hoppas ni skäms

Ni som skrivit dumma saker om det här med Lillen utan att egentligen veta något att Felice känner att hon måste låna mitt dv konto mitt i allt de här hemska för att försvara sig, Hanna och alla runt omkring.
 
Att folk som sedan skrivit dumma saker sedan skickar pm där de försöker skämta bort det istället för att be om ursäkt, är det nåt som är roligt med den här situationen? Folk inser inte hur hemskt det här är för oss som faktiskt vet vad som hänt på riktigt och inte bara läst saker på internet. 
 
Har inga ord varken för det som har hänt eller hur folk beter sig på internet, det är hemskt och jag hoppas ni som skrivit dumma saker skäms och ännu mer ni som "skämtat" om det efter att ha betet er som ni gjort.
 
 
/Louise

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Man blir uppriktigt förbannad...man kan verkligen fråga sig vad som är ROLIGT i en sådan situation som Felicie och alla andra genomlider. Man kan undra hur folk tänker? Eller rättare sagt inte tänker! Hur skulle du själv må i samma situation? Kanske dags att tänka innan man handlar och sårar, trampar på andra människor.

2013-05-22 @ 23:32:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0