och så , så det är bra nu , det ska bara läka.

Nu har jag bytt...


Till trossnäs FRK!


Nu åker jag till stallet och sen på träning


Rosa såklart!


Rosa outfit
Finns att köpa HÄR

Det jag vill ha i min outfit

Kostar endast 149 kr HÄR

Mia rs schabrak finns för 479 kr HÄR Finns ju lamicell schabraken också som är i samma färg ungefär,dock är inte den här bilden rätvis i färgen.

Mia rs benlindor finns för 199 kr HÄR Även här finns ju lamicell benlindorna billigare då dom säljs i 4-pack.


Tips!


Om dessa stigbyglar som kostar 199 kr på rea.
Dom finns i storlekarna 10, 11 0ch 12 cm i svart.
Finns HÄR.


FörsovarN här !

tjatja.. vet att jag inte bloggade men jag försov mig, vaknade 07.40 och skolan började 08.20 ... så jag han inte blogga.
men jag kan göra mobil bloggning då och då :)


Jaa jag klara gröntkort provet med alla rätt!;D

     

har suttit enda sen jag kom hem ..

vid klockan åtta med ett video inlägg som inte kom upp.. jaha... får väl fixa med det imorgon.
jag har också ställt klockan på sex, för jag ska upp och göra massa tidsinställda inlägg. får ju ta tag i bloggandet nu !
puss


Bra start...

Haha fick ju inte en så bra start på skolan kan man ju säga eftersom jag kom sent;) bussen kom typ tio minuter för tidigt så jag missa den såklart så då var jag tvungen att försöka fixa skjuts, Kari va snäll och körde mig och jag kom i alla fall till skolan. Jag hatar bussar!Nu ska jag ut i stallet och fixa där sen blir det Team Värmland.Gör kanske lite tidsinställda efter det om jag hinner men vad vill ni ha för nåt?


Vad vill ni läsa?

Som rubriken säger vad vill ni läsa om/se  på bloggen? Vill ha MASSA förslag nu!


hahaha


tjatja nu är jag tillbaka!

Nu är jag  jag tillbaka från Grums och från allt pluggande nejnej men en hel del plugg blev det men nu har jag gjort provet och det gick bra.Så nu är det bara ut och tävla så snart som möjligt, den 18:e mars är det 2-dagar träning för Ingela också.Mamma va snäll och longera Harry både lördag eller söndag.Eftersom jag inte kan rida idag eftersom det är Team värmland med TR Nyheter.


jäää

jä min rutin på bloggningen kommer imorgon ;) nej men ska ju till skola först , kanske hinner blogga innan skola , får se , annars gör jag det när jag kommer hem . puss


Visste ni att...


När hästarna ligger på sidan med huvudet på marken så drömmer dom.


Pay n jump

På Krk idag


Färjestads RK 2/6-10




våra rosa muppar

bilderna lånade från elsas blogg. www.elsanordlind.blogg.se

från göteborg

/ felice

Markarbete


 Onsdagens ridpass dom vita är bommar, dom röda små hinder pch dom blåa och gröna är mattor sm vi ska träna på inför tävlingarna så det inte slutar som det gjorde förra året på sörmon förra året.Faktiskt taggad inför hoppningen konstigt nog ska åka och träna nån vecka också i fall han skulle få nåt ryck.


tjatja bloggen !

jag blir hämtad om typ .. 30 minuter så drar jag och mamma och Elsa och köper longerings sele , och eventuellt rosa benskydd :)
efter det drar vi till stallet och sen på pay n jump. det blir 70 & 80 cm eller 70 & 90 cm :) får se.

ska även fixa med mitt ytb konto, så det kommer komma upp filmer på bloggen under veckan.

uppdateringen från min del kommer bli bättre när jag fått rutin med skolan igen.

/ Felice


Mamma fixar

Schabrak

 


Mamma fixar

Schabrak


Mamma fixar

Pannband


Mamma fixar!

Mamma har gjort ett eget pannband! Rätt coolt faktiskt! De blåa stenarna ser är mer blå/gröna i verkligheten

Hon har också gjort ett schabrak med stenar på , stenarna är i samma mönster som hennes brännmärkte ( ide tagen av Louise ;) )

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2012/pic_192105088.jpg" class="image">

 


dåligt med bloggande .. VET ! ...

tänkte faktiskt göra ett video inlägg förut idag men kameran dog.
nu ska jag ut och kolla på mini eldosar ! hihi hundvalpar :) nej men jag lovar att komma igång med bloggningen när skolan börjar och jag får rutin på allt igen , har verkligen fullt upp just nu.

igår så tränade jag " inomhusfältävlan " vilket var helt värdelöst enligt mig.. hindrerna som är med hoppar jag på vanlig träning och ridläraren som vi hade var säkert jätte bra , men inte för mig och eo. men men hon hoppade allt och var ganska duktig. gick lite väl fort , men när hindrerna är så låga som dom var så lägger hon all energi på att springa istället för att hoppa.. men hon var duktig :)

och träningen på onsdag gick super !! åhh världens bästa ! pussi på min ponny!

imorgon ska jag på pay n jump :) 70-80 :) det är som klubbhoppning fast utan priser ;)

/ Felice


Inget div 3:/

Blir inget div 3 iår för man får inte va med om man har startat lb regionalt senaste året och jag startade ju en på sörmon förra året och det gick ju så bra,haha.

6 Louise JonssonRudskogens Ryttarförening HarlekinC ponny e. Harley N, u. Antania Exquisa, e. Diadem N Imp Tyskland     Ute.


Va ju lite synd att det inte blir nåt men om man ska va positiv så "förstörde" dom tävlingarna ganska mycket i min tävlingsplanering.


JW Union Jack stalltäcke


Ett riktigt snyggt täcke från JW dock väldigt dyrt ligger på ca 1300 kr Finns att köpa HÄR för 1345 kr finns billigare på många ställen men då är det dåligt med storlekar bla HÄR där det är lite rea så om ni har tur så har dom din häst storlek.


-

Nu har jag tagit ut hästarna och ätit frukost så nu sitter jag och kollar på tv.Ska snart ut igen och fixa stallet och rida.Men eftersom jag åker till Grums sen och är där hela helgen och tar gröntkort och är med Julia så ska jag fixa tidsinställda nu och lite sen blir all i från massa bilder,hiss och diss och ev onsdagens övningar.

Haha en gammal fail bild på Millan och Julia.


älskling♥




Bildbomb fälttävlan!




hemma !

orkar inte blogga om dagens träning, och inte om gårdagens heller .. gör kanske det ikväll. just nu sitter jag med hårfärg i håret , och ska senare iväg till råtorp :)


Så bra!




Idag ska jag rida med...

 


Lovisa och Hyllan♥


RSS 2.0