Suddiga bilder från träning

 
/ felice

Nöjd

Dagens träning gick faktiskt bra, hade så gott som bestämt mig redan efter förra träningen att den häe tränaren är inget för mig. Men jag hade fel efter idag har jag tvärtom så gott som bestämt mig för att fortsätta känns riktigt bra orkar inte med det där med att byta tränare fram och tillbaka som det har blivit de senaste åren.
 
Men tillbaka till träningen då vi började med att få honom runt innerskänkel ordentligt vilket han inte var, märks ganska tydligt när man på rakt spår leder med handen och hela hästen "faller" inåt ;) Så det jobbade vi med förrst. Sen att få honom fram till handen i gallopen i båda tyglarna vilket gick bra, även att han skulle gå mer av sig själv och att jag inte skulle behöva sitta och rida fram honom hela tiden.
 
Vi avslutade sen med att träna skritt gallop övergångar/enkla byten och tillsist slutor på diogonalen. Skritt gallop övergångarna gick helt okej men när vi la dom som enkla byten genom att vända över banan blev det inte lika bra men det löste sig helt okej där också. Höger slutorna blev riktigt bra och flöt på medans vänster blev litem er hackiga och inte riktigt lika bra flyt men det blev bättre i slutet och jag är nöjd.
 
Haha vem orkade läsa allt?
/Louise

Tävling

http://bpoonysar.blogg.se/2013/february/tavla-om-en-jh-mossa-fran-hooks.html
/Louise

Damp dator

Tänkte skriva ett inlägg imorse innan jag gick en sväng med Millan men datorn la av helt så inget inlägg blev det ;)
I alla fall gick enpromenad med Lina och Spiken.
 
Va inne och åt lunch och gick sen ut och gjorde stallet ska strax ut i stallet igen och fixa Harry för träning och vet att det står träning på fredag i min veckoplanering men vet inte hur jag tänkt när jag skrev den. Imorgon kommer Julia också ! Så hade tänkt att en än gång försöka göra lite tidsinställda så jag kan glömma bloggen lite för ett tag och det ändå är uppdatering.
 
/Louise
 

Sista februari

Februari har varit en jobbig månad , men ändå har det gått snabbt. 
Har hänt mycket med soc , träningar, vännerna osv. Men snart är det över och jag längtar efter Mars. Vår. Sen sommar. Usch vad jag är trött på vintern nu. 
 
Kommer även flytta till ett nytt stall. Därför att det är närmare till ridhus och bättre ridvägar. Plus att Lillen står där så jag kommer ha mer tid med honom, när man hinner rida två hästar vissa vardagar. Vi har stått i stallet brdvid det förut , så ridvägarna kan vi och Eo lär väl känna igen sig. Plus att hon känner både Lillen och Turbo i stallet redan. 
 
Det ska bli både sorjligt och bra att flytta dit. Jag kommer sakna stället jag står på nu , och människorna. Men ändå känns det så bra att ha tillgång till att rida på riktigt sandridvägar , olika slinogor och ha nära till både paddock och ridhus. Plus att jag har Hanna där. Hon hjälper mig så otroligt mycket! 
 
Men kommer ju självklart sakna människorna.
 
 
Bilder från Mars förra året: 
 
Jag ska även köra rumpa och lår hela Mars, Såklart mage och armar också , men alltid minst 20 min lår/rumpa. 
Längtar efter Mars. Haha det är som nyår bara för att det blir ny månad , jag ska fira ;)
 
/ felice

2011

bild från 2011
 
/ felice
 
 

Before i die

/Louise

Mera tankar

Vad fan händer med ungdommarna i karlstad? Seriöst. 
 
Och hur kan jag alltid få reda på lite för mycket om dessa människor. Jag får alltid reda på lite mer än alla andra. Och lite mer än va man ville veta. 
 
Tillexempel när man ser en bild på instagram , varför har jag då som vana att kolla på likes, kolla vilka folket är och kolla deras bilder och vilka dom umgås med. Utifrån det kan man lätt först vilka som är med och vad dom gör. Fick tillexempel se en bild på en 14 tjej med sprit i handen på en bild igår. Listade rätt så fort ut att en jag "känner" var med där , och jag skrev idag ett sms med texten - bakis? 
 
Igår fick jag också reda på att killen som jag funderar på att anmäla var i karlstad, och gissa vem som var där mer då? jo jag och Olle. Såg honom men han såg inte mig, och tur var väl det. 
Fick sedan reda på att han träffade en kompis till mig och en på min skola och hans ex och min föredetta bästavän. Opps lite mer än vad jag ville veta. Hahaha. 
 
Jag känner att jag börjar bli som Lovisa - vet allt om alla. Nej då men vissa saker vill man bara inte veta, så kommer det ikapp en ändå. 
 
Hej! Hade en jätte bra kväll med Olle igår. Först var vi in till stan en sväng för Olle behövde käka och är en lat man som inte vill laga mat. Haha. Sen såg vi på min favoritfilm som han hade lovat mig. Har sett den flera gånger , och varje gång man ser den blir den bara bättre och bättre. 
Vi hann också se några south park avsnitt innan jag åkte hem. Trevligt trevligt. Lovar er , alla behöver en vän som Olle. Det är dessutom inte alla som kan brottas i en soffa, sitta i knä osv och bara vara vänner. Alla behöver en sån kompis där man vet att man bara är vänner , och därför kan man göra sånna saker. 
 
vet inte vad jag ville med detta inlägg. Men nu får det va. 
 
/ felice

http://elsanordlind.blogg.se/

Tycker att alla ska kolla in elsas blogg , för då kanske hon har motivationen uppe och håller igång bloggen! haha. 
 
http://elsanordlind.blogg.se/
http://elsanordlind.blogg.se/
http://elsanordlind.blogg.se/

Hittade även bilder på hennes blogg som jag tog i vintras , som jag inte tror har blivit visade här. Så det kanske är lite roligt att se? 
 
 
/ Felice

Skrämmande

Vet inte vad jag ska säga om dagens pass det är skrämmande att en sån liten sak jag inte brytt mig om har blivit så stora problem. Vad gjorde vi idag då? Vi tränade halter att han skulle stå still det slutade i katastrof han klarade det inte och blev stressad när jag krävde att han skulle stå still. Jo visst han kan stå still på lång tyglar inga problem, men det där lilla steget i halten i form det är inte bara att ta bort det när man låtit det va så länge. halt är halt och inte halt gå nåt halft steg bakåt/framåt och sen stå halft still. Det här ska bort och det är fort, och ska alltid ha det här i bak huvudet i framtiden ta tag i det innan det blir ett problem !
/Louise

Q/A

Du säger att du tar mellanmål mellan frukost och lunch, vill också kunna göra det men det är så krångligt när man är i skolan. Hur gör du?
 
Ja, jag hoppas ni har raster haha? :D
Jag brukar alltid ha med ett äpple eller något i väskan + vatten. Så äter man det på rasten. Klart man känner sig lite dum när man sitter där med sitt äpple. Men ska man va fin får man lida pin som min mormor säger. Ska man ha snygg kropp får man ta dom blickarna , och är det så himla farligt kan man ju fråga sig.
Själv har jag dragit med Elsa på det här med att äta mellanmål mellan , eller vi har väl bestämt det tillsammas , det är lättare att dela på blickarna ;)
 
Jag äter också kvarg och hallon ibland , och det kanske var det du menade med krångligt? Själv får jag ha kvargen och hallonen hos hemkunskapsläraren , så får jag komma och hämta det när jag behöver det. :)
 
/ felice

Nu börjar det likna något

Har precis tränat. Styrketräningen gick jätte bra och jag känner att i mars ska jag satsa på lår och rumpa.
Jag har precis fixat mat. Idag mat som är bra när man tränat , dvs mycket proteiner = bygger muskler. Perfekt efter träning.

Det är alltså kyckling ägg och grönsaker.

/ felice


Ridning och träning

Blir ett mobilinlägg nu eftersom jag är hos mamma och ska träna i vårat lilla gym, och datorn är hos pappa. Bättre än inget?

Var i stallet halv 10. Fixade och gosade med kaninerna. Sen blev det helt plötsligt väldigt bråttom eftersom pappa skulle hämta mig och jag inte hade ridit ännu. Haha den rundan som jag brukar rida på 60 min red jag nu på 40 om vi säger så ;)

Nu är jag som sagt hos mamma. Ska träna 25 min cardio och sen rumpa och axlar i gymet ca 20 min. Är på bra träningshumör idag, känner för träningsvärk imorgon!

Efter det ska jag göra någon god lunch, kan ju lägga ut bild eftersom jag börjar med det ;) blir inte sallad idag iallafall , behöver mer proteiner efter träningen :)

/felice


God förmiddag !

Haha vaknade väl för ungefär en timme sen morgon pigg var det ja ;) Funderar på att göra en ordentlig brunch nu och sen göra lite tidsinställda för att sedan gå ut till hästarna och rida och fixa ! Det kör vi på hoppas ni får en bra onsdag allesammans !
Bild som sparades igår mitt i natten kvällshumor ;)
/Louise

Q/A

Vad är det för cardio du kör? Är det en app eller så? Tycker det är kul att läsa om kost och träning så man får lite tips så fortsätt så! :)
 

När jag tränar cadrio är det oftast ett cardioprogram som jag har på wii. Även när jag dansar andra träningsprogram så skriver jag cardio då jag tycker att det är ungefär samma innehåll bara uppbygt på olika sätt. Jag har även en apps oom heter cardio som innehåller lite allt möjligt , men den är ganska rolig ändå :) 
 
Cardio är kondition och ett efektivt sätt att förbränna fett. För mig är det som ett roligare sätt att gå ut och springa på - eftersom ut och springa inte är min favorit om vi säger så.. Men det är inget bra sätt för den som vill bygga muskler. 
Jag förskte en gång att köra cardio med vikter , det gick ju åt helvete rent ut sagt. Haha min kropp är inte redo för det - och då kan jag ju tillägga att det var 1 kg i varje hand bara. Men jag tror inte att det är någon bra komo alls faktiskt. Då det är två helt olika saker. Men jag ska söka lite om det så får jag väl skriva mer när jag vet ;) 
 
 
/ felice

oups...

Råkade anmäla mig till rudskogen i April hoppning anmälde LD+5 & LC+5 för att jag inte ville hoppa LC stil men får se om jag äns startar men just nu känner jagmig taggad att tävla hoppning men hinner ju ädra mig ;)
/Louise

Tisdag nästan onsdag

Hej mina vänner , och ni andra! Hoppas ni har haft en lika grym onsdag som jag, tänkte jag skriva tills jag kom på att det var tisdag haha. 
 
Vaknade bredvid en av mina bästavänner idag. Bara där började dagen bra. Vi låg och drog oss en bra stund innan vi kollade på klockan och insäg att våran buss gick om 11 min haha, då gick det fort. Vi hann iallafall med bussen och åkte till råtorps cafe och åt frukost där med linns pojkvän och hans kusin, som vi också tillbringade kvällen med dagen innan. 
Det var verkligen trevligt. Goa människor alla 3, och jag behövde verkligen se att det finns bra killar också. Har umgåtts lite för lite med såna på sista tiden... 
 
Åkte senare på dagen till stan med Elsa. Köpte lite allmänt "bra att ha saker" så som nya trosor , ny laddare (då min inte fungerar längre och jag fick gå en halv dag utan mobil och det var hemskt) , ny necisär (eftersom min gamla var trasig...) finnmedlel osv. Haha intressant. 
 
Sen var det direkt till träningen. 

Lillen var duktig idag. Tog högergaloppen bra och satte lite byten. Lyssnade bra på mig. Dock för många ryttarmissar tycker jag.. Men men , det var bara en träning och det kommer fler träningar. Kommer film imorgon. 
 
jag och Lillen förut. Visst är vi glader choklader? ;) 
 
/ felice

Nu åker jag och tränar

Lillen ska hoppas idag.
Jag och mamma och syster ska göra iordning honom och åka dit själv så kommer Hanna dit sen. Jag är väldigt bortskämd och brukar få åka till ridhuset och få hästen färdigsadlad och klar haha ;)
Men vi har klarat det bra förut och klarar det säkert igen.
/Felice

Jag just nu -


Släkt kalas

Är på släkt kalas Ida,Linnea och Lina dansar just dance 4 medans jag bloggar !
/Louise


Gott med mat

/felice


Film igen

Idag får ni stå ut med endast en film då jag inte orkar skriva nåt långt inlägg som tidsinställt men imorgon kommer ett inlägg om hur jag tänker lägga upp träningen med Harry och ett om min bästa tränare !
/Louise

Först Kingsland och nu Animo

Dom flesta vet ju om de stor dissarna Kingslands sommar kollektion fick när den var full av blommor och fjärillar.
Nu har animo enligt mig nästan gjort en lika stor miss när dom på sina nya schabrak och luvor har stora stjärnor, settet kostar dessutom 1848 kr känner mig inte särskillt sugen att köpa ett.
Vad säger ni hiss eller diss till dessa nya utseenden ?
/Louise
 

Bilder - skritta av , rida fram.

 
/ felice

Min vacka vän

Har haft en fantastiskt bra kväll med min fina idag! Skriver mer imorgon , är trööööött nu haha.

/felice


Veckoplanering

Måndag: Rida med Lina
Tisdag:Lungt pass med Harry i låg form, tömkörning med Millan.
Onsdag:Gallop pass med Harry tempoväxlingar och övergångar skritt gallop, promenad med Millan.
Torsdag:Harry vilar, longering med Millan.
Fredag:Dressyr träning med Harry och Millan vilar.
Lördag: Trossnäs rundan trav trav och ännu mer trav med mjukgörande, Irma rider Millan.
Söndag: Gallop pass med Harry med mycket samling och tömkörning med Millan.
/Louise

Schema

Måndag: skritta barabcka - sträcka på sig efter tävlingen. 
Tisdag: vila , hoppträning med Lillen. 
Onsdag: tempoväxlingar runt trossnäsrundan. 
Torsdag: dressyrträning
Fredag: hoppträning + flytt
Lördag: ute ritt så Eo får titta på den "nya miljön" 
Söndag: ute ritt förmodligen ;)
 
Måndag: Eo vilar , Lillen går tempoväxlingar i skogen.
Tisdag: Hoppträning med Eo och Lillen.
 
 Nu börjar Lillen få vara med lite mer , haha :) Vi har faktiskt lite planer med honom , kan ju avslöja att vi eventuellt har en första start i april (?) känns bra att jag inte vet när det är haha. Det beror på om det krockar med något annat eller om det funkar. 
 
/ felice

Film

Klipp från båda klasserna :)
 
/Louise

Min häst håller på att bli fux

Eller? ;)
/Felice


Elsa och Pia

Igår fotade jag Elsa och Pia lite. Var jätte mörkt , men man får helt enkelt göra det bästa av situationen :) 
 
Tycker ändå dom var lite coola. Lite halvdan kvalite , men lite annorlunda mot "vanliga" bilder. 
 
/ felice
 
 

Träning och kost

Sen fösta dagen av jullovet har jag börjat träna och äta nyttigt. Jag har pratat med "min PT" och med lite biffiga männsikor ;) för att få hjälp med kost och träning, och ny tänkte jag hjälpa er , med det jag kan. 
La ut en liknande bild på instagram och efter bara några minuter fick jag ett PM på fb där det stod något i stil med : - hur får man magrutor? 
 
Här ta ett muskelpill. Haha det funkar inte riktigt så. Rör på dig , det är det ändå. Du blir inte smal av att sitta still pch önska att du hade din drömkropp. Sen finns det ju såklart olika syner av " drömkropp" , men för mig är det en tight kropp med muskler. Så ni som är intresserade av det kan fortsätta läsa , ni andra kan gå och äta lite gurka. 
 
Jag tror att det viktigaste är att man är motiverad nog till att gör en förändring. Att komma in i det är det svåraste , men sen när man kommit in i det , då är det lätt. Man måste också lära sig att pressa sig över sina egna gränser och sen kunna klappa sig på axeln och säga att - det där gjorde jag bra. 
Man måste också hitta ett sätt att träna som man själv trivs med. Att gå ut och springa är oftast en plåga för mig. Inte för att det är så jobbigt utan för att jag tycker det är långtråkigt. Men det tycker ju alla olika. Jag själv är en cardio människa. Jag köra cardio för magen. Platt mage och kondition. Sen kör jag styrketräning för rumpa , in och utsida lår , armar , axlar osv osv. 
 
Kosten då. Det finns så himla mycket dieter. Jag tror att i slutet är ingen diet bra för dig. 
Jag själv kör på lite mer protein och lite mindre kolhydrater och jag tycker att det fungerar bra. Det viktigaste är att äta det som känns "rent och rätt" . 
sitter och äter detta när jag skriver det här inlägget ;) 
 
Jag är också noga med att äta ofta. Stor frukost , mellanmål , lunch , mellanmål , kvällsmat , ev mellanmål. 
Mina mellanmål mestår ofta av något litet som en frukt eller kvarg. Bara så att man inte är jätte hungrig till lunchen. Dett gör att kroppen hålls igång hela tiden och då blir det lättere för kroppen att bryta ner maten , om jag förstått det rätt? 
 
Sen brukar jag försöka komma ihåg att drick mjölk efter styrke träning. Och alltid dricka en massa vatten! SUPER MYCKET VATTEN! 
 
Hoppas ni blev lite mer motiverade iallfall :)
 
 
/ felice
 

LC rundan

Detta är en runda där jag är otroligt nöjd över Eo. Synd att jag missade vägen , att allt var mitt fel. Men ändå kan jag inte låta bli att tänka att det kanske kanske var ödet. Eo kanske hade stannat i omhoppningen , och jag vet själv hur besviken jag hade varit då, eftersom Eo inte stannat på länge. Jag tror ändå att det blev bra som det blev. 
Eo hoppar stadigt på alla hinder , kommer fel 1 gång , det innan jag glömmer vägen , men hoppar ändå. Hon lyssnar på mig och blir inte stark och inte heller för lång. Mycket stolt ryttare över att rida denna snygga ponnyn. 
 
 
LD rundan var väl kaos hela den. Nej då men vi fick verkligen stressa på framhoppningen. Eo var sjukt spänd och på det så blir det snöras i tältet vi red i så Eo fick panik och skenade lite snyggt i ridhuset. Sen vägrade hon gå tillbaka dit hon stod när det hände , vilket ledde till att det inte ens gick att hoppa lilla hindret då det var läslkigt bakom. Tillslut fick jag travhoppa över henne och då sprang hon som en galning efteråt. och med den känslan gick vi in i ridhuset. 
 
Inne på collecting ring så var hon jätte spänd och hon fick helryck när publiken klappade åt ekipaget innan. Väl inne på banan så lugnade hon ner sig lite. Som alltid på de lägre höjderna så blev hon lite springig och lite lång. Vi hade ett pet = 4 fel och en halvbra kännsla.
/ felice
 

Bilder - inne på banan + framhoppning

Några bilder från igår , kommer komma mer under veckan. 
 
 
/ felice

Måndag den 25 februari

Godmorgon! 

Jag vaknade 07.50 idag , haha min kropp har verkligen ställt in sig på skoltiderna. Och det kan man ju förstå när jag gått upp runt 7 hela veckan och sen kom helgen och även då ställdes klockorna tidigt. 
Man blir ju verkligen glad av att vakna tidigt , känna hur solen lyser in genom rullgardinen och höra fåglarna kvittra. Haha känner mig som en poet när jag jag skriver detta , men riktigt härligt! Jag låg och drog mig en bra stund innan jag somnade om och vaknaderunt halv 10. Gick då upp och gjorde en god frukost som bestod av äggmacka och youghurt och musli. 
 
Idag kommer lite bilder ut. Har redan redigerat dom så är bara att ladda upp dom här som saknas. Jag ska också eventuellt ta en massa bilder med min älskade Linn idag. Jag sover hos henne ikväll men har lite saker att göra innan. 
Direkt jag är klar med allt på datorn så ska jag ta ett 25 min cardio pass och sen ett 25 styrkepass. Var flera dar sen jag körde styrke nu, men det ska man i och för sig vara noga med vilan , men ändå. Blir armar och rumpa idag - igen. Tycker det är roligast och får mest resultat. Haha. Magen får cardion stå för. 
Jag borde kanske ut och springa men jag hatar att springa och gör det därför inte - lätt. 
 
Jag har även en häst som ska motioneras. Kameran följer säkert med dit också. Vi ska skritta ut barbacka i det fina vädret. Bara för att hon ska sträcka på sig efter gårdagen. Jag kan lägga ut ett schema för veckan sen :) 


 

en lite söt bild från igår. 
 
/ felice
 
 

Igår

Va faktiskt riktigt duktig igår när jag kom hem efter tävlingen gjorde först allt i stallet och röjde där. Sen tömkörde jag Millan gick sådär stönig är hon i alla fall men fick igenom henne och höll inte på så länge. Sen gick jag och vägde Millan hon ska banta ingen nyhet men vill veta hur mycket hon går ner, Harry är det tvärtom han ska gå upp i ikt och bli biffigare ! Idag rider Irma ett dressyrpass på Millan och jag ska va med och plåga henne mohaha, sen rider jag en sväng med Lina på Harry.
Fick bli en bild på Jossan och Moa från igår, så fina så !
/Louise

En usel andra tävling

Dagar som idag jag undrar varför jag tävlar dressyren, en bedömnings sport. Första klassen kändes bra jag var allmänt nöjd va får jag då jo ynka 58% kände mig extremt ner dömd och tyckte han gick mycket bättre än så. Han gick ju i vilket fall som helst bättre än tidigare starter. Att vissa domare är hårdare det tar jag men nu kommer det som gör mig lite irriterad för i andra klassen gick det helt åt helvete han spände sig för det rasa snö och andra små saker störde. Lyckades ta mig igenom programmet men med många missar och dålig känsla och fick denna gång 60%. Känns extremt oseriöst att i olika klasser va olika hård i alla fall  i detta fall då det inte skulle vart någon skillnad och om det skulla vart nåt skulle det vart hårdare. Så i alla fall 58% i LA:P1 & 60% i LA:P2.
Inga bilder men film får se om jag lägger ut dom känner mig inte så väldigt sugen på det nu.
/Louise

Vi ångrar oss

Glöm förra inlägget, vi har tänkt om och görjar igen. Nu kör tävlingarna igång också så då blir man ännu mer motiverad imorgon blir det dubbel tävling jag startar min andra tävling och Felice debuterar första tävlingen för iår. Min tävling kanske har online resultat inte helt säker men i sånna fall finns det här och jag startar 11.05 och 13.10 !
Så nu kör vi på riktigt och fullt ut hoppas ni följer med oss igen !
Samma bild som vi avslutade bloggen startar vi den med !
/Louise
 

Vi slutar

Efter nästan ett år här på denna blogg så har vi bestämt oss för att sluta blogga tillsammans, har hängt i luften ett bra tag nu och det har kommit en sista anledning till varför vi ska sluta och så blir det. Vill säga tack till er som läst våran blogg, till er som kommenterat och till alla som gjort det här till ett bra blogg år. Jag kommer nog förr eller senare skaffa blogg igen men när vet jag inte behöver en paus just nu, jag kommer tillbaka fast inte på denna blogg.
/Louise

Någon som är trött?

/Louise

Vilse i skogen

/ felice


Film

 
/ felice

Onsdag

Slutade tidigt idag också, skönt orkar verkligen inte med skolan seriöst. Ingen ridning idag och tyvärr har det inte vart bra uppdatering här heller men ska försöka uppdatera nu så det blir bra till imorgon !
 
/Louise

Min samling

Insåg idag hur mycket boots jag har hela 12 par och nej inte 12  st utan tolv par, haha. Aja tillbaka till mer vettiga saker. Red med Lovisa idag vad ska jag skriva mer om det? Nej men vi red i alla fall i grusgropen. På vägen hem bråkade Harry, men my mistake och det kommer inte hända igen då jag inte kommer faila så igen.
 
Imorgon börjar jag skolan halv tio och går till lunch runt tolv skulle jag tippa på, hade ju inte rätt när jag trodde vi börja nio imorse vi började halv och det inser jag när min tidiga buss gått haha bra Louise !
 
/Louise

Söndag

Dagens började med att jag red med Lovisa. Kan ju inte säga annat än att Harry har verkligen landat på jorden och var jätte lugn, kom tåg och han bara kolla på dom. Duktig polle, på vägen hem dock så han i från och ville verkligen inte han var inte dum han ville bara inte och sa det.
 
Hem och äta lunch, och då ringde även mamma på en ponny ! Så nu är det bara och vänta och se vad det blir med den men hoppas såklart på det bästa !
 
Sen fotade jag Lina och Spiken, jag fick hoppa upp en sväng också och red lite. Haha där av michelin bilderna !
Näst på tur stog fotografering med Harry som hade öronen frammåt förvånadsvärt mycket, för att det var hästar överallt som han kollade på. Så tack alla som red då haha.
Slutligen så gick jag och Lina hem till mig och fixade över bilder osv och sen hem till henne och gjorde det samma.
 
/Louise
 

Imorgon

Rider jag med Lovisa vad vi ska prata om får väl vi se då vi pratat i telefon ett bra tag nu och skvallrat om allt och lite till ;) Typical oss haha har koll på lite för mycket helt enkelt ! Inte så mycket mer att säga nu god natt eller nåt min vänner hörs imorgon har sovmogon då också så gör lite tidsinställda på morgonen.
 
/Louise

Jag är michelin gubben

Gud va ful men aja tanken var ju inte att jag varken skulle rida eller va med på bild men i alla fall från igår.
 
Red ju Spiken idag också inledde passet med en "avramling" nej men halft i alla fall red på halv långa tyglar och han börjar plötsligt göra luftsprång håller mig kvar två och på tredje åker mitt högre ben över rumpan på honom och jag hamnar på fötterna såå fult.
 
Sen när jag var mer med gick det bra, han bråkade ju lite men blev mjuk och fin emellanåt. Gjorde mycket serpentiner och ått volter för att han skulle respekter att ställa åt båda hållena.
 
/Louise
 
 

MÅNDAG

Älslar måndagar. Faktiskt. 
Jag är så otroligt lycklig. Bästa ponnyn, bäsa vännerna. Dom gör verkligen min dag. Folk skulle nog undra hur jag kan le i detta elende om dom visste. Haha. Bara att göra det bästa av situationen. 
 
acceptera det du inte kan förändra, våga förändra de saker du kan och var klok nog att förstå skillnaden mellan de tre. 
 
 
Idag ska Eo vila. Hovslagaren kommer. Hon ska bli lite snyggis inför träningen imorgon kanske? Haha nej mest dags nu faktiskt. 
Jag ska träffa Olle. Behöver göra det med jämna mellanrum , prata ut ordentligt osv. Ska bli skönt. Sen står även ett styrkepass på schemat. Idag rumpa - mage och armar. Kanske lägger in ett 25 minuter pass cardio på det också. Vi får se vad jag har tid för. Har ju även en blogg som ska uppdateras och läxor som ska göras. Men tror allt jag kan tycka in 25 min ;)
 
Och glöm för gudsskull inte att följa mig på instagram ;) felicethuresson heter jag där. 
 
/ felice

Ändrade planer

Slutade ju halv tolv idag bra att man får sluta ännu tidigare än planerat, fick sms av Lina när jag gick hem som undrade om jag ville rida Spiken. Så det gör jag ska och byta om nu och sen gå dit. Hade tänkt skriva lite mer om igår också senare i kväll :)
 
/Louise

Denna dag då

Går skolan 9-12, Harry vilar ju idag så blir mys och städning då jag inte riktigt kom mig för med det i helgen ;) Sen lägger jag väl upp bilder sen igår också.
Så snygga.
 
/Louise
 

Vi visar alla bra stunder först ;)

 
/Louise

Dagens snyggaste bild!

 
/Louise

Hey sexi lady

Kolla på min stoiga lilla ponny. Sjuk snygg och "sportig" idag om ni förstår vad jag menar. Smal med muskler och allmänt pigg och alert!

Ska och fira min mormor nu, hon fyller 61 och är den bäst mormorn i hela världen <3
Ska sen hinna med ett 25 minuters pass cardio, färga håret, blogga + göra en film och fixa naglarna. Men först iväg och fira mormor :)
/felice


Gammal film

 
/Louise

Snyggponny

Härligt att det inte funkat att blogga från mobilen..
/felice


Feb. 10, 2013


Söndag morgon

Sitter nu här igen, har precis ätit frukost gröt blev det idag ! Dagen idag blir det fullt upp först rida med Lovisa, sen fota med Harry och slutligen fota Lina när hon rider Spiken. Hade tänkt göra lite tidinställda nu för sen ska jag ut i stallet och kommer inte ha tid.
 
/Louise
 

Duktig piggponny idag

Red i ca 1 timme. Eo var klockren i högervarvet och förjävlig i vänster. Haha. Nej men när hon väl lossna blev hon jätte fin i vänster. Hon kom igenom helt och blev ärlig två gånger i vänster bara. Men bättre än inge. Red ut och jobbade tempoväxlingar i trav. Hon lyssnar superfint både fram och tillbaka. Fortsätter med det imorgon och då lägger vi även in galopp.

/felice

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_5116429eddf2b340e2a4e5fd.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_5116429eddf2b340e2a4e5fd.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_511642fa9606ee3637565e61.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_511642fa9606ee3637565e61.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_51164319e087c317dd363856.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_51164319e087c317dd363856.jpg" class="image">


Stallet

Blev en lång stund i stallet smörjde och fixade, borstade Harry och pysslade med honom. Hade det allmänt mysigt bara helt enkelt. Kollade precis på mello och herregud vart är sverige på väg sean banan?!
Fortfarande inga vettiga bilder och det suger.
 
/Louise

lördag

Har inte gjort så väldigt mycket kan jag ju säga, städat lite ocg fixat. Har gjort lunch och ätit, gett hästarna lunch och nu sitter jag med datorn i knäet framför tven ! Ska fixa stallet sen, putsa och borsta Harry, känns som om jag rider jätte lite nu när jag rider varannan dag men så är det, under veckan ska jag rida Spiken nån dag också blir säkert bra.
Sist jag red Spiken.
 
/Louise

Godmorgon!

Bloggade dåligt igår, vet förlåt. Men va i skolan sen följde jag med Elsa hem och va med henne hela dagen, eftersom fredag är min stallfria dag. Iallafall tills tävlingarna drar igång igen.
Vi såg på gladiatorerna, och varje gång jag ser det inser jag att det är sån stor skillnad på att vara smal-smal och muskel-smal. Jag ska bli muskelsmal! Så snyggt. Jag vill vara med i gladiatorerna innan jag dör! Haha

Idag ska jag rida nu på morgonen. Blir runt grusgropen med de tempoväxlingar i dom gångartrrna som går. Imorgon blir det samma arbete men trossnäsrundan.

Efter ridningen ska jag förmodligen till badhuset med mina tjejor. Roligt det! Vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda.

/ felice


Your song

Sitter just nu och lyssnar på your song- Ellie Goilding, ska kunna spela den på piano med musiken så tänkte att det var bra att kunna den lite.
Ska strax äta frukt sallad nyttigt var det ja ! Sen blir det väl lite träning osv och kanske lite gladiatorerna också som jag hör från vardagsrummet just nu.
 
/Louise

Tjo

Haha gud va seriöst jag börjar detta inlägg med den rubriken, är hemma nu och har var i ca 1,5 timme kanske. Har gett hästarna mat och var även bort och gav grannarnas också. Rider inte riktigt än då Lina ville med, men tänkte gå en sväng med Millis millis som felice skulle sagt. Och sen fixa stalet och rida bra start på helgen!
 
Fortsättningen ser ut så att jag ska fota vinterbilder och förmodligen rida med Lovisa sen vet jag inte men nåt annat hittar jag väl på. Kanske försöker få söta vinter bilder på Einar kan dock bli lite svårt då den katten aldrig kan sitta still men löser sig nog. Lite bloggning ska in på schemat också
 
/Louise

Kör på orangea jeans

Denna fredag! Here we go

/ felice


Kommer aldrig va och aldrig bli

 
En hoppryttare har inte det sinnet eller kalla det vad ni vill. Har inte bra känsla för avstånd och är extremt dålig på att räta upp mig och vänta. En ponny som jag verkligen gillar att hoppa och som jag känner mig trygg på är min kompis studs boll till ponny Saga. Haha nej men vi klickar verkligen bra i hoppningen när jag rider ordentligt då hon är ganska själv gående inte lätt krävs ju ridning men ridningen har jag ju. Så en sån ponny skulle jag ha, det är exakt så Harry är i terrängen och där känner jag mig heller inte osäker. Harry skulle aldrig stanna för att vara dum om man rider ordentligt tvärtom han hoppar alldelles för ofta.
 
Lixom oj ett räcke på 120 vi kommer fel Harry men vafan vi hoppar ändå, han hoppar som en ål över och klarar det i 90% av fallen. Så känner mig inte otrygg på det viset att jag tror att han ska stanna för det tror jag verkligen inte och inte heller att jag ska ramla av när han hoppar konstigt för det har aldrig hänt.
 
Är väl mer känslan av att jag inte riktigt har kontrollen i mina händer som jag inte gillar att inte riktigt ha 100% koll på när han hoppar av och varför, inte för att man kan va 100% säker nån gång men ni förstår vad jag menar. Stressar och vågar inte vänta och va lugn.
 
Just nu hoppar vi inte så mycket och har faktiskt inte hoppat sen november, funderar på att hoppträna lite nu när jag inte tränar varken dressyr eller terräng kan ju va bra inför terräng säsongen lixom men känner inte riktigt för det. Funderar då på om någon annan ska få hoppa och träna honom någon som tycker det är roligt och som är duktig kanske skulle det till och med va bättre att han får en som vet vad den håller på med och som håller sig cool. Har en som jag tror skulle passa honom riktigt bra, ska fundera på saken och sen får vi se.
Plutten kan ju i alla fall hoppa den saken är ju säker !
 
/Louise

KAN OMÖJLIGT BARA VARA JAG SOM GILLAR DATAKAMERAN?

 
 
Upp ifrån och ner i åldersårdning också. Nyast längst ner och ett år gamla längst upp. Tack för att ni tänkte på
det!
 
/ felice

Gör nåt vettigt

Har skrivit ett inlägg till imorgon kommer inte på nåt bra mer just nu utan sitter mest och kollar onödiga saker  så nu ska jag va duktig. Träna lite, ducsha och sen sova. Imorgon är det kort skoldag och sen hem och rida trossnäs rundan med Harry.
 
Brist på bilder känner jag.
 
/Louise

Hopp ponny

Haha ett tecken på att min ponny tycker att vi hoppat för lite på sistone är när han hoppar över staketet till andra sidan där vi stängde av i höstas för det var så lerigt. Och när man tar tillbaka honom hoppar han över igen och ställer sig i sitt hörn sådär står han ;)
 
Ska ut och göra stallet nu och sen ta in hästarna efter det bloggning osv.
 
/Louise

Snygging

/felice


Lillen

 
http://www.facebook.com/felice.thuresson/photos#!/photo.php?v=10151353838114136&set=t.100001675375849&type=3&theater
 
 
 
/ felice

Tänker på dig Hanna.

Idag går mina tankar lite extra till Hanna , som ska ta bort sin häst. Är det den hästen som lärt Hanna att rida så kunde den saken bra. <3
 
 
/ felice

torsdag

Nu kör vi sista riktiga dagen skolan sen är det lungt Harry vilar idag och efter jag gjort stallet blir det mycket bloggning. Har i alla fall ett inlägg jag tänkt skriva och kommer säkert på mer.
 
/Louise

Spökar

Haha är lite halft sådär det spökar i stallet nu, var ute förut och dörren öppnades plötsligt förväntade mig att det skulle va mamma och att hon skulle säga nåt men nej det var helt tyst och ingen var där. Tror inte riktigt på spöken men vet inte riktigt nu såg ju hur handtaget trycktes ner och dörren öppnades !
Tror det var spöket laban ja !
 
Men tillbaka till ridningen, red en snabbis i paddocken idag mest skritt men även lite trav och gallop så fin var han! Känner att så jag rider nu passar bra för tillfället varannan dag vila varannan dag ridning. Då  hinner både han och jag sakna att jobba och det blir bättre. Ser ingen anledning till att rida oftare nu när han trivs så bra med det här, men nästa vecka kanske det blir annat det vet man aldrig man får gå på känsla helt enkelt dom är inte maskiner man kan inte bestämma hur dom ska gå i förväg.
 
/Louise
 

Kvälls tur

Ska strax ut och ta en kvälls tur med Harry, ska va helt ärlig och säga att jag inte känner för att rida alls men måste ju, för imorgon vilar han. Åker 4 bussen hem för tredje dagen i rad imorgon fy på det men på fredaf slutar jag elva ! Vi hörs nu ska jag ut i mörkret ;)
 
/Louise

Suddiga fula bilder

Bättre än inget fram tills jag kommer hem. Kommer förmodligen film från både igår och idag , beror på hur mycket tid jag har.

/Felice


Två bra pass på rad!

Både idag och igår visade Eo vad hon går för. Härligt att träna och vara tillbaka efter vintervilan. Skriver mer om träningen sen. Imorgon blir det ett skritt pass med Elsa tror jag. På fredag blir det mini vila när min syster ska skritta henne kravlöst. Sen kör vi på med tempoväxlingar lörd-sönd.
/ Felice


Inspo

/felice


Springa springa springa

Har varit ute och sprungit med Elsa 25
minuter nu, då jag inte orkade gå upp igår på morgonen. Blev alltså en vilodag igår.
Gick inte så bra med passet nu. Är öm i benen efter skridskoåkningen igår. Men rört på mig har jag iallafall, och det är bättre än inge!

Nu kickar jag igång onsdagen med dusch och gröt haha. Sen ska jag till skolan och ikväll blir det dressyrträning.

/ felice


-

Ingen bra eftermiddag och kväll här inte tvärtom hemsk har inte fått plugg inför provet imorgon gjort heller, det får gå som det går bryr mig inte. Har stallet kvar också av olika anledningar så ska ut och göra det nu sen duschen och sen lägga mig. Orkar inte med denna dag mer.
 
/Louise
 

Ibland kanske hon vill va hoppponny ändå?

Min underbara stjärna! Jobbet i söndags var verkligen värt det. Herre Gud.

Jag satt och kollade på filmer från när duktiga ryttare red förut , kollade händer , blick vad dom gör och hur. Linn Olsson, Isabella, Nellie, Sofia Inelind, osv osv. Verkligen lärorikt!

Red efter det jag sett , kallt och lite pokerface lixom. Fungerade super och Eo bjöd själv och hoppade super. Öronen rakt fram och tyckte verkligen att det var roligt! Lite osäker i början , men det löste sig :)

/ felice


min hoppponny..

I söndags var jag på en hoppträning som fck mit att tänka till.
Tänk om det är så att Eo inte vill hoppa. Hon kanske inte tycker att det är kul alls. Vad ska man göra då? Jag vet att jag kan inte tvinga henne om det är så att hon inte vill. Men jag vill ju. Jag vill hoppa SM, tävla och träna. Men det går inte på Eo. SM finns inte med henne , tävla innefatar då LD om hon är på bra humör LC. Träna går på allt mellan bommar till 110. Det är verkligen varierande.
Hur ska man göra då? Min ponny har stannat mycket innan vilan. Efter vilan så gick hon kanon, då fanns hoppet om att allt hon ville ha var en vila. Men nu gick hon super halva träningen , sen vägrade hon gå över en bom ens.
Hon har blivit tvingad över hinder , men det känns inte rätt. Vill hon inte så ska hon inte behöva hoppa. Hon kanske vll bli dressyrponny istället? Eller hon älskar ju terräng , så kanske fälttävlan? Hur det än blir så ska jag vara med henne.
 
Idag är det en ny träning. Vi får se hur hon är. Är hon lika som i söndags så får vi väl prova med en annan tränare innan vi ger upp. Hon går bra när jag sitter kvar och är lugn. Men det går inte i alla situationer.
 
 
 
 
/ felice

snygga tjejer älskar skridskor

/felice

Om ett år

Om ungefär ett år är det jag som skickar in gymnasieansökningar är på uttagningar osv gaah längtar så att få börja om på nytt och verkligen trivas i en ny skola, vilket jag kan erkänna och säga att jag inte riktigt gör på min nuvarande skola. Jag  ska helt klart gå häst på gymnasiet kommer aldrig orkar tre år till efter grund skolan annars vet ju bara hur jag känner nu.
 
Nej vill börja gymnasium nu eller kanske mer komma i från skolan jag går på nu, få ny klass, folk med samma intressen och verkligen passa in vilket jag inte riktigt känner att jag gör nu. Haha det ända lite tråkiga om man går hästgymnasium är väl att det inte blir så mycket killar men vafan det har man ju inte tid med ändå ;)
 
/Louise

Tankar runt träning

Kan ju börja med att berätta träningarna jag kommer ha denna vecka , med hästarna. 
 
Måndag: Vila 
Tisdag: Hoppträning
Onsdag: Dressyrträning
Torsdag: Eventuellt hoppträning med Lillen , Eo skrittas/vila. - allhjärtansdag mys med elsa. 
Fredag: Emilia rider Eo. 
Lördag: Tempoväxlingar ute. Trossnäsrundan om vädret tilllåter. 
Söndag: Klättring i grusgropen 
 
Det var hästplanerna det. För min egen del då? 
 
Jo såhär är det: 
Jag har lagt på mig fett som bara den av att äta en massa proteiner (som bygger muskler) och undrar då om det är värt det? Har gått på det i ca 2 veckor nu och har redan gått upp i vikt och blivit större. Vet att två veckor är ingen tid , men ändå känns det inte bra. Ska därför gå tillbaka på det jag åt innan, vilket innefattar väldigt mycket frukt och grönsaker och lite kolhydrater. Mindre potioner och dricka mindre mjölk. Så ska jag köra på det i ca 2 veckor och se vad som händer. 
 
Min träning denna vecka blir lite dålig eftersom jag har så , mycket träningar med ridningen - vilket också är träning. 
 
Måndag: 1 timme dans , 10 min x2 cardio , 20 min styrketräning. 
Tisdag: 20 min intervaller. HEMSKA & JOBBIGA. 
Onsdag: rumpa - lår övningar + cardio 10 min.
Torsdag: Mage - lår rumpa övningar + cardio 10 min. 
Fredag: Springa 1 mil. Dansa ?
Lördag: Dansa 25 min träningsprogram x2. + mage och rumpa - lår.
Söndag: Dansa 25 min cardio. + rygg , armar och rumpa - lår.
 
/ felice

Dagens ridpass

Blev bara skritt orkade inte mer, kände mig riktigt bra när jag gick ut till stallet och tänkte rida ganska ordentligt. Men när jag började jobba honom  skritten kände jag typ inte mina armar hade ingen kraft i dom och det blev inte nå vidare bra utan jobbade en stund och skrittade sedan en runda bara och myste !
Hoppas även på att den förbannade snön kan stanna till helgen om den nu ändå var tvungen att komma så jag kanske kan få lite fina vinterbilder men vi får se. Sist när jag och Felice skulle ta smällte ju typ all snö bort och resultatet av det blev bilden ovan ganska grå och tråkig sen gjorde det ju inte saken bättre att vädret va uselt också ;)
 
/Louise

Jobbar

Har dansat en timme, nu lite styrketräning. Har även varit i stallet såklart! Nu 20 min styrketräning innan jag duschar och sen läxor och bloggning efter det.
/felice


Oansvarigt

Att varmblod i största mängd slaktas om dom inte hittar nya hem till dom,  den klasiska i annonsen "Om h*n inte hittar ett nytt hem innan...går h*n till slakt" Folk tycker ju vi ridmänniskor har våra hästar som tävlingsmaskiner men jag tycker i jämförelse med der här är det vi gör inget. Travarna går på travet tills dom är 12? om jag inte minns fel i vilket fall som helst efter det är dom inte värda nåt, dom blir sålda som ridhästar eller sällskap kanske nån enstaka som behålls till avel men i allmänhet gör dom sig av med dom. Inte för att dom på nåt vis får det dåligt på dom nya ställena oftast. Men det sättet att hota med att dom ska gå till slakt om dom inte blir sålda är det de ägarna tänker göra efter allt hästen gjort för dom. Tycker det är hemskt och helt respekt löst, läste idag att två varmblod avlivades för ett tag 5 och 10 år gamla har inga ord två helt friska hästar helt borta.   Slutar skriva här innan det spårar ur men avslutar med tre ord.
Oansvarigt & Respektlöst.
/Louise
 

Sjuk

Är hemma och är sjuk har suttit i mitt mörka rum med rull gardinerna nere när jag funderar på om jag ska gå ut och rida en sväng i det härliga vår vädret jag hoppades att vi hade. Men va fel jag hade för detta var vad jag såg när jag kollade ut mindre kul.
Så nu ligger jag kvar under täcket ett tag till och får ju förr eller senare inse att det är snö ute osv. Men vi hörs senare!
 
/Louise

Jag och Spiken

Och dom lite mindre lyckade stunderna
 
/Louise

LMF

Jag tror att många hästmänniskor känner igen sig i inlägget jag kommer skriva här. 
 

Det är inte lätt att ha häst. Att ha ett intresse som kan krossa en så hårt. Både kroppen och hjärtat. Att behöva rida varje dag. Jag älskar det. Jag älskar det mer än allt annat, även om många saker ligger tätt in på det. Då tänker jag på mina vänner. Det är otroligt bra att ha hästmänniskor som vänner. Dom förstår hur det är. Att man inte kan ses varje dag och att man inte har den tiden man önskar. 
 
Det är en person som jag önskar jag kunde spendera mycket mer tid med än vad jag gör. Jag försöker att ta vara på tiden som jag har med henne istället. I skolan tillexempel. Äter ofta lunch med henne tillexempel. Jag älskar henne så otroligt mycket. Har alltid gjort och kommer alltid att göra. Jag kan verkligen prata om allt med henne. Hon vet mer än någon annan om hur jag tycker och tänker. Hon finns alltid där för mig. Hon är den ändå som fått höra hela sanningen om det långa inlägget jag skrev för ett tag sen. 
Hon är så otroligt stark. Ensam. Jag önskar att jag kunnde finns där för henne mer än vad jag gör. Jag har inte tiden för det , och det är jag ledsen för. Hon är så otroligt bra.
 
Det bästa med henne är nog att hon kan mig ut och innantill. Behöver aldrig säga något. Och hon vet att jag blir glad av att rida. Därför låter hon mig göra det. Det är viktigt i en kompisrelation som ska fungera tror jag. Jag önskar verkligen att jag hade mer tid för henne. Men jag hoppas hon vet att jag älskar henne ändå. Super mycket. Och att jag verkligen försöker ta vara på tiden vi faktiskt är tillsammans. 
 
Så alla: ta vara på tiden ni faktiskt har med människor ni bryr er om. Dom små stunderna är ofta dom bästa <3
 
/ felice

Dagen

Har ridit Spiken, pluggat lite osv ganska lugn dag faktiskt !
En bild från en av min och Spikens sämre srunder idag mer bilder kommer imorgon.
 
/Louise

Kvarg hela veckan

 
Jag och Elsa var till ica en snabbis förut. Har köpt kvarg så jag har så jag klarar skolveckan. Lättkvarg måndag till torsdag. Och på fredag blir det lite finare för då blir det med vaniljsmak, är det fredag så är det ;) 
 
Nu blir det ett lår - mag och arm pass innan jag ska duscha , plugga lite och sen sova. Ha det bra! 
/ felice
 
 

fin ponny

 
såhär rolig var eo halva träningen idag. TACK FÖR DET ÄLSKLING. 
 
känner att jag inte orkar sitta och klippa nu. Om någon väldigt gärna vill ha film så kan den ju kommentera så kanske jag gör det. Annars ska jag skriva ett tidsinställt , sen ska jag smörja sadlar och träns. Ha det bra puss
/ felice

dagen

Chacha bloggen. 

Nej men jag sitter i mina bjukisbyxor , mössa och härlig tröja och lyssnar på vårfåglarna utanför fönstret. Helt ok ;) 
Håller på att ladda ner lite musik så jag kan börja klippa med filmer från idag. 
Skulle ha varit med Olle , men han mådde inte så bra.. har iallafall pratat med honom i telefon en stund och skickat lite sms. 
 
Nu blir det klippa ihop filmen , sen träna och sen träffa Elsa när hon kommer hem. Har också tänkt skriva ett intressant inlägg, enligt mig själv haha. Det kommer handla om en speciell person och den personen kommer fatta vem det är när den läser. Det inlägget kommer imorgon som tidsinställt. Jag hoppas på att personen förstår hur jag tänker , och alla som läser det tar åt sig och tänker på vad som står. 
 
 
pigg ponny
 
/ felice

Träning och tankar.

Idag var vi iväg på hoppträning.  Det blev en mycket längre träning än förväntat. 2,5 tiimmar höll vi på. Bara för att hästarna krånglade så. Eo var väl den hästen som skötte sig längst kan jag nästan tycka. Men när en börja stanna stanna alla. Och det sa Ulle och. 
Uvärmningen var hon super fin på. Blev lite stark men inget som jag inte klarade av utan det flöt på rätt bra. Alla övningar gick bra. Och alla delar ur banan också. Se skulle vi hoppa allt i en bana , och då tog det stopp. 
 
Jag har valt att ha med film på när hon krånglar, därför att ni och jag ska förstå att hon är ingen lätt ponny. Jag ska också kolla på filmen om ett år och tänka att det har blivit en stor förändring. 
Så det kommer komma film , både från när det gick bra och dåligt. 
 
Annars är jag nöjd. Annars är jag nöjd med träningen. Eo var fin , jag red relativt noga och det flöt på bra. Inge stora höjder precis. Men det känns bra. Idag fick jag verkligen bevis på att höjden inte spelar någon roll när man hoppar Eo, då hon stanna på en bom på marken och vägrade gå över. Det kommer ni också se i filmen. 
 
 
 
Idag såg jag träningen på ett nytt sätt. 
När Eo vägrade långt innan hindret , och på en bom så förstod jag att det kanske inte är ryttaren som är problemet i detta läget, utan det kanske är ponnyn. Jag fick över henne och fick massa beröm över hur jag red. Över att jag inte ryckte henne i munnen , och att jag gjorde allt rätt. Och Eo bara var dum mot mig. Tror jag behövde höra det. För mitt självförtroende. 
 
Jag har tänkt på mina mål med Eo. Och kommit fram till att iår är hon ingen tävlingsponny. Iår är hon en projektponny som jag sak utvecklas med. Alltså komemr jag starta tillexempel 2 LD klasser. Kör en fuling och lägger en volt i första klassen och gör en omstart. Bara för att Jag och Eo ska lära oss av det. Det är inte viktigt med att vinna tävlingar längre utan jag vill bara se en utveckling. 
 
Eo kommer gå en massa träningar iår - mindre tävlingar. 
På tävlingarna är allt för rutin. Bara. 
 
/ felice
 

Rider Spiken

 
/Louise

Funderingar

Ponnyn vi ev va intresserade av eller jag va blir det inget av med, mamma har bestämt sig för att inte gilla den eller nåt. Tråkigt eftersom vi aldrig kommer hitta en så fin ponny och ha råd med den. Men har lagt ner det nu, funderar då på om jag säljer Harry vad jag ska köpa för häst.
 
Blir ena en ungponny eller en storhäst som kan lite, vill inte ha en ponny som är medelmåttig och en sm ponny kommer vi inte ha råd med. Men då är frågan ponny eller häst som det ser ut nu lutar det nästan åt häst för om jag köper en ungponny kan jag inte tävla ordenrligt ändå, med tanke på alla som säger "ta vara på ponny tiden". Tror knappast dom menar turerna i skogen precis utan tävlingarna och gemenskapen där.
 
Extremt rörigt inlägg utan nåt riktigt beslut men var tvungen att skriva ner lite funderingar och tankar.
 
/Louise
 

Hoppning

Skriver mer sen /felice


Hoppning

Skriver mer sen /felice


Godmorgon

Borstar tänderna i bilen. Allt för att spara tid så man får sova längre. /felice


Länkbyte !

Kicka in på denna fina blogg, så klicka här nu och läs den!
 
/Louise

Min lördag

Min lördag har varit bra. Börjar bli lite lätt vansinnig över att Elsa är borta. Det märks när jag skrattar åt mina egna tankar och tänker att fan vad rolig jag är. Ensam. haha. 
 
Har iallafall städat hela dagen idag. Så nu är mitt rum fin , det är ju bra ;) Jag ska sätta upp mina rosetter på väggen och fixa lite med bilder , så är rummet klart sen. Jag ska ha ett hjärta av en massa bilder över min säng. Har gjort en mall , och har även valt bilder. Så nu är det bara att skriva ut och sen kludda fast dom på väggen. 
 
 
Tror det kommer att bli super fint. Alla bilder utom 2 ska vara svartvita. En färgad bild är på Eo och en färgad bild är på Lillen. Får se hur det blir :) 
 
Idag har jag varit triktigt duktig och inte bara städat hemma. Utan har också fixat allt i stallet och städat kaninburen + packat till träningen imorgon så det är redan klart. Duktig jag är. 
Körde ett lätt och kort arm pass förut också. Idag har jag varit riktigt dålig med träningen. Har inte ätit mellan de stora målen, och inte tränat mycket heller. Inte mer än det armpasset. Tror jag ska köra ett mage-arm pass på 30 min och sen bara sätta mig framför TVn och äta godis och se på melodifestivalen. Det förtjänar jag! Haha :) 
 
Min dag i lättare bilder och text: 
ca 14.22 tog jag på mig stallkläder och borstade tänderna med elsas tandborste för jag orkade inte leta efter min egen och elsas låg där så fint.. Tog självklart bild på det och la ut som en del2 av min tandborstebild igår. 
 
14.45 mockat klart

15.00 fixat klart i stallet. 
 
15.03 ta in hästarna 
 
15.05 borsta
 
15.30 promemad 
 
16.43. berättar för mamma om att eo ville ha pusskalas. 
kände att min tid inte passa in haha. 
 
har satt i hårförlägning och tränat nu efter stallet. inte så mycket mer att säga om det... 
 
nu pratar jag med elsa i telefon. ska snart sova. klockan ställd på 06.50. 
/felice

Melodiefestivalen

Herregud har inte ord för hur extremt dåligt jag tyckte det var gick där i från haha. Red Harry med Lina idag som sagt gick väl bra.
 
Har även börjat funderat kring det här med försäljningen med Harry och vet inte riktigt hur det blir. Vill helst av allt ha kvar den ponnyn tills döden skiljer oss åt, måste dock inse att det inte går men har en idé. Den ni när Louise tänker till då vill hon verkligen nåt !
 
/Louise

Puss kalas

Idag var nog Eo på puss humör. Hela tiden fick man en mule i ansiktet. Gullponny!

/felice


Vår och sommar

Efter Felice sommar inlägg blir man ju sugen på sommar och vår, blev jätte sugen på att tomköra Millan också. Hade tänkt skaffa någon mer som rider henne men tror jag skippar det och tömkör,longerar osv själv istället och ev kör in henne !
En väldigt gammal film från när jag tömkör henne typ 1,5 år sedan, gillar min outfit skarpt här skrikrosa byxor och ljusrosa strumpor ;)
 
/Louise

SOMMaR

Åh jag blev precis så otroligt sugen på sommar. Seriöst , nununu. 
 
Tanken av gå upp på morgonen , äta jordbuggar till frukost. Sola en stund innan man tar på sig ridkläderna och åker ut och rider. Fixar i stallet med radion på. Rida ut med någon rolig. Lovisa , Louise , Elsa , Lina , ja vem som hellst. Rida lite längre. Trossnäsrundan , låta hästarna trava på, När man kommer tillbaka så svampar man av dom innan man släpper ut dom i sommarhagen , där dom först rullar sig sen går och äter av det höga gräset. ÅHHH ge mig sommar. 
 
Sen spenderar man sommarkvällen med några man tycker om. Fick lite allmäna "sakna Signe" kännslor förut. Vi känner ju inte varandra så där jätte bra men så jävla go är hon. haha. Linn, Elsa, Lovisa, Minna, Louise , Olle, listan är låång. Bara umgås. Äta godis och typ va vid älven. Ge mig sommar! 
 
 
/ felice

Lördag

Ska rida med Lina idag kl 10 och innan det är det bloggning och lite plugg på schemat och efter ridningen är det diskning och städning roliga lördag eller hur?! Nej men gör det tråkiga idag och njuter av söndag imorgon.
 
 
Känner att det är lite mycket sånahär bilder i kombination av gamla bilder få se till att få med kameran nånstans snart !
 
/Louise
 
 
 

Fredagsunderhållning

 
 
bjuder verkligen på detta... haha

-

Blev en lugn tur idag med Linnea som red Spiken och Lina och Olov gick med, mötte dom när jag red så då red jag med dom.
 
Just nu är jag extremt frustrerad, vet ärligt talat vad som är mest frustrerande av dessa två ting. Kommer ev ett inlägg om det imorgon mest för att jag behöver skriva av mig än att det kommer bli ett bra inlägg för det kommer det förmodligen inte bli.
Inte igår precis.
/Louise

Snabba tankar och jag som borstar tänderna med hela ansiktet.

Jag känner en känsla som jag inte känt förut. Vet inte hur jag ska förklar det. Vet seriöst inte om jag ska skratta eller gråta. Har så mycket tankar i huvet samtidigt som jag känner att allt är tomt. 
 
Idag var jag på min livs första begravning. Jag vet att hon har det bättre på andra sidan. Det var inte så att jag träffade henne ofta, hade inte en speciell raltion med henne. Men ändå är det mitt kött och blod om man får låta så dramatisk. Hon har gått igenom det värsta som går att gå igenom. Men nu behöver hon inte det längre. Hon vilar nu , i samma grav som hennes livs kärlek. 
Jag är otroligt rörd över att hon gått igenom sånt. Vill inte att någon ska göra det. Inte någon. Hon var så stark. Ingen jag kommer sakna sönder, men känner ändå bara stolthet över henne. Och jag är verkligen nöjd över att heta Sabina Felice Thuresson. 
 
Förutom det så har jag börjat sova ordentligt på kvällen nu. Det är över.
 
 
en allmänt söt bild på mig när jag borstar tänderna haha. Tagen imorse i väntan på bussen. Har inget med texten alls att göra men den fanns i arkivet så då fick det bli så. Haha. Nu ska jag dansa och äta kebab med min syster. 
/ felice

Härligt väder

Vädret är bra humöret är det inget fel på och ska snart ut och rida i vår vädret hoppas på att det inte är allt för mycket is !
 
Skolan har väl rullat på väldigt bra faktiskt, åkte buss hem och Maria som eventuellt ska rida Tink åkte samma buss kan inte annat en hålla med Felice glad och go är hon!
 
/Louise
 
 

Godmorgon fredag

Godmorgon vänner och ovänner och hoppas ni får en underbar fredag. Om inte hoppas jag ni gör det till en underbar fredag!

Själv spenderas min fredag med en tyr till stan, begravning, intervaller och eventuellt stallpyssel. Idag ska Emilia rida Eo första gången själv sen hon ramlade av och bröt armen. Tror dom kommer skritta mest. Finns inte underlag till mycket mer heller.

Själv sitter jag på bussen just nu , ful som stryk. Borstade tänderna på busshållsplatsen. Trodde bussen gick 08.10 men den gick 28, haha. Så jag hade gott och väl hunnit borsta tänderna hemma.

/ felice

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510b70c09606ee61a9261dcb.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3348810/images/2013/pic_510bb22ae087c35cece5a027.jpg" class="image">


RSS 2.0